pondělí 28. září 2020

V maringotce na Suchým

Moje letošní druhá "dovolená". Já nevím jak vy, ale já to kempování prostě miluju. Loni jsme kempovali v Mostkovicích u Plumlova, letos jsme chtěli na nové místo, ale protože to zrovna vyšlo na dobu, kdy bude mít mamka bráchu na starost, rozhodli jsme se pro kemp Suchý, kde má náš strejda maringotku (včetně tv, kde se mohl brácha zabavit).


Pokud kemp Suchý neznáte (ani bych se nedivila), tak se nachází blízko Boskovic. Čím je tento kemp vyjímečný? Ničím. Až na to, že se zde kolem vesnického rybníku nachází asi 12 hospod. Ano, tolik. Proto tady strejda také zakempil :D



Musím říct, že na konec sprna nám vyšlo krásné počasí. Na koupání nebylo, ale bylo celkem hezky. Ty rána byla snad nejhezčí! Po příjezdu jsme si nejdřív dali oběd, protože jsme nejedli a pak směr penzion Athena na ping pong. Naštěstí tam nikdo nebyl, tak jsme si dobře zahráli. S bráchou jsem vyhrála 1:2 a s mamkou prohrála 2:1.

Protože v úterý bylo opravdu největší teplo, zašli jsme si na šlapadla. Rybník není nikterak velký, má jedno zákoutí, kam se dá dojet, ale jinak se spíš sluníte uprostřed rybníku. Po vysílení z dělání motorů jsme zašli na pizzu, kde měli akci 2+1 (Whiskey Bar, kde prodávají Sex na Suchým!).

 


Nějak jsme to nepochopili, ale donesli nám 2 ze 3 pizz jiných, než jsme si objednali. Tu jednu jsme nechali, ale hawai prostě nejíme, tak jsme jim řekli, že bude stačit, když udělají jednu novou. Servírka vytáhla tu naší objednávku a ptala se, kterou z těch tří tedy chceme, tak jsme nějak nepochopili, kde se stala chyba, že jsme dostali jiné. Asi se nám chtěli pomstít, ale tu náhradní nám donesli dost spálenou, ale nechali jsme to být :D 


Večer jsme se šly s mamkou ještě projít kolem rybníka. Co vám budu podívat, byla to slušná stezka odvahy! Upřímně jsem se s mamkou nebála, ale ona se mnou očividně ano, protože se mě ptala, jako jestli se nebojím :D Pak jsme si už jen s mamkou zahrály americký žolíky a zkoukli film Osm statečných.


Už jsem se zmínila, že jsou všude okolo kopce a my si sebou braly kola? No nějak ty dobroty člověk musí vyjezdit. Po snídani jsme tedy vyrazily s mamkou na výlet. Mamka mě vzala k prameni Punkvy (součástí Punkevních jeskyní je Macocha). Řeknu vám, že jet tam na kole stálo opravdu za to. Najely jsme nějakých 14 km.




 



Po obědě jsme vyrazily do Boskovic. Mamka chtěla navštívit OK módu, já jednu kavárnu - Comfy Café (recenze) nacházející se na Růžovém náměstí, tak jsem se zeptala, jestli náhodou neví, kde to je. Mamka samozřejmě, že netuší a představte si, že to bylo na tom náměstí spolu :D :D Mamka si vybrala Snickers dort, který byl mnohem lepší, než můj ořechový. Seděly jsme venku, ale strašně tam foukalo. Ale já ten výhled na zříceninu prostě miluju (Hrad Boskovice).


 


Odpoledne jsme již chystaly plánovanou grilovačku, kdy měl přijet mamky Milý se synem a maminkou a Dominik ♥ Užili jsme si moc hezké odpoledne a poté, co všichni odjeli, zahráli jsme si před maringotkou kroket a dál pokračovali do Atheny na ping pong.



Já myslím, že je vidět, jak jsem unavená :D

Ve čtvrtek jsme jely na kolo až odpoledne. Protože na dopoledne jsme měly bojový úkol, zlikvidovat chemický záchod! Jo, bylo to přesně tak děsivé, jak to zní :D Ale užila jsem si u toho fakt srandy, mamka se tolik nesmála, ta to chudák odřela, ale zvládla to statečně! A to jsem se zmínila, že mamce do záchodu spadlo víčko od kanystru na splachování? Naše počáteční nadšení ho chytat velmi rychle vyprchalo :D


Původně jsme se chtěly zastavit k přehradě Boskovice, ale to nám nakonec nějak nevyšlo, tak aspoň máme důvod se tam zase vrátit. Celou cestu jsme bloudily a nakonec místo nějakých 12 km najely asi 16 km. Byla to fakt makačka. Prvních 5 km ještě šlo, dalších 5 bylo pořád z kopce a posledních už jen do kopce. Byla jsem ráda, když jsme už dojely zpět. Pak následovaly za odměnu špenátové palačinky (recept).



Pak už jsme se jen sbalili, uklidili a vyrazili pomalu domů. Maringotka je opravdu mnohem pohodlnější než stan, ale i stan má prostě svoje kouzlo. Doufám, že se vám dnešní článek z naší malé dovolené líbil a budu se těšit zase přiště! ♥


Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránka, Instagramový účet či Youtube kanál. Pro jakýkoliv kontakt mě neváhejte kontaktovat na mailu michalkasislerova@seznam.cz

21 komentářů:

  1. Je skvělý, že vám vyšlo krásné počasí! :) moc hezké fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké fotky a tobě to moc sluší ♥ Taky moc ráda jezdím na kole a líbí se mi tvoje fotky z tohoto výletu, jinak jsem ani netušila, že je u Boskovic nějaký kemp, ráda bych se na nějaký jednou někdy podívala :)

    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju ♥ Ono toho v okolí moc není a kemp je známý hlavně tím, že kolem rybníka v dědině je 10 hospod nebo kolik :D Ale je tam hezká příroda :)

      Vymazat
  3. Vypadá to, že jste si týden dovolené užili. Já mám ještě týden dovolené před sebou a tak doufám, že nebude moc hnusně a že v rámci nouzového stavu nezavřou hotely :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, fakt to bylo super :) Tak si ho pořádně užij! Já myslím, že se už nic plošně zavírat nebude. To by spousta podniků už nevydržela :)

      Vymazat
  4. Moc krásný fotky, je vidět, že jste si to moc užili! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc :) To ano! Fakt není nic, co by nám nevyšlo :)

      Vymazat
  5. Ty to popisuješ tak až kouzelně, že bych nejradši vyrazila kempovat taky.. a to kempování opravdu nesnáším :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ale to je škoda! Z kempování mám ty nejlepší zážitky :D :)

      Vymazat
  6. To nedorozumění s pizzami chápu, taky se nám něco podobného jendou stalo a není to příjemné. :D Obdivuji, že tolik ujedete na kole. :) Já maximálně ujdu. :DD Wow, s tím záchodem bych asi nechtěla pracovat. :D Jinak to musela být super dovča, taky si pamatuji, že jsem dvakrát byla s kamarády na týden pod stanem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, přišlo nám, že je snad slečná ještě uražená, když jsme chtěli jednu pizzu jinou :/ A to je nic, mamka jezdí klidně i 80 km, ale to už je na mě moc :D Aspoň byla sranda :D :) To ano, 3 dny jsou málo, ale zase týden mi přijde až moc, kór ve stanu, kde se nespí úplně pohodlně :D :)

      Vymazat
  7. Fakt? Já jak ho předtím neznala, tak vůbec nevím, co předtím říkal a tak.. :(

    Taky miluju kempování!! To je prostě taková pohoda a dobrodružství zároveň. :) Super fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ale to nevadí, chápu :) Právě, každý rok jezdíme a pořád mě to stejně baví :) Děkujeme.

      Vymazat
  8. To musel být dokonalý výlet! Nádherné fotky a je z nich vidět, že jste si to užili. Na pizzu jsem dostala okamžitě chuť! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl Páji ♥ Máme krásné vzpomínky ♥ Já ji teď peču každý týden, takže já ani ne, ale chápu :D :)

      Vymazat
  9. parádní fotk a super dovča a 12 hospod :DD toto místo neznám další typ kam vyrazit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme, fakt jsme si to na Suchým užili :) V okolí toho moc není, ale stačí Boskovice - centrum, zřícenina, zámek, tam toho je dost :) A pak příroda ♥

      Vymazat
  10. Jste si s mamkou opravdu hrozně moc podobný :)
    Obě kočky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam teda vidím podobu jen trošku :D :) Moc děkujeme Miško ♥♥♥

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥