čtvrtek 5. září 2019

Boskovice: Comfy Café

Kamarádka mě vzala v Boskovicích do její oblíbené kavárny, tak se na ni pojďme společně podívat. Kavárna Comfy café se nachází v srdci města Boskovice. Já jsem o ní nikdy dříve neslyšela, tak jsem byla zvědavá.


Při krásném počasí jsme využily venkovní zahrádku. Celý jídelní lístek najdete na jejich stránkách. Já bych vyzdvihla frťany za 300-500kč :D :D Nabízejí kromě alko, domácích limonád a kávy také snídaně, obědy a sladké.


Schválně jsem napsala sladké, protože v nabídce kromě dortíků bylo také creme brulee, obrácený cheesecake, ovocná panna cota nebo vegan dorty. Opravdu jsem si nemohla vybrat.


K pití jsme zvolily jejich domácí limonády. Kamarádka malinovou a já bezovou. Bála jsem se, aby nebyla přeslazená a byla moc dobrá. Později jsem zjistila, že to bylo kvůli tomu, že se mi skoro všechen sirup usadil dole :D Ale nevadilo mi to. Překvapily mě bublinky a slámové brčko.


Ze sladkého zvítězil borůvkový cheesecake a čoko dort. Měla jsem chuť na něco svěžího a to tento borůvkový cheesecake opravdu byl. Spodek tvořily máslové sušenky, které mě nějak neoslovily, ale vrstva krému to zlepšila :D A ten čoko? Dostala jsem ochutnat a to teda byla BOMBA! Fakt pecka. Pokud milujete hořkou čokoládu a máte rádi typ nedopečených měkkých dortů, tak tohle je přesně pro vás.


Ceny mi přijdou přimeřené. Za domácí limču jsme zaplatily 45kč, sladké se pohybovalo od 40-60kč. Veganské dezerty ale stály kolem 70kč.

Krásný výhled na boskovický hrad. (od budovy vlevo ho najdete vpravo)

Prostředí je krásné a čisté. Určitě se v budoucnu ráda znovu stavím, až bude cesta Boskovicemi. I snídaně či oběd by stály za hřích.


Pokud o insta fotku xDD

Doufám, že se vám dnešní ochutnávka přes monitor líbila. Moc vám děkuji za přečtení ♥

Jaký je vás oblíbený dezert?


Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu :)



   Sociální sítě:
Facebook stránka
Instagram účet



Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

16 komentářů:

  1. Ta kavárna vypadá moc dobře a i ceny mi přijdou fajn. Jen Boskovice mám z ruky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to mile překvapilo :) No nevadí, aspoň ses pokochala :D ♥

      Vymazat
  2. Mňam, oba dortíky vypadají moc dobře. Mám hrozně ráda tenhle druh článku, o jídle bych mohla číst pořád! :D Jinak můj oblíbenej dezert je dort Pavlova ze Světozoru a čokoládovej fondán.. :)


    GrünHauz
    Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se Ti líbí tenhle koncept. Já miluju navštěvování kaváren :D Čokoládovej fondán taky miluju a zde ho také měli v nabídce, akorát jsem ho neochutnala :)

      Vymazat
  3. Ochutnávka cez monitor bola fajn, tie zákusky vyzerajú viac ako dobre. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty popisy fotek jsou TOP :D Prý od té budovy vlevo je to vpravo.. a "pokud" o instafotku. :) Hned mi to zlepšilo ráno. :)
    Jinak Comfy Cafe vypadá dobře. Já se tam teda zatím neodhodlala, ale vím, že kolega se tam čas od času stavil na nějakou dobrotu a byl nadšený. :)
    Dobrá je i kavárna na náměstí "vedle Záložny" jakože je Záložna, ulička a pak ta kavárna. Takže vlastně vlevo od Záložny. Když jsem tam byla naposled tam měli parádní dezerty a dokonce i takové ty obyč věci, jako chlebíčky nebo malé bagetky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, ten překlep není schválně, ale děkuji za upozornění. Normálně bych to opravila, ale kvůli Tobě to tam nechám! Jsem ráda, že Ti to zlepšilo ráno :) Minulý týden jsme byli s přítelem v Boskovicích a navštívili jsme KaKaBu café. K Záložně se dostaneme třeba příště :D :)

      Vymazat
    2. Nevadí ;) :) Na mě to mělo účinek.
      V Kakabu jsem byla snad jen jednou a když koukám na fotky, tak mi přijde, že změnili vybavení od té doby.
      .
      Určitě vyzkoušejte (jmenuje se Gabriela) a dej vědět. :)
      Já v Bce nebyla ani nepamutuju - když nepočítám že jsme tam tak měsíc zpět byla nakoupit dole na Vinohradkách v Kauflandu apod.

      Vymazat
    3. To jsem moc ráda :) Také na ni vyjde článek, jenom jich teď mám strašně moc :D :) Dobře, zapíšu si jí! Příště ji třeba zmákneme se zámkem :) Jasně no :) Já tam takhle vyloženě na výlet byla poprvé. Jinak jsme tam jezdily s mamkou nakupovat :)

      Vymazat
    4. To ráda slyším. Bude se těšit. :)

      Vymazat
    5. Ehm, ehm... mělo tam být *budu* se těšit. O:-)

      Vymazat
  5. Já miluju sladký. A jakékoliv dortíky. Jen tam nesmí být ořechy...:-D Ale teď mám chuť na cheesecake, ale třeba i takovej věneček...:-O :-D Mám chuť! Každopádně kavárna má určitě plus za slámové brčko. To je skvělý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejný :) Já miluju ořechový. Moc nemusím ovocný, ale malinami nepohrdnu. Také mě to moc potěšilo :)

      Vymazat
  6. Dortíky vypadají úžasně. Já mám strašně ráda medovník a vždycky když přijedu do Čech, tak si ho dám :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A byly opravdu výborný :) Nedivím se, na tom taky ujíždím!

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥