neděle 23. července 2023

Víkend v maringotce na Suchým 2022

Jako každý rok, i v roce 2022 jsme o prázdninách vyrazili na Suchý (2020, 2021). Bohužel to bylo ze začátku mého nástupu do práce, takže jsem si zde užila pouze víkend. I tak jsme ho využili co to šlo! Dojela jsem vlakem do Skalice, kde mě mamka s bráchou vyzvedli. První zastávkou bylo kukuřičné bludiště, které jsem vám zde už představovala. Museli jsme uznat, že tohle patřilo k těm těžším. Cedule se totiž nenacházely na kraji cest, ale uprostřed, kde nebyly vidět. Ale i tak jsme samozřejmě odcházeli s odznáčkem



Ten den byl zrovna hrozný pařák, takže po příjezdu a zabydlení, jsme vyrazili k vodě. Celý jsme tam nevlezli, jen po nohy. Přivítalo nás zapadající slunce, úžasná zlatá hodinka. Večer za námi přijel strejda, kterému maringotka patří, a zašli jsme do Bílého domu na kofolu.




Na sobotu jsem nám naplánovala výlet. Kolem Suchého to už máme proježděné, ale vykouklo to na mě z čista jasna. Jeli jsme směrem, kterým jsme předtím ještě nikdy nejeli. Hlavním bodem programu byl Hrádek Lipová. Čím je tak speciální? Vznikl asi před rokem úsilím jednoho zdejšího dědečka, který na něm strávil 10 let a všechny kameny tam nanosil. Najeli jsme 28 km a v tom terénu to bohatě stačilo. 




Večer byla u rybníka partoška, tak jsme se zašly podívat. Minule jsme toto vynechaly, ale teď nám na to síly zbyly. Já si samozřejmě dala nealkoholické mojito :D Kromě toho, že pán zpíval na playback, tak mám pocit, že i ta kytara byla nahraná. No co bychom chtěly. Tak jsme se zasmály a šly zpět k maringotce. 



V neděli ráno jsme si zašli do Athény na pink ponk. Měli jsme štěstí, jinak je tam pořád obsazený. Nesměly chybět ani šlapadla po rybníčku, kam jsem si pro atmošku jedno mochito taky vzala :D Mamka si užívala sluníčko a my s bráchou byli motor. Pak už mě mamka vezla na vlak, ale ještě předtím jsme tradičně navštívili Comfy Café, kam si ze Suchého děláme každý rok výlet. Dala jsem si levandulový cheesecake a mňam!





Další užitý prázdninový víkend <3 A za pár dní už pojedeme na Suchý 2023. Je hrozný, jak ten čas letí.

Kempujete rádi?

13 komentářů:

  1. Míšo, i když "jen" víkend, užili jste si ho opravdu naplno!
    Moc ti přeji, aby se vydařil i ten letošní výjezd!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. http://es-ideas.blogspot.com/
    Krásné momentky z parádní akce. Tak ať se vydaří i ta letošní.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Páni stihli jste toho vážně dost a vše vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět krásné dobrodružství! :-) ♥
    Docela mě překvapilo, že v této době někdo stále používá playback :/ :-D Snad není pravda... Ale hlavní je, že jste si to užili!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky ses naladila na ten výjezd, co tě čeká :). Prima akce.

    OdpovědětVymazat
  6. Hrádek Lipová je tedy dobrá kuriozitka. :) Užijte si to letos.

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, o Hrádku slyším poprvé. Zní to hodně zajímavě! Klobouk dolů před pánem. Jéé, nealko mojito mám taky ráda :) moc si to užijte!! <3

    OdpovědětVymazat
  8. To jste toho stihli hodně! :) Už se těším, až začneme také výletit a nasbíráme spoustu nových zážitků :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Míšo určitě příjemný víkend ! Moc Ti to přeju, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To zní jako parádní dovolená, úplně mi to připomíná dětství a letní výlety s rodinou. :) O pánu z Hrádku jsem viděla nějaké video, opravdu obdivuhodné úsilí, taky bych se tam chtěla někdy podívat...🪶

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, stihli jste toho opravdu hodně :) Tak ať se tento rok vydaří minimálně stejně tak jako ten minulý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. I o tak krátkém víkendu se dá toho spoustu podniknout, přesně jako vy 🙂. Když se to vše dobře naplánuje a rozplánuje tak to jde 🤗. Levandulový cheescake vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  13. To vypadá na povedený víkend, já jsem týden po dovolené a už bych zase někam vyrazila. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥