pondělí 2. ledna 2023

PF 2023

Leč tu nový rok máme už 2 dny, dovolte mi vám všem popřát krásný nový rok 2023. Ať je ještě lepší, jak ten předchozí. Doufám, že půjdete naproti svým snům a svému štěstí. Děkuji za veškerou podporu, kterou jste mě a mému blogu projevili během uplynulého roku. S nástupem práce je méně času, ale vaše komentáře si vždy ráda přečtu a dělají mi nesmírnou radost. Děkuji za ně i za každou vaši návštěvu.

Zase to uteklo hrozně rychle a já ani nevím, kam se ten čas poděl. Jako by to bylo včera, kdy se slavily Vánoce 2021 či započala válka na Ukrajině... A o těch 5 let na VŠ ani nemluvě. Přišlo mi to jako hrozně dlouhá doma a teď už mám za sebou první půl rok v práci.

I letos se podíváme na mé cíle z loňska a zhodnotíme, jak jsem si vedla :D


Letos (pro rok 2022) to bude dost podobné - zvládnout titul Mgr, být konzistentní v blogu, lepší time management, naučit se plést ponožky, navštívit Paříž a Karlovy Vary. Tak jsem zvědavá, jak to bude za rok :)

No, je to tak půl napůl :D Ironicky jsem si splnila ty těžší, náročnější přání. Titul jsem získala 8.6.2022 a jsem ráda, že teď po nějakou dobu mě žádné učení nečeká. Opravdu si potřebuju dát na chvíli oddych. Teď nastává ta bídná část, kdy jsem nebyla konzistentní v blogu (květen - srpen), kdy toho bylo prostě moc (magisterské státnice, nástup do práce). Můj time management je na tom pořád strašně a fusky také žádné nemám :D 



Naopak, co jsem zde nenapsala, ale přemýšlela jsem o tom, tak jsem se naplno pustila do scrapbookingu. Většinou si na daný rok dám vždy i nějaký kreativní úkol. Rok 2022 jsem chtěla zasvětil ještě pletení, ale nic moc jsem neupletla. Za to s lepením jsem začala už v lednu a doprovázelo mě celý rok.


A nakonec výlety! Loňská Míša by určitě nevěřila, kolik toho stihne vidět. Paříž byla a to rovnou dvakrát (v létě a zimě). Karlovy Vary se Svatošskými skalami se nám také povedli uskutečnit, vyrazili jsme tam k našemu výročí. Týden jsme strávili i na řeckém ostrovu Zakynthos a podzim si zpříjemnili prodlouženým víkendem v Budapěšti. Nehledě na ty menší výlety - hrad Pernštejn, klášter Rosa Coeli, Lamacentrum Hády, putování po Vysočině, stanování v levandulovém poli, zřícenina hradu Lanšperk, zřícenina hradu Zubštejn a mnoho dalších. Doháněli jsme vše, co nám uniklo v předchozích letech.






Loni jsem našla ještě jednu lásku, o které jsem netušila, že najdu a to jízdu na koloběžce. Baví mě to mnohem více, než jízda na kole. Už abych byla zdravá a mohla vyrazit!


A co si chci splnit v roce 2023? Chtěla bych si vyzkoušet výrobu domácích sójových svíček, zvládnout spoustu alb metodou scrapbookingu, oprášit si němčinu a podívat se do Říma a Dubaje + ideálně další 4 zahraniční destinace. Jsem na sebe zvědavá! :D

Jaké jsou vaše přání na rok 2023?


18 komentářů:

  1. Stihla jsi toho opravdu hodně! Moc gratuluji k ukončení studií, jsi šikulka! :) <3 Já chci být úspěšná na VŠ, potom zdraví rodiny, přátel, zvířecích kamarádů a pak až ty další věci - výhry v tenise apod. :) V létě snad navštívíme Turecko. Moc se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. To byl teda pěkně nabitý rok. A do toho nového přeji jen to nejkrásnější a ať se ti splní vše, co si přeješ. 😊

    Eli | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsi nabitý rok, máš můj obdiv, že jsi toho tolik zvládla :) Všechno nejlepší do nového roku i tobě ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji splnění všech snů))) Taky bych si pár výletních cílů ráda splnila. Z Říma jsem se vrátila zrovna dnes a můžu návštěvu vřele doporučit. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Míšo, měla si úspěšný rok! Tak ať je takový i ten letošní!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky, vypadá to na parádní rok. Vše nej do toho nového :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, scrapbooking je fajn tvoření :) Já bych teda chtěla vytrvat v tom psaní Deníku vděčnosti :) Píšu ho na počítači, ale chci si ho vytisknout a nějak vyzdobit :) Ty ses učila němčinu ve škole? Já jsem chtěla, ale bylo málo zájemců, tak jsem si mezi španělštinou a ruštinou zvolila ruštinu... Hezké fotky :) Přeju, ať se ti splní, co si přeješ! Dubaj? Tam bych se upřímně bála jet :D

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsi krásný rok, tak ať je ten nový ještě lepší. ❤

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsi velmi úspěšný rok a stihla toho fakt moc! :) Gratuluji k titulu a také závidím tolik cestování, to u mě naopak minulý rok upadlo oproti předchozím rokům (víme proč :D). Držím palce, ať se ti vše splní <3. Já si žádná extra přání nedávám, spíš mám takové tužby, ale uvidíme, jestli se splní, nechávám tomu otevřené dveře :).

    OdpovědětVymazat
  10. Míšo, krásný rok 2023 i tobě. Zcestovali jste toho hodně, takže neupletené ponožky se nepočítají :D.
    Já si předsevzetí ani úkoly do nového roku obvykle nedávám, takže ani nemám co hodnodit.

    OdpovědětVymazat
  11. Miško, naprosto krásný rok jsi měla! Jsi holka šikovná a strašně se mi líbí, jak také cestujete! :-) A to lepení...bože! Už se na to musím taky vrhnout, když jsem viděla tvé tvoření, hned mě to namotivovalo! :D ♥ I já tobě přeji co nejkrásnější rok 2023 a těším se na tvé články ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Měla jsi povedený a úspěšný rok, ať je i ten následující v podobném duchu a přeji hlavně zdraví pro tebe i tvé blízké. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Stihla jsi toho opravdu dost 😍. Do nového roku přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a splněných přání 🌟🤗.

    OdpovědětVymazat
  14. Aj ja Ti prajem krásny Nový rok, aby bol ešte lepší, ako ten predchádzajúci!!!
    Mám rada tieto zhrnutia, veľa si toho zažila, ešte uštrikovať tie ponožky :-)))

    OdpovědětVymazat
  15. Měla jsi krásný rok, je super, že se ti toho podařilo tolik splnit! A k těm ponožkám - zrovna jsem si četla tvůj komentář z loňksého roku a ani já jsem se k těm ponožkám nedohrabala xD Takže za rok si zase povíme :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se obě polepšíme a budeme se moct příští rok pochlubit vlastními ponožkami! :D :D :D

      Vymazat
  16. Šťastný nový rok! Pekné ohliadnutie sa do minulosti 💐

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  17. Stihla jsi toho hodně vzhledem ke státnicím a nové práci! Takže moc gratuluji a strašně ti držím palečky v tomto roce :) mě toho čeká hodně, ale velký krok chci udělat pracovní, tak snad se to povede. Zatím to jde dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥