středa 22. listopadu 2017

Co jsem dnes jedla IX.

Ahoj!
Dneska je na vysoké skvělý den. Je čtvrtek a to mám školu pouze 13-15, ale dneska nám to odpadlo takže vlastně nemám vůbec nic! Příští týden ale píšeme z tohoto předmetu ročníkovku a já jsem to ještě neviděla, tak doufám, že se už dnes konečně donutím se na to podívat :D A protože budu zase jíst všechny chody na koleji a hlavně v klidu a ne ve spěchu, rozhodla jsem se pro vás zase nafotit Co jsem dnes jedla. Nebojte, už mám vybraného favorita na nový telefon!

8:28 Snídaně
  • dýňové palačinky (3 lžíce rýžové mouky, vejce, 100ml vody, lžíce proteinu, 1/3 lžičky dýňového koření), cca 125g tvarohu, lžíce domácí dýňové marmelády (klasická s cukrem)
  • hrnek ovocného čaje, sklenice vody


Panebože, já asi umřu hlady. Už jsem vzhůru od půl 8 a dělám si palačinky. Snažím se to zapít vodou, ale moc se to nedaří a je mi z toho fakt zle :D Ještě tak krásně voní!! Přidala jsem do nich domácí pumpkin spice koření (dýňové), tak jsem zvědavá, jak to bude chutnat, ještě jsem ho do ničeho nepoužila. 8:28 konečně dosmaženo, naservírováno, ozdobeno, nafoceno a jdeme jíst!! Protože mi pořád blbnou sluchátka a spíš nefungují, byla snídaně bez videa :( :D Bylo to dobré, ale co si budeme nalhávat, zvládla bych toho klidně víc! Že by teď praví čas na plnění povinností?

13:23 Oběd
  • těstovinový salát s kuřecím masem, hráškem, cizrnou a špenátem, červené zelí v nálevu

Jo, na mě hodně malá porce. Furt mám hlad, ale chci jít za chvíli cvičit, tak ať mi stihne vyhládnout (hovnoo, potřebovala jsem, aby mi zbyl oběd ještě na zítra, abych nemusela vařit :D :D ). Učení jsem viděla z dálky. Teď to tady půjdu na kolejích trochu hodit do pucu, ať po cvičení nemám zase všude na sobě bordel :D 14:40 jsem skončila s luxováním a celkem jsem se zapotila :D Ani se mi nechce moc cvičit :D Ale už mám vybrané video, které budu cvičit :) Počkám chvilku, než mi uschne podlaha a pustím se do toho!

15:05 Pohyb


Panebože, ten chlap je magor. Jak ty cviky může dělat tak rychle?!?! Není možný. Sebevražda. (NE)doporučuju.

16:01 Svačina
  • 2 "kousky" banánového chlebíku s čokoládou, 125g tvarohu, lžíce jogurtu, flavdrops
  • hrnek vody

Fakt mám hlad jak vlk. Ale už je to lepší! Sváča do mě spadla hodně rychle :D Moooc dobrá. Málem jsem si jí ani nestihla upéct s sebou. Vstávala jsem v pondělí v 5 ráno (v 7 mi jede vlak), abych si tuhl dobrotu ještě mohla upéct. Jedná se o banánový chlebíček a kouskami hořké čokolády a ovoněný skořicí. Kousky jsou v uvozovkách, protože to byly kousky s tloušťkou 3,5cm :D Asi teď můj nejoblíbenější recept na banánový chlebík :) Až si trošku odpočinu, vyrazím do nákupy do pepca :)

19:40 Večeře
  • 3 vejce, hrst čerstvého špenátu, 1/2 cibule, lžička řepkového oleje, 70g kuřecí šunky 95%, jedno sušené rajče, lžíce gervais, plátek toustového chleba, 2 lžíce červeného zelí (to jsem ujídala při přípravě, padala jsem hlady :D) 
  • hrnek vody

Měla jsem hlad už jak jsem přišla z Pepca a kaufu, ale zrovna byla na obou dvou plotýnkách spolubydlící, tak jsem musela počkat. Náhodou dnes jsem se celkem udržela :D Nechala jsem tam "pouze" 300kč a to jsem už kupovala i nějaké věci na Vánoce. Pro sebe jsem tam vzala obyčejný hluboký bílý talíř, bílý polštář a úžasný povlak na něj ♥ Takovej ten fluffy ♥ Přistihla jsem se, že od té doby, co žiju takhle ve větším městě také více utrácím. Až už věci na sebe, do kuchyně nebo cokoliv jiného, Měli by jste zájem i o takovéto typy článků? Co jsem si za poslední dobu koupila pro inspiraci? Dejte mi prosím vědět do kometnářů :)

Školu jsem nějak nestihla. Účelně i neúčelně. Chtěla jsem to už mít za sebou, ale prostě se mi vůbec nechce, co si budeme nalhávat. Musím se zase do svého tempa dostat. To by bylo pro dnešek vše, mějte se krásně a užívejte si života ♥

P.S. Jak tak na to koukám, tak dneska jsem opravdu byla líná si chystat jídlo, že jsem měla pořád hlad :D :D

Co jste dnes dělali vy? :) Článek na jaké téma by jste uvítali?

 P.P.S. Tento článek jsem psala na konci října. Z písemky jsem dopadla 86/100b, jedna z nejlepších, průměr byl 50b. 

P.P.P.S Příští článek už můžete čekat vánočně naladěný!! :)

20 komentářů:

  1. Já taky od té doby, co žiji přes týden na privátu, tak víc utrácím za všechno možné :D Určitě takový článek napiš :) Já dnes taky uklízela privát, byla ve škole a cvičila :D Jinak moc pěkný jídelníček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jedlo vyzerá skvelo a zdravo. :) Banánový chlieb chcem už veľmi dlho skúsiť upiecť, ale ešte som sa neodvážila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Určitě vyzkoušej :) Je toho spousta, klasický, s arašídovým máslem, v čokoládou... No za mě vede s čokoládou! :D

      Vymazat
  3. Ako tak na to pozerám už mám hlad aj ja :D, inak som mala palacinky dnes aj ja, ale na obed a na slano :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam! Teda na ty dýňové placky jsem dostala chuť :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Palačinky už jsem neměla dlouho :) no hned jsem na ně dostala chuť, ale jak píšeš.. mě nebaví tak dlouho na jídlo čekat, zvlášť když mám hlad :D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesněě! Ale zase s kaší než ji ozdobím, tak taky uplyne dobrá půl hodina :D :D

      Vymazat
  6. Všetko vyzerá táák lahodne!(Najmä tie palacinky. :D)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Taky byly výborné a vůbec jsem po nich necítila hlad :)

      Vymazat
  7. ty dýňové palačinky vypadají parádně, nedokážu si uplně představit tu chut, ale hodlám to zkusit :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak celkově s dýní mám trochu problém, ale chutnalo mi to :)

      Vymazat
  8. Tak vidíš jak to nakonec dobře dopadlo :) Já se vždycky učím předtím a vychází to :D Jinak ty palačinky vypadají nádherně, hned bych asi je teď dala (a to že mam fakt hlad, ale jsem v práci a oběd mám až za 45 minut :D). Ten chlap ve videu je magor, už jsem ho viděla někde v nějakém viral videu a byl to děs :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda :) To je super :) Moc děkuji :) Joo, to znám :D :D Nechápu, fakt ne, jak to může dělat tak rychle :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥