sobota 20. února 2021

Co jsem dnes jedla XXIII.


8:00 Budíček

Ale bez budíčku. Teď jsem během 2 týdnů měla 2 zápočty a 2 zkoušky, které byly hned po sobě ve čtvrtek a pátek. Teď mám týden čas před další zkouškou, tak dospávám (ale já stejně nevydržím dýl jak do 8). Ráno jsem půl hoďky strávila na telefonu, to mě trochu štve. Normálně si čtu knížku, ale teď ve zkouškovém, jak pořád čtu materiály, tak k tomu mám odpor :D
 
Vstala jsem a převlékla jsem nám povlečení, které nám donesl Ježíšek (aka já) a je úplně boží se souhvězdími, včetně obrázků těch souhvězdí.


9:20 Snídaně

  • tahini mugcake (recept), hrnek zeleného čaje, voda s echinaceou
Ke snídani jsem si udělala boží mugcake, který teď snídám po třetí den po sobě. Což znamená, že jsem snědla necelých 100 g tahini, hrůza :D Ale nebojte, celkově mugcake tolik kalorický není. Jinak ten recept je super, pokud máte hodně nějakého ořechového/semínkového másla. Přiznám se, že tahini jako takové mi přijde hrozně hořké. A znám jeho použiví pouze v hummusu. Vyzkoušela jsem z něj ten mugcake a je to super, vůbec tam není cítit a mugcake je parádně vláčný.

Už 2 roky mám hodinky Garmin Vivoactive3 a až dnes jsem si přidala prvního přítele a mám z toho hroznou radost! :D Můžete se takhle vzájemně sledovat a povzbuzovat, protože vzájemně vidíte své aktivity.

11:40 Pohyb

Na Lilly Sabri mě přivedla kamarádka Kiki, cvičím podle ní asi poslední týden a musím říct, že mě její videa moc baví. Momentálně běží její plán 14 DAY STRONG & GLOW GUIDE. Protože je zkoužkové, cvičím jen někdy, ale když mám čas, kouknu, co tam má zrovna na ten den (nebo si vyberu z předchozích dnů). Jako dnes, kdy jsem cvičila 6. den - Full body weights vs cardio a Inner thigh burn.



13:10 Oběd

  • kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi, mrkev
  • špagety carbonara (recept), směs mražené zeleniny
  • 2 sklenice vody
Dneska je to bez vaření, mám navařené z víkendu. U carbonara jsem akorát místo šunky, kterou jsem neměla, dala sušené hovězí a také je to dobrota. Úplně jsem se tím cvičením unavila :D Asi počkám na Dominika, až přijde z práce a podíváme se na díl Orange is the new black.
 

15:45 Svačina

  • 120 g odtučněného tvarohu, domácí müsli tyčinka (recept), para a pekanové oříšky
  • 2 kousky klasických bebe řezů
  • sklenice vody
Už jsem měla hlad a nic moc se mi nechtělo chystat. Možná se tak chystám si dát ještě kousek nezdavých bebe řezů, co jsem pekla včera :) Nějak jsem se znavila, ale půjdu si nakrabičkovat jídlo na zítra do práce, ať to pak nemusím dělat večer. Na snídani si udělám nejspíš tvarohové tiramisu, k obědu zbytek carbonara, ke svačině bebe řezy + proteinový pudink a k večeři ještě uvidím - buď chleba s vajíčkovou pomazánkou nebo vepřové na houbách s kuskusem. Menší tipy pro vás :)

 

 18:00 Procházka 

Po buchtách mě totálně tlačil žaludek, tak jsem se šla ven ještě na hoďku projít. Ušla jsem nějakých 5,3 km a v uších poslouchala podcasty. Pomohlo to a příjemně jsem se u toho unavila.

 

19:40 Večeře

  • 40 g celozrnného kuskusu
  • 2 naberačky vepřového na houbách
Mňam, tohle jsem už dlouho neměla a moc jsem se na to těšila. Dominik má teď obědy v práci, což pro mě znamená, že si na oběd můžu uvařit cokoliv! A vždycky volím věci, co on nejí, jako třeba houby :D Toutou večeří mám i konečně dodělané všechny krabičky na zítra do práce. Já už budu jen odpočívat. Mrknu po blozích a půjdu brzy spát. Doufám, že se vám Co jsem dnes jedla po dlouhé době líbilo! :)

 
Jídelníček je ze dne 26. ledna 2021
 
Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránka, Instagramový účet či Youtube kanál. Pro jakýkoliv kontakt mě neváhejte kontaktovat na mailu michalkasislerova@seznam.cz

31 komentářů:

  1. Hm, ten mugcake vypadá fakt lákavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vynikající, pořád si to dělám a ještě mě neomrzel :)

      Vymazat
  2. Pestrý den i jídlo :) Ten mugcake musím vyzkoušet, i když takhle hravé snídaně stíhám jen o víkendu, když nejdu do práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vtipné, protože tohle je moje snídaně, když nestíhám... :D :D Moc děkuju Aires ♥

      Vymazat
  3. Já bych se asi dneska ani neměla chlubit tím, co jsem jedla. Udělali jsme si takový rakouský večer, takže byl vídeňský telecí řízek s vídešnkým bramborovým salátem a sacher dort. A vídeňská káva (tu tedy měli jen ostatní, já kafe nepiju). A bílé víno (to teda české..)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo tak to jste měli parádní večer :) Mňam, hned bych se k vám stavila na návštěvu :)

      Vymazat
  4. Přítel taky nejí houby, tak si je užívám jen občas :D. Jinak jsi jedla moc hezky a měla pěkný den :). Taky ráda chodím na procházky s podcasty v uších :). Jaké posloucháš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, co jim na tom nechutná :D :D Moc děkuju Teri ♥♥ Hele já poslouchám jen Valču Procházkovou :) Ale ráda uvítám nějaké tipy!

      Vymazat
  5. Škoda, že jsi neukázala nový povlečení já jsem na povlečení tak zvaně magor, taky to mám moc ráda tak třeba příště :) :D
    Jinak moc hezké fotky jsi dobrá že takto cvičíš me to vydrží vždy max 14 dní jsme děsná :/ :D jinak všechny tvoje jídla vypadají moc krásně ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to se omlouvám ♥ Ale napadlo mě ho cvaknout :D Tak třeba příště ♥ Moc děkuju za tak krásnou pochvalu ♥ Já se v tom už motám 6 let, takže cvičení je normální součástí mého dne :)

      Vymazat
  6. Špagety jsme také dělali, pro změnu zase s jiným sýrem a bylo to moc dobré taky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem :) To věřím, těstoviny jsou super na všechny způsoby.

      Vymazat
  7. Jeeej pozerám že aj ty máš Garmin! :D VivoActive 3? Ináč, tvoj jedálniček vyzerá maximálne luxusne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně :) Už 2 roky to spolu táhneme ♥ Moc Ti děkuju ♥♥♥

      Vymazat
  8. Ahojky, na tento článek jsem se moc těšila, mám tento typ ráda. carbonara špagety jsem dělala v pátek, teď jsme si je doma hodně oblíbili. Já hlavně nesmím momentálně rajčata a ani nic z nich, tak musím zase vařit trochu jinak. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to moc ráda slyším ♥♥ To by mi ani takový problém nedělalo, nemám ráda rajčata... :D ale je fakt, že kečup můžu :) Také se měj krásně ♥

      Vymazat
  9. Doufám, že zkouškové dobře dopadlo! :) Tahini moc v lásce nemám, zpravidla ho přidávám jen do hummusu, který doma dělám jen zřídka. Ale o tahini mugcaku slyším poprvé!:D Můj šálek kávy to pravděpodobně nebude, ale pro jistotu zkouknu recept, ptotože mě to opravdu zaujalo, tak abych náhodou o něco nepřišla, že. :D
    Jinak podle Lilly Sabri také často cvičím a musím říct, že je skvělá! Její cviky jsou jiné, originální a workouty mě celkově moc baví. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec ano ♥ Děkuju ♥ Hele já taky ne, ale tento mugcake mi s ním chutná nejvíc :D :) Můžeš tam dát víceméně jakékoliv ořechové máslo, to je jen na Tobě :) Cvičím podle ní jen 2 měsíce a necvičím teď nic jiného :) Mám to úplně stejně ♥

      Vymazat
  10. Ty jsi šikulka, to není možný :-) A toho pohybu, jsi jednička. Já jsem chtěla jít dneska běhat, ale jsem po očkování na Covid, takže mám být v klidu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Janičko ♥ To rozhodně, však ještě bude příležitostí jít běhat... :)

      Vymazat
  11. Lilly Sabri neznám, díky za tip!:) A ty špagety bych si teď dala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec za co, rozhodně na ni mrkni, je úplně super :) To mě moc těší ♥

      Vymazat
  12. To vepřové na houbách vypadá dobře, jen bych kuskus vyměnila za těstoviny 😊🙈.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by to bylo dobré i s rýží nebo americkými bramborami, záleží, co má člověk rád :)

      Vymazat
  13. Za mě je jasným favoritem svačina! A musím říct, že před tebou smekám, že máš motivaci se hýbat. Já se ne a ne dokopat :X

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za těch pár let je to návyk, který už patří do mého života a vůbec mi nedělá problém se k tomu donutit :) Zkus cvičit podle nějakých plánů, aby Tě to motivovalo se hýbat :)

      Vymazat
  14. Všechno vypadá tak lákavě, že už začínám mít hlad. :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se honem utíkat napapat :D ♥ Já si jdu také ohřát oběd :)

      Vymazat
  15. Miši, já nechápu jak můžes snídat tak pozdě po probuzení, já už se budím s kručením v břiše :/ :D:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥