neděle 23. července 2017

What I ate XV.

Ahoj ♥
Téda, dneska už patnáctý díl :D To je celkem úctyhodné, ne? Myšleno, jako že to stále ještě vychází tak hezky pravidelně. No nic, užívejte si to dokud mám fotky :D Mé zásoby se ale jistě tenčí. Doufám, že jste si užili víkend naplno, jedli zdravě samozřejmě a cvičili! Já asi moc ne, ale snažím se co nejvíc to jde :D Přece jenom, kdo by v tomto vedru odolal zmrzlině?!


Rychlá a veelmi dobrá svačinka - milko řecký jogurt ochucený 3 kapkama vanilkových flavdrops, 3 lžíce domácí vanilkové granoly a pár malin. Bylo jich více, ale znáte to, to už by pak nebyla tak hezká fotka :D


Večeře, když je čas i na něco jiného než jen na smíchanici kuskusu nebo chleba a pomazánka :D zapečené těstoviny na styl šunkafleků s brokolicí.




Klasická ovesná kaše ochucená skořicovým proteinem, s půlkou nastrouhaného jablka uvnitř a druhá půlka na ozdobu. Dále tu máme pekanové ořechy, které jsou naprosto boží!! až na tu cenu teda. Dále lněné semínko, rozinky a arašídy-čokoláda šufánek.


Svačina do školy - plátek žitného hutného chleba z kaufu s plátkem 93% vepřové šunky. K tomu v misce nakrájené mrkev a pár listů zeleného salátu.


Výborné !! špenátové lasagně. Celkově jsem si lasagně moc oblíbila. Dělala jsem tyto špenátové, pak tuňákové a určitě budu zkoušet nové příchutě. Recept na oboje jsem sepsala na blogu. Zde jsou ty špenátové.


Rychlooběd než jsem jela na spontání výlet do Dánska :) plátek orestovaného uzeného tofu, trocha rajčatového protlaku, soba nudle a květák smíchaný s BBQ domácí omáčkou - výborné to bylo!


Recept z Fit recepty 1.díl, teda aspoň myslím :D :) mrkvové taštičky plněné domácími povidly - to byla dobrota!! Zkoušela jsem k tomu vyrobit domácí cizrnovou mouku a povím vám, znovu už nikdy. Bylo to hrozný, dělalo to rámus a bordel a bylo toho málo, zlatá kupovaná :D ale taštičky byly výborné - jen pracné.


Vymazlená víkendová snídaně - kefírové lívance se straciattela krémem a čerstvé jablíčko. Recept je už zde sepsaný na blogu :)


Pokus o zdravý smažák :D obalený v hladké rýžové mouce, vejci a kukuřičné strouhance, pečený v troubě. Jsem si myslela, že v troubě mi nemůže prasknout, ale může! :(:D ale špatné to nebylo, ale ani to moc nechutnalo jako klasický smažák.. K tomu brambory, kyselé okurky a kus papriky.


No neříkejte mi, že jste jí jako malý taky nemilovali! Mléčná krupičná kaše - tady z klasické krupičky, protože mamka jinou neměla. Vždycky jsem jí jedla od krajů do prostřed, protože tak nejrychleji chladla :D s drobkem másla, granekm a hoodně skořicí. Teď jsem cukr vyměnila za protein nebo med, máslo za oříškové máslo, granko za kakao a milovaná skořice zůstala ♥


Rychlá sváča - plátek slunečnicového hutného chleba z kaufu namazaný hummusem, 4 plátky šunky a k tomu mrkev a 1/2 červené papriky.


Na tortlách je super, že se dají připravovat na mnoho způsobů.. Tady zrovna mám celozrnné tortilly z Lídlu se zbytkem tofu pomazánky (recept) a ledovým salátem. K tomu dvě malé domácí kedlubny.


Zkoušeli jste někdy zapéct mozzarelu v tortille? Že ne? To by jste měli ale napravit! Chutná to jak pizza z mikrovlny :D tortillu namažu rajčatovým protlakem, na to plátky mozzarely a koření na pizzu nebo oregáno a na chvíli hodit do mikrovlny, mňam! K tomu čerstvá zelenina.


Ovesné kaše smíchaná se skořicovým proteinem a nastrouhaným jablkem. Zdobená mraženým lesním ovocem, goji a arašídovým máslem s chia semínky.


Wafle pečené v troubě s domácími povidly a oslazeným tvarohem.


Nebylo to tak moc dobré, jak jsem si myslela :D rýžové těstoviny s uvařeným a rozmixovaným květákem, rozpuštěný 30% eidam, trocha soli a sladká paprika.


Ani toto nedopadlo podle mých představ xD Měl to být zapečený květák s bramborama, ale tolik věcí jsem tam zapomněla dát! Například to zalít vajíčky :D :D Ve spod předvařené brambory, pak vepřová 93% šunka, květák s hořčicí a rajčatovým protlakem a nahoře sýr. Celé zasypené kukuřičnou strouhankou a lahůdkovým droždím. Špatné to nebylo, ale příště bych radši zalité vajíčkovou směsí :D

Tak, to by byl pro dnešek konec :) Příští týden nevýjde Krabičkujeme a jak to bude s What I ate uvidím, dle času a přístupnosti na počítač. Od 24.7 mám celý týden dovolenou a rozhodně ji neplánuju strávit doma, ale tak uvidíme, jak to dopadne :) každopádně nějaké články budou přednastavené, tak se nebojte, že by celý týden nic nevyšlo :) Budu se na vás moc těšit už dalšího článku :) 


5 komentářů:

  1. Dobroty :) a s tou zmrzlinou - já neodolám :D Zrovna čekám až dovezou do vedlejší cukrárny mojí oblíbenou točenou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já :D během 3 dnů jsem měla dohromady 5 kopečků a nelituju ani jednoho!! Teda - ještě jsem měla hrouuudu zmrzky v trdelníku :D

      Vymazat
  2. Taky jsem krupici jedla od kraje do prostřed... jako malá jsem ji milovala ♥ ty mě vždycky na něco nalákáš!! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥