pondělí 16. ledna 2023

Poprvé s Terezkou - V lese!

Po letech psaní a posílání balíčků, jsme se konečně viděly osobně. Nemluvím o nikom jiném, než o Terezce, z blogu Po našich tlapkách. Měly jsme se vidět už i po druhé, což nám bohužel kvůli počasí nakonec nevyšlo, ale my to určitě co nevidět napravíme. Protože od sebe bydlíme opravdu daleko, sraz jsme si daly na půli cesty - v Olomouci. A protože se Terezka před rokem stala maminkou, nepřijela sama.



Tomu se uzpůsobil i program. Měli jsme sraz na vlakáči, kde jsem na ně počkala, protože jsem přijela dřív. Po prvním seznámením jsme vyrazily pěšky k Šantovce, samozřejmě hned na špatnou stranu, ale naštěstí jsme to brzo otočily :D A pak dál přes náměstí do kavárny V lese, kterou jsme si předem vybraly.


Jedná se o kavárnu s dětským koutkem a dětí tam bylo opravdu požehnaně! Kočárky kam se podíváš. Dětský koutek byl opravdu parádní - spousta dřevěných a rozvojových hraček. I Lukášek si tam něco ke hraní vybral. Musím říct, že celou dobu byl opravdu zlatíčko a byl hrozně hodný a nebál se tety :D <3



Terezka si dala kávu, já horkou čokoládu a musím říct, že byla opravdu skvělá! Dortík vyzkoušíme třeba příště, nebudeme zmiňovat, ale někdo si jich nevšiml, tak jsme odešly bez nich. Ale příště si to vynahradíme :D Kavárna V lese je přesně taková, jak zní. Spousta dřevěných prvků, spousta květin, velmi příjemná atmosféra, která stojí za návštěvu i pro ty bez miminek. Za nás doporučujeme čas kolem oběda, kdy všechny děti odešly domů spát :D:D 



Prošli jsme si náměstí, podívali na uličku s deštníky a vyrazili do Šantovky na oběd (když nebyl ten dort) a předaly si drobné dárečky. Co vám budu, největší radost mi udělala domácí horká čokoláda! Pak jsme už vyrazili směrem k nádraží, kde nám zbyla chvíle času, který jsme využily k povídání.



Jsem moc ráda, že nám vyšlo setkání a mohly jsme se konečně poznat osobně. Terezka je přesně tak milá, jak píše. Hned jsem věděla, že si budeme rozumět. Ovšem mamka, jako vždy, nezklamala - co se týče přátelství přes blog bývá dost skeptická a vždycky si myslí, že mě bude čekat někdo úplně jiný. Jako vždy se spletla :D <3 I když mě překvapilo, jak je Terezka malá :D Článek z jejího pohledu si můžete přečíst tady.


Tak ještě jednou Beruško moc děkuju za hezký den a budu se těšit na další setkání <3 

12 komentářů:

  1. Bylo to boží <3. Doufám, že se brzy zase uvidíme a dáme si nějaký ten dortík :D <3.

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, moc vám to přátelství přeji. Taky znám pár blogerek osobně a jsem za to moc ráda.
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Taková setkání jsou určitě milá. Jsem ráda, že vám to vyšlo a moc vám to přeju. ❤

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkné, že vám setkání vyšlo a že jste si padly do noty. Já se asi před víc než 20 lety takhle přes nějakou diskusi seznámila s holkou, s níž jsme kamarádky do dnes. Nevídáme se moc často, i když jsme obě z Prahy, ale víme, že když bude jedné z nás ouvej, tak se podržíme. Tak ať vám to vydrží taky tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přes blog se dá potkat tolik skvělých lidí. Taky jsem jich několik už potkala ♥ A vám to moc sluší. Jinou s tou mamčou..umím si představit, že kdybych to doma řekla, tak je to to samý :D Udělaly jste si krásný den a je to moc pěkný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tam je to tak krásný! Škoda že jste tak daleko, hned bych se k vám ráda připojila

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, tak to je moc hezký holky, že jste se viděly ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. To musel být moc příjemně strávený den, je i z fotek vidět, že jste si ho užily. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Muselo to být krásné setkání :) i přes blog se dají najít kamarádky :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je hezký, že jste se takhle sešly a užily si společný den 🤗 a dortík si vynahradíte určitě příště 😉.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥