pondělí 10. ledna 2022

Novinky od Your Body

V poslední době se mi podařilo vyhrát rovnou dvě soutěže na Facebooku z čehož jsem měla samozřejmě patřičnou radost! O první jsem se vám již zmiňovala a byl to masážní olej na celulitidu od Naturalis, který ale využívám jako normální tělový olej. Recenzi na jejich přírodní kosmetiku od Semante najdete zde


Druhou vyhranou soutěží byly nízkokalorické pudinkové dezerty od YourBody. Dříve jsem s nimi měla navázanou jednorázovou spolupráci a od té doby si jejich výrobky sama kupuju (recenze na jejich produkty). Takže mě výhra 5 balení nízkokalorických pudinků dle vlastního výběru potěšila.


Vybrali jsme si s Dominikem příchutě: vanilka, čokoláda, kokos, mák a marcipán a stracciatella. Vanilku jsem už měla a je to moje nejoblíbenější příchuť. Čokoláda také není špatná, kokos si vybral Dominik. Na tyto příchutě najdete recenzi v minulém článku věnovaný YB. Dnes se podíváme na recenzi dvou novinek, které jsem si vybrala.

Nízkokalorický pudink Mák & Marcipán
rostlinná vláknina, mák modrý 27 %, stevia, aroma marcipán



Příprava je velmi jednoduchá. Na balení vždy máte přípravu, kolik suché směsi a kolik mokré směsi. Já většinou dělám 1/4 balení. Vše se pak jen pár minutek promixuje mixérem a může se podávat. Já míchám vodu + mléko a rozhodně je mnohem lepší mít to mléko vychlazené.

Chuť

Marcipán patří k jedné z mých nejoblíbenějších dobrůtek. V kombinaci s mákem mi to přišlo trochu zvláštní, ale protože mám ráda i mák, rozhodla jsem se tuto kombinaci vyzkoušet. I po rozmixovaní byly kuličky máku vcelku a křupaly v pudinku. Je otázka, jestli máte rádi, když tam máte něco tvrdého, já ne, když se jedná o pudink. Příchuť špatná není, ale k mým favoritům se neřadí

Hodnocení3/5



Co se týče kalorií na tom tyto dva druhy nejsou tak dobře, jako ostatní. Vanilka má například na 100 g suché směsi pouhé 2 kcal. Nutriční informace máku & marcipánu vypadají následovně

na 100 g suché směsi (čili bez mléka)
  • Kalorie: 143 kcal
  • Tuky: 10 g
  • Sacharidy: 6,5 g
  • Bílkoviny: 4,9 g
  • Vláknina: 78,6 g

Nízkokalorický pudink Stracciatella
rostlinná vláknina, hořká čokoláda 28 %, stevia, aroma vanilka



Zde se příprava od ostatních druhů trochu liší - balení obsahuje 2 části a vystačí pouze na 0,5 l pudinku a ne na celý litr. Jedna se rozmixuje s mlékem/a vodou, druhá obsahuje čokoládové pecičky, které se vmíchají do hotového pudinku. Hotový pudink je nejlepší spotřebovat do 2 dnů po uchovávání v lednici.

Chuť

Jak je tento pudink na 2 části, tak je trochu nepraktické ho dělat na 2x. Sypká část je znovu uzavíratelná, čokoládka ne. U tohoto druhu mi trvalo chvilku déle, než pudink zhoustl, ale i tak to bylo během pár desítek sekund v robotu. Čokoládové pecičky mě překvapily svou kvalitou, chutnají jako hořká čokoláda a tady mi ty křupinky v pudinku nevadily :D

Hodnocení: 4/5



Nutriční informace nízkokalorického pudinku Stracciatella vypadají následovně

na 100 g suché směsi (čili bez mléka)
  • Kalorie: 156 kcal
  • Tuky: 10,7 g
  • Sacharidy: 6,5 g
  • Bílkoviny: 1,2 g
  • Vláknina: 75 g


Pudinky jsou bezlepkové, vhodné i pro diabetiky. Není třeba je vařit - jsou rychlé na přípravu. Složení je bez škrobů, cukrů a alergenů. Oproti klasickým pudinkům jsou nízkokalorické a vhodné do zdravého životního stylu

Jakou příchuť byste rádi ochutnali? Mým favoritem nadále zůstává vanilka, která mi ze všech příchutí chutnala nejvíc a díky své neutrální chuti se hodí ke každému dezertu.

Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál.

Měli jste už možnost ochutnat tyto nízkokalorické pudinky či nějaké jiné?

8 komentářů:

  1. Já sice na pudinky moc nejsem, ale co mě zaujalo, je ta stracciatellová příchuť - tu bych ráda ochutnala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za zajímavou recenzi, výrobky neznám (asi mi přechozí recenze u tebe utekla).

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji stracattelu (a záhadně nikdy nevím, jak se to správně píše), ale s pudinky je to u mě horší ty upřímně moc nemusím. Celkově ale produkty vypadají moc dobře. Vůbec značku neznám.

    OdpovědětVymazat
  4. Já na pudinky moc nejsem, ale ten stracciatellový vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, tak to gratuluji, to já vždycky vyhraji úplný prd :-D A popravdě tohle vidím poprvé, jsi šikulka, že si hned věděla, co s tím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Míšo, neznám a rada jsem si tvou recenzi přečetla.
    Přeji hezký podvečer. Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k výhrám 🤗. O této značce jsem ještě neslyšela, ani ji nikdy neviděla, ale určitě bych ochutnala vanilku - tu mám nejraději 😉 a pak se mi celkem zamlouvá ještě ta stracciatella 😍.

    OdpovědětVymazat
  8. Já miluji jakékoliv pudinky a od Yourbody jsem jednou zkoušela taky :). Vlastně dvakrát, jednou jsem si objednávala sama a podruhé taky vyhrála :D. Pěkná recenze, už mají super další příchutě, koukám :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥