pondělí 27. září 2021

Wafelo - sladká bomba v centru Pardubic

Cukrová bomba. Tak by se dala nazvat cukrárna Wafelo, která se už pár měsíců nachází na třídě míru v Pardubicích. V nabídce najdete rolovanou zmrzlinu, wafle, milk shaky, čerstvé džusy, kávy a zmrzliny.


My jsme v rámci našich oslav (po laborkách, po zkoušce) vyzkoušely rolovanou zmrzlinu a poté wafle dle našeho přání. Objednávka rolované zmrzliny byla trochu matoucí - pán nám říkal, co máme na výběr a podle toho jsme to dávaly dohromady. Já jsem si dala lotus s hořkou čokoládou a Didi oreo s bílou čokoládou. Přípravu zmrzliny dělají přímo před vámi. Základem je vždy smetanová zmrzlina, do které rozdrtí přísady podle vás a nakonec to posypou vámi zvolenou posypkou. Moc dobrá, jen neosvěží jako točená :)


Na tvorbu waflí už měli vychytanější systém - dostaly jsme papír, kde jsme zaškrtaly přísady, které jsme na wafle chtěli. Nebudu vám ani říkat, že jsem si zaškrtla lotus sušenky a dostala jsem cookies :D Ale i tak byly výborné. Já jsem si ji dala s nutelou, kinder buenem, cookies (místo lotus), šlehačkou, hořkou čokoládovou polevou a nakonec zasypanou oříšky


Didi si vybrala nutelu, bílou kit kat, lotus posyp, mléčnou čokoládovou polevu a také vlašské oříšky na posyp. Fakt miluju sladké, ale tohle bylo moc i na mě :D Příště určitě přidáme ovoce, ale zrovna teď tam neměli druhy, jaké bych jedla. Ale pokud chcete cukr přímo do žíly, je toto pro vás! Jinak wafle samotná je moc dobrá, krásně křupavá.


Už je to nějaká doba, kdy jsme tam byly, ale rolovaná zmrzlina myslím stála 100 kč a wafle nějak 135 kč. Musí se uznat, že to mají opravdu krásně servírované a zdobené. Mrkněte na jejich instagram. Žádné oficiální stránky jsem nenašla, takže nevím, zda mají více poboček, ale jestli se vyskytnete na třídě míru, určitě tuto sladkou tečku vyzkoušejte! Nebudete litovat :)


Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál.

Byli jste už někdy v podobné wafle cukrárně? Máte rádi wafle?

24 komentářů:

  1. Luxuuus, na tyhle čuňačinky jsem se naučila v těhotenství a zůstali mi do teď :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, nazvala bych to úplně stejně! U mě je to většinou odměna za zkoušku :) či oslava konce školy :D

      Vymazat
  2. Tak to vypadá hodně dobře! Rolovanou zmrzlinu vidím poprvé. O víkendu jsem měla lotusovou a bílou čokoládu a moc mi chutnala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc dobrá, ale nesmíš ji jíst na každodenní bázi, protože to se pak prodraží... :D Mňam! Lotusovou bych ochutnala hned :)

      Vymazat
  3. Mne wafle nějak nelákají, takže jsem na nich ještě nikdy nebyla. Chci ale vyzkoušet rolovanou zmrzlinu. Na co jsem chodila ráda, byl mražený jogurt, který si člověk sám natočil a dozdobil posypkami, ovocem nebo polevou (nebo vším najednou :D). Ale bohužel to v NC,kterém mám po cestě z práce zrušili a jezdit přes půl Prahy do jiné provozovny se mi nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to znám z Pardubic! Akorát teda na něj moc často nechodíme, protože jak je to na váhu, tak člověka vyjde zmrzka klidně na 200 kč/porce.. :D

      Vymazat
  4. Rolovanou zmrzlinu jsem zkoušela jednou před rokem v létě :). Já miluji zmrzliny, ale asi stejně nejvíce kopečkovou :D. Ty wafle vypadají božsky <3.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly výborné! Já měla předtím rolovanou zmrzku jen jednou a teď po druhé :)

      Vymazat
  5. Pardubice mám za rohem a tohle je luxus! Musíme si tam určitě s přítelem zajet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli milujete sladké, tak tohle je přesně pro vás :) já si pochutnala moc!

      Vymazat
  6. U nás máme WAFFLITO! :D ale zatím jsem tam vafle neměla, nově jsme domů pořídili vaflovač, tak sem tam děláme doma, ale samozřejmě nejsou tak dobrý no... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to zase neznám já 😁😊 jako, domácí jsou fajn, ale ty kupované mi chutnají taky víc no... Ale zase se nedá srovnat ta cena 😁

      Vymazat
  7. Hele, já jsem asi jedinej člověk, co tyhle přeslazený věci ani nemůže vidět. Mně se z toho normálně navaluje. Lidi nad tím slintají a mně to vůbec neděla dobře. Sladké mám ráda, ale tyhle extrémy nejsem schopná ani vidět.

    Jinak rolovaná zmrzlina mě asi taky moc neláká. Nedávno jsem si ji někde mohla dát, ale točená nebo kopečková je pro mě prostě top. Já nevim, jestli jsem konzerva, ale prostě klasika 😍.

    MAKE-UP 💄 | JAK HO NANÁŠET A NOSIT, ABY VYPADAL DOBŘE 👸 | TIPY & TRIKY | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako tohle bylo mega sladké, ale je na každém, jak si to sladké udělá :) ale chápu :) mě se líbí, jak to dělají před tebou a můžeš si ji vysperkovat, ale na nanuky z Lidlu nic nemá!

      Vymazat
  8. Rolované zmrzliny jsem ještě neměla.. Ale teď bych si moc dala ty wafle. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro ten zážitek to určitě stojí :) nedivím se, vypadají fakt moc dobře :)

      Vymazat
  9. Ahoj,
    vypadá to úžasně, ale to množství cukru by porazilo asi i mě:-D Určitě bych taky šla do ovoce. Rolovanou zmrzlinu jsem nikdy neměla, to bych ráda vyzkoušela:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, já právě ovoce moc nejím a neměli tam druhý, které bych jedla, proto jsem si ho nedala :) pro mě je to taková odměna místo oblečení či kosmetiky :)

      Vymazat
  10. Tak to vyzerá úžasne! :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  11. Wow! To vypadá úžasně 😍. Ta rolovaný zmrzlina vypadá velmi zajímavě, tu jsem ještě nikde neměla. Wafle vypadá taky skvěle, jen já bych si jí dala klidně bez ničeho 😅🙈.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schválně jsem si ji zkusila dat taky bez všech těch posypku a byla moc dobrá i tak :)

      Vymazat
  12. Sakra mňam, takové dobroty! Budu tam muset někdy zavítat, když to mám jen o město vedle. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já zrovna v příštím týdnu pojedu do HK 😁 Pce jsou fajn, je tu spousta zajímavých podniku :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥