úterý 21. ledna 2020

Nákupy 0.7 - Ragefitness

Už se mi doma ztenčovaly zásoby, tak je bylo třeba doplnit pro blížící se Vánoce. Objednávala jsem z mé oblíbené stránky Ragefitness, kde mají spoustu oříšků, sušeného ovoce, mouk, těstovin, zdravých olejů, ale i sportovní výživy, jako jsou proteiny či nakopávače. Jako vždy můj balíček vážil přes 20 kg (tentokrát asi 22 :D) a jdeme se podívat na jeho obsah,


Vločky jsou základ. Proto jsem vzala po 1,5kg ovesných jemných  celých vloček. Dále mám moc ráda jáhlové vločky a pro zpestření také rýžové, i když raději mám rýžovou kaši, které jsem vzala rovnou dvě balení.


Mák mi už došel před jakou dobou a úplně jsem se zhrozila, když jsem ho za normální cenu musela kupovat v obchodě :D Kokos by nám na Vánoce chyběl, proto jsem ho vzala rovnou necelé kilo. Letos už bych měla udělat ty kokosové ježky, které naprosto miluju! A kokosový olej, který nejradši přidávám do čokoládových polev či domácích granol.


Úplně v zadu jsou schované dvoje balení datlí po 1kg, protože ty snad ze všeho sušeného ovoce používám nejčastěji. Dále mi už docházely rozinky sultánky, meruňky a fíky. Myslela jsem, že to budou klasické fíky, ale později jsem zjistila, že jsem objednala baby fíky. Nevadí, aspoň jsou roztomilé :D A pak mě zaujaly brusinky doslazované jablečným koncentrátem, tak se těším, až je vykouším.


Mrzí mě, že už v nabídce nemají proteinové těstoviny, ty mi moc chutnaly, tak jsem vzala aspoň rýžové penne, 2x kukuřičné mušle a 2x kukuřičné kolínka. K omáčkám jsou výborné.


Tady bych chtěla vyzdvihnout pro mě novinku - melasu, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet. Pokud s ní máte nějaké dobré osvědčené recepty, budu ráda, když se o ně se mnou podělíte. Dále doma nesmí chybět třtinový cukr. Kokosový cukr jsem si oblíbila do lívanců a erythritol je slazení, které používám, když nechci, aby byl koláč moc kalorický. Je totiž úplně bez kalorií.


Z mouk jsem se rozhodla vyzkoušet mandlovou mouku, kterou měli zrovna v akci za 299kč/1kg, což je parádní cena. Dále mi už docházela hladká pohanková mouka, která je nenahraditelná na lívance a palačinky a 3kg špaldové mouky hladké. Už jsem z ní pekla a je skvělá. Těsto z ní i hezky kyne.


No a nakonec jsem tu nechala nějaké mňaminy. Protože jsem balíček objednávala před Vánoci, nesmí chybět čajík Skořicový zázrak a Čas na perníček. I když nejsem milovník kávy, zaujalo mě koření Aladinovo koření do kávy. Píšou, že se muže přidat i do sušenek, tak to určitě vyzkouším. Z lyofilizovaného ovoce jsem vzala maliny a borůvky, protože ty mám nejraši a z kokin 2 proteinové tyčinky v příchuti Coffeenela a Caramela.


Můžete si všimnout, že jsem se udržela a nekoupila žádné oříškové máslo, ale co si budem, měla jsem co dělat, aby mi nějaké neskončilo v košíku :D Pokud byste si také chtěli něco objednat, můžete využít slevový kód MS5, kdy dostanete 5% slevu na celý nákup ♥ To by bylo z dnešního velkého nákupu všechno. Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránka, Instagramový účet či Youtube kanál.

Co vás z nákupu nejvíce zaujalo?

6 komentářů:

  1. To tedy fakt byl meganákup. Já se zejména v nakupování mouky do zásoby držím zkrátka - občas naši domácnost navštíví mouční moli :-(. A sušeného ovoce nemmůžu mít doma hromady z prostého důvodu - velmi rychle by to zmizelo. A ono sice je zdravé, ale taky celkem kalorické na to, abych to jedla "lopatou", což bych nejspíš jedla...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to chápu. U nás taky byly nějaký breberky, naštěstí se tu už skoro nevyskytují :) Rozumím, v tomto se naštěstí držím a jediný, kdo by to snědl hnedka naráz je přítel :D :) I Tobě krásný den!

      Vymazat
  2. E-shop vůbec neznám, ale díky Tobě se na něj určitě kouknu. Zaujala mě melasa, na kterou jsem nedávno u nás v obchodě taky narazila a přemýšlela jsem nad ní. A sušené ovoce naprosto miluju, u mě teda vyhrávají hlavně švestky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni, mají fakt super nabídku zboží a neustále ji rozšiřují :) Já miluju hlavně fíky a meruňky :)

      Vymazat
  3. Mě zaujala melasa, znám jí akorát od koní, kterým se to míchalo do žrádla, ale teda dezerty jsem z toho ještě nezkoušela :D. Taky dost uvažuju nad nějakým tím lyofilizovaným ovocem - nejspíš to ani nemám napsaný správně :D.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem netušila, že se dává i koním. Tak jsem zase o něco chytřejší :D :) Náhodou to máš napsané skvěle! Chutná dobře v zimě, kdy to ovoce není chuťově nic moc :D :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥