středa 18. října 2017

Co jsem dnes jedla VIII.

Ahoj! ♥

Zase po nějaké době vám tu přináším inspiraci ve formě Co jsem dnes jedla, kde můžete najít veškteré moje chody za celý den + aktivity. Když jsem bývala v týdnu během školy doma, tak jsem pořád krabičkovala, takže moc fotit hezké co jsem dnes jedla nešlo, ale teď na vysoké škole vícemíně vůbec nekrabičkuju, trochu jsem změnila režim a je to super! A když mám každé jídlo hezky na talíři, tak jsem se rozhodla začít zastěji psát tento typ článků. Prosím menší schovívavost k fotkám. Fotím na svůj starý telefon, ale mám v plánu kupovat nový, tak to pak snad bude o něco lepší. Zrcadlovku si na kolej tahat nechci. Zkusila jsem to hodit přes nějaké filtry, ale i tak nic moc :D Nebudeme déle zdržovat a jdeme na to! :)

6:50 snídaně
  • 4 kousky makových šátečků
  • hrnek čaje (příchuť šípek-jablko), hrnek vody (objem cca 350ml)
 

Typická kolejní strava z domu :D Šátečky jsou moc výborné! S těstem se dělalo trochu hůře, ale nic co by nezpravila trocha mouky. Vstávala jsem už v 6, ale chvilku jsem si ještě četla Příliš mnoho Kateřin od Greena. Měla jsem to z léta rozečtené, ale nějak jsem se k tomu vůbec nemohla donutit. Hledání Aljašky mě hrozně zaujalo a měla jsem to přečtené za týden, s touto knížkou zápisím už pomalu čtvrt roku :D Ke snídani jsem si pustila podzimní videa, protože žádná z youtuberek, kterých sleduju nic nevydala, a že jich sleduju! Do komentářů mi klidně můžete napsat vaše tipy na knížky a youtubery, které sledovat. Ráda poznám někoho nového :) A teď už pádím na přednášku, kterou mám od 7-10, ale v reálném čase vždy tak od 7:30-9:30, tak se i celkem těším, vždycky to rychle uteče, jenom mě hrozně bolí ruka z psaní :D Zbytek dne mám volno, jupíí.

12:11 oběd
  • quesadilla (1 celoznná tortilla z Lídlu, směs mletého hovězího masa (cca 100g), bilých fazolí (cca 50g), protlaku (25g), vývaru (60ml), jarní cibulka) s cca 40g 30% eidamu, žlutá paprika
  • 2 hrnky vody


Tak konečně zasloužený oběd, otázkou zůstává co si k němu pustit? Netuším :( :D Po přednášce jsem byla ještě chvílí s kamarádkou a potom jsem se věnovala práci na počítači a lehce blogu :D Člověk by ani neřekl, jak ten čas letí.. Jinak směs jsem měla připravenou z domu, tady jsem to jenom ohřála a dala do tortilly. Kupuju celozrnné z Lídlu, kde mají 6 tortil za 25kč (myslím), což je super cena! Teď chci dopsat ještě nějaký článek na blog a pak se chvilku věnovat škole. První písemky se blíží a já bych je nerada podcenila i když narovinu, vůbec se mi učit nechce!

14:10 pohyb
Serem školu jde se cvičit! Aneb ať žije prokrastinace!




Chloi jsem si teď nějak oblíbila a její workouty jsou fakt super! Pot ze mě lil vodopádem.. :D Jo a pozor, cardio bez skákání a cvičení na ruce bez kliků, co víc si přát. Vše je s vlastní vahou.

16:42 svačina
  • 2 kousky tvarohového závinu s proteinellou (domácí), 2 kousky bílkové rolády ozdobené lžičkou proteinelly a 2 lískovými oříšky
  • hrnek vody

Jak můžete čekat, školu jsem ještě ani zdaleka neviděla. Nevadí, stresujeme se ještě víc dopředu a proto jsem si šla zacvičit a doufala, že pak z ní nebudu mít takovou depku. Už je to dobrý, ale to možná bude i tou boží svačinou! :D Panebože, ten závin?? Fakt skvělej!! Tvarohové těsto, se kterým se pracovalo naprosto luxusně! No a náplň domácí proteinella, jako co k tomu chcete napsat víc.. To mluví už samo za sebe ☺ K této parádní svačině jsem si pustila video od Chloi ohledně nafouknutého břicha.

Nejradši bych si šla dát šlofíka a nazdar, ale nechce se mi promrhat drahocenný čas :D Dnes jsem velmi vděčná za to, že jsem si konečně našla trochu času na čtení. Sice to nejsou věci co bych číst měla, ale to nevadí, Hlavně, že jsem si hezky početla, to je důležitý.

20:15 večeře
  • 1/4 slaného koláče s houbami (celá dávka: 1/2 hr vloček, 3 brambory, 2 vejce, dušené houby, koření)
  • 1/3 okurky, mrkev
  • hrnek vody

Hrozně dlouho jsem po svačině neměla hlad a taky byla si jít večeři i jenom ohřát :D vždyť mikrovlnka je až ve třetím patře! (bydlím ve druhém :D :D :D ). Taky jak jsem nedělala nijak fyzicky náročnou aktivitu, tak jsem se cítila dost plná, ale nechtěla jsem jít ležet úplně bez večeře. Původně jsem si ke zbytku koláče chtěla dát ještě chleba se sýrem, ale neměla jsem na to vůbec hlad. Ale musím vám napsat, pořád cítím takové to příjemné bolení všeho po cvičení, je to fajn pocit ☺ 

Během dneška jsem také vydala článek Blogová spolupráce (?), takže pokud má někdo zájem se se mnou spřátelit, určitě se mi můžete ozvat. Buď sem nebo do druhého článku. Budu moc ráda :) 

Akorát i když na koleji mám víceméně všechno jídlo na talíři, tento článek stejně můžu fotit max 1 týdně, protože tyto zásoby jídla jím většinou celý týden :D V tomto článku je zahrnuto vše, co jsem si sebou na kolej v neděli chystala. Hrnky vody jsou orientační, padá to do mě rychlostí blesku. 

Pokud máte zájem o nějaký recept, který chcete vydat přednostně, není problém, stačí si napsat do komentářů ♥

Doufám, že se vám dnešní inspirace líbila, mějte se krásně, pa ♥

Co jste měli dnes dobrého Vy? :)

28 komentářů:

  1. No super. Niekedy musím aj ja takýto článok dat :-) Na internáte to asi s tou stravou nie je jednoduché, ale mne sa zdá, že to máš celkom pestré. Akurát nejaké ovocie mi chýba v tomto jedálničku.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ano, mám trochu problém s jezením ovocem. Třeba nikdy nemám chuť si ho dát jen tak samotné. Nejčastěji ho zakomponuji v ovesné kaši nebo v nějakém koláči.

      Vymazat
  2. Musím říci, že tvůj jídelníček se mi moc líbí akorát nemám ráda mák. :) Jinak vážně super !
    Tohle bych já na blog dát nyní nemohla :D , jelikož by se většina zděsila co sním a nesním. Sama se za to stydím a nadávám na to. :D Nemyslím to tak , že jím prasárny ale moc toho nepojím no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já toho dřív taky moc nesnědla, ale když jsem začala jíst zdravě, tak jsem se úplně rozjedla a vejde se toho do mě hrozně moc xD Děkuji moc :)

      Vymazat
  3. Musím říct, že super. Normálně by se mi sbíhaly sliny, ale jelikož jsem se zrovna přecpala snídaní :-D Ten oběd vypadá moc dobře, když já mám tu nevýhodu, že polovinu věcí nejím, takže jako já a zdravý jídlo, to moc dohromady nejde :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) no jasně, 100 lidí, 100 chutí, ale určitě by se našly i jiné zdravé alternativy, které by vám třeba chutnat mohly :) narovinu, dřív jsem nejedla skoro nic co v tomto článku vidíte... :D hovězí maso, tortily, tvaroh, ovesné vločky ;)

      Vymazat
  4. Ta svačina vypadá úžasně!:) a celkově to všechno jídlo vypadá super! :D. Já si dělám nějaký plány na cvičení konečně :) a zatím mi to drží a dneska jdu plavat a na to neskutečně těším:). Jídelníček k tomu bych taky chtěla nějak doladit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím palce a doufám, že sis plavání užila :)

      Vymazat
  5. Tak ten oběd a véču ti závidím :D A tu prokrastinaci moc dobře znám... když se mi nechce cvičit, řeknu si že se musím učit a hned je mi to cvičení milejší :D

    OdpovědětVymazat
  6. Takové člányk mám moc ráda, protože získávám velkou inspiraci k mému jídelníčku, který se snažím pořád měnit a zkoušet nové jídla:-).

    Hodně mě zaujala ta quesadilla, vypadá výborně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, že se ti tento styl článků líbí a jsem ráda, že jsi našla inspiraci :) Děkuji!

      Vymazat
  7. Tohle je super článek :) Ta quesadilla vypadá super, zrovna včera jsme si s přítelem dělali tortilly, akorát s tepelně NEupravenou zeleninou a kuřecím masem :) A hlavně teda ty domácí šátečky, ty bych si dala hned!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) taky často v tomto stylu dělám :) byly opravdu výborné ♥

      Vymazat
  8. To jídlo je super :D a ty videa mě zaujala :) skvělý nápad na článek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Omg ty šátečky <333333 Pěkné food inspo :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mňam! Tie taštičky vyzerajú super :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  11. mňam, tak teraz som po tvojom článku poriadne hladná :D na intráku je to s jedlom ozaj obtiažne :D ja si najnovšie robím šaláty, lebo je to rýchle a veľmi chutné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem taky vždy, když se na to znovu podívám :D To věřím :)

      Vymazat
  12. Opět úžasná inspirace, tu snídani chci! :D Taky mívám na privátu třeba stejnou snídani celý týden, když si napeču :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥ Nejlepší jen vytáhnout z lednice :D

      Vymazat
  13. Působivé, lákavé... zkrátka hodno vyzkoušení. Doufám, že chuť je alespoň tak dobrá jak vypadá obrázek. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥