neděle 18. června 2017

What I ate X.

Ahoj! ♥

Je tu zase další neděle... Toto letí, za chvíli už budou velké prázdniny, ti školou povinní se už určitě těší :D Pro mě jako pracujícího, další normální pracovní týdny... :D Čím více dílů je tohoto malého seriálu, tak méně vím, co psát sem do úvodu, vzhledem k tomu, že tyto fotky nejsou úplně z nejaktuálnější doby :) Ale inspirace to nebere na úžasnosti! :D No nic, radši končím psát blbosti a jdeme na ty dobroty.



Ovesná pizza s tvarohem, ozdobená jablíčkem, rozinkami a slunečnicovými semínky. Recept je zde na blogu :) Už jsem sladkou pizzu taak douho neměla! Měla bych brzy napravit :)


Tohle je moje verze té narozeninové bábovky od babičky - v přírodní verzi. Místo medu je vanilkový protein, dále vajíčka, jablka, jogurt, ovesné vločky, rozinky a spousta dalších mňamin. Měla bych jí v blízké době udělat a nafotit jí vám sem :)



Pohankový mugcake :) Je to taková rarita ve food inspiraci, moc jim neholduju, jak už jsem vám mnohokrát napsala :D Ale když doma nic není nebo se nestíhá, tak proč ne. Ozdoben tvarohem, který je oslazený medem a zasypaný oříšky.


Žitný slunečnicový chlebík na který se můžete brzy tešit! :) Recept pro vás sepíšu. Proč mi zase zezelenaly slunečnicový semínka, to fakt netuším :D Myslela jsem, že to bylo otrubami, ale v tomto receptu nejsou a stejně zezelenaly. K tomu kus okurky a domácí rybičková pomazánka - jenom polotučný tvaroh a balení sardinek v oleji :) tohle je tak 1/3 celé porce, ozdobené jarní cibulkou.


Tohle si i přesně pamatuju, kdy jsem to jedla :D na boží hod vánoční roku 2015. Byla jsem totálně přejezená od cukroví a i z toho důvodu jsem vynechala přílohu. Pečené kuřecí stehno a k tomu zelenina na pánvi - baby carotka, mrkev a hrášek.


Jednoduchá večeře, teď bych si toho dala více, tohle by mi nestačilo :D 1/2 chleba Colorado, jedno vejce se špenátem a k tomu římský salát a paprika.


Půlka celozrnné housky s domácí vajíčkovou pomazánkou a k tomu oloupaná okurka (očividně jsem nebyla líná :D :D ).


Odpolední svačina - odtučněný tvaroh s hořkou čokoládou, rozinkami a ten prášek je čokoládový protein.


Domácí medové müsli s bílým jogurtem. Ovesné vločky opražíme na pánvi, přidáme oříšky a semínka dle chuti a přidáme med a kokosový olej a pořádně promícháme, aby se všechny vločky obalily a pak odstavíme, až vše bude promíchaný a necháme aspoň chvíli vychladnout, aby se nám vytvořily hrudky.



Rychlá svačinka před obědem, nic moc mě nezasytila, ale naštěstí byl potom oběd :D nastrouhaná mrkev s jablkem, zakápnutá medem a ozdobena rozinkami a vlašáky.


Školní oběd, který vypadá celkem dobře :D jáhly s hráškem (jáhly jsem až skoro rozvařila) a k tomu opečené tofu na plátky.


Meega lívance, když nebyl čas smažit :D Na tom jogurt, na jednom borůvky a na druhým červený rybíz a polité medem, aby to bylo sladší.


Ovesná kašička, poprvé v tomto díle! A krásně letní, vmíchaný jogurt a med. Ozdobená čerstvými malinami, ostružinami a kešu oříšky :)


Kuřecí špízy s paprikou, cibulí a cuketou. Pečeme v troubě :)


Ovesná kaše jenom zalitá horkou vodou, oslazená proteinem, ozdobená čerstvými borůvkami, vlašskými oříšky a hořkou čokoládou.


Snídaně od každého něco. 3 fazolové muffiny, vlevo bílý jogurt s müsli (nedokážu identifikovat, co to přesněji je :D :D :D ) a vpravo kakaová ovesná kašička s kokosem a datlemi.


Fazolová smíchanina. Červená fazole, uvařená brambory, rajčatové pyré a koření. K tomu kousek chlebíku.


A dneska končíme tímto kuřecím s cuketovou omáčkou s penne (klasické :). 

Tak a už jsme zase na konci, toto ale uteklo. Doufám, že se vám dnešní díl líbil a uvidíme se zase za týden v neděli. :) Pokud by jste měli zájem na článek na určitý téma, stačí jenom napsat a já vám ho na přání pokusím sepsat, pokud o tom budu něco vědět :) Tak se mějte krásně a užijte si zbytek dne, pa ♥

4 komentáře:

  1. Dobroty :)
    Prázdniny ... kéž by :D Trpím nad zkouškama - všichni kolem mě už mají dávno po nich :D a navíc i o prázdnínách se bude co učit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, recept na ten žitný chlebík musím nutně mít!! :D :) vypadá moc dobře, už se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špatný není, ale teď jsem upekla ještě chuťově pro mě lepší :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥