pátek 16. června 2017

Krabičkujeme 2. týden

Ahoj!

Další pracovní týden je vtahu. Bohužel nebo bohudík? :D Každopádně si teď o víkendu dopřeju zase nějakou teplou stravu! A chtěla bych se vyjádřit k tomu, jak tam často mám různé napečené věci. Například ty šneky, co uvidíte níže, jsem pekla do práce a asi 10 mi jich zbylo, tak jsem je jedla vždy na svačinu. Nebo pokud si pamatujete tvarohový dortík z minulého týdne na svačinu,  tak jsem to měla na 3x snídaně a 2x svačiny :D To stejné tady ta bábovka, 1x na snídani a asi 3x na svačinu. Nemyslete si, že si takhle peču denně :) většinou ve velkém 2x do týdne :) To bylo jen na upřesněnou a jdeme se vyrhnout na ty krabičky. :) Užijte si dnešní díl! :)

Pondělí




Svačina č.1 - poslední plátek žitého chleba z Lídlu (65g), 30g 30% eidamu, 1/2 kedlubny


Svačina č.2 - poslední větší kus mé narozeninové bábovky od babičky (napůl zdravá, ovesné vločky, med, vajíčka, sušené ovoce, kandované ovoce, čokoláda...)


Oběd -  265g brambor vařených ve šlupce, 50g 93% vepřové šunky, 1/3 pórku, vejce, 1/2 čl řepkového oleje (brambory uvaříme ve šlupce, očistíme, na pánev dáme olej a pórek, poté přidáme šunku, po chvíli brambory a zakonec vmícháme vajíčko, až se uvaří, odstavíme)


Úterý


Svačina č.1 - plátek žitného chleba z Kaufu (viz foto, mě moc nejede) 65g, 30g 93% vepřové šunky, 2 mrkve


 Svačina č.2 - 3 ořechový šneci, 140g 3,7% bílého jogurtu (viz foto, oslazený 3 kapky karamelových flavdrops)


  Oběd -  265g brambor vařených ve šlupce, 50g 93% vepřové šunky, 1/3 pórku, vejce

Středa


Svačina č.1 - plátek žitného chleba (65g), 65g light cammembertu (z Kaufu, 20kč za 125g, luxus), 1/2 kedlubny


Svačina č.2 - 3 ořechový šneci, 140g skyru


Oběd - bezlepková pizza (protlak, šunka, kukuřice, sýr)

Čtvrtek


Svačina č.1 - žitný chleba (65g), plátek 93% vepřové šunky (35g), kus okurky


Svačina č.2 - 1/2 rýžového chlebíku s karamelovým tvarohem (recept, akorát jsem vyměnila žitnou mouku za rýžovou)


Oběd - 60g rýžových těstovin (za sucha), 20g bazalkového pesta z Lídlu, 125g kuřecích prsou, lžička řepkového oleje, 60g uvařených bílých fazolí 

 Pátek


Svačina č.1 - plátek žitného chlebu (65g), 40g hummusu s římským kmínem z Lídlu, kus okurky


Svačina č.2 - 2/2 rýžového chlebíku s karamelovým tvarohem (recept, akorát jsem vyměnila žitnou mouku za rýžovou)


 Oběd - 60g rýžových těstovin (za sucha), 20g bazalkového pesta z Lídlu, 125g kuřecích prsou, lžička řepkového oleje, 60g uvařených bílých fazolí 


Víceméně celý týden jsem jedla žitný chlebík a to ze dvou důvodů, abych ho co nejdřív snědla, protože mi fakt moc nejede a potom, že mi zbývá v mrazáku asi poslední houska a zatím nebyl čas upéct nové :D To by bylo asi vše ke dnešnímu článku, doufám, že se vám inspirace na vaření líbila ♥ Mějte se krásně, pa.

Krabičkujete do práce či do školy? Co vaše krabičky nejčastěji obsahují? :)


2 komentáře:

  1. Já krabičkuju jen občas a když už, tak toho mám tolik, že se mi to pomalu nevleze ani do lednice :D většinou dělám takové rychlovky a všehochutě, kdy smíchám všechno dohromady.. :) a takové jídla, která jsou dobrá i za studena a nemusí se ohřívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě :) taky většinou mám jenom míchanice :) výhodou je, že je můžeš udělat na 1000x způsobů :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥