Ahoj!
Další pracovní týden je vtahu. Bohužel nebo bohudík? :D Každopádně si teď o víkendu dopřeju zase nějakou teplou stravu! A chtěla bych se vyjádřit k tomu, jak tam často mám různé napečené věci. Například ty šneky, co uvidíte níže, jsem pekla do práce a asi 10 mi jich zbylo, tak jsem je jedla vždy na svačinu. Nebo pokud si pamatujete tvarohový dortík z minulého týdne na svačinu, tak jsem to měla na 3x snídaně a 2x svačiny :D To stejné tady ta bábovka, 1x na snídani a asi 3x na svačinu. Nemyslete si, že si takhle peču denně :) většinou ve velkém 2x do týdne :) To bylo jen na upřesněnou a jdeme se vyrhnout na ty krabičky. :) Užijte si dnešní díl! :)
Pondělí
Svačina č.1 - poslední plátek žitého chleba z Lídlu (65g), 30g 30% eidamu, 1/2 kedlubny
Svačina č.2 - poslední větší kus mé narozeninové bábovky od babičky (napůl zdravá, ovesné vločky, med, vajíčka, sušené ovoce, kandované ovoce, čokoláda...)
Oběd - 265g brambor vařených ve šlupce, 50g 93% vepřové šunky, 1/3 pórku, vejce, 1/2 čl řepkového oleje (brambory uvaříme ve šlupce, očistíme, na pánev dáme olej a pórek, poté přidáme šunku, po chvíli brambory a zakonec vmícháme vajíčko, až se uvaří, odstavíme)
Úterý
Svačina č.1 - plátek žitného chleba z Kaufu (viz foto, mě moc nejede) 65g, 30g 93% vepřové šunky, 2 mrkve
Svačina č.2 - 3 ořechový šneci, 140g 3,7% bílého jogurtu (viz foto, oslazený 3 kapky karamelových flavdrops)
Oběd - 265g brambor vařených ve šlupce, 50g 93% vepřové šunky, 1/3 pórku, vejce
Středa
Svačina č.1 - plátek žitného chleba (65g), 65g light cammembertu (z Kaufu, 20kč za 125g, luxus), 1/2 kedlubny
Svačina č.2 - 3 ořechový šneci, 140g skyru
Oběd - bezlepková pizza (protlak, šunka, kukuřice, sýr)
Čtvrtek
Svačina č.1 - žitný chleba (65g), plátek 93% vepřové šunky (35g), kus okurky
Svačina č.2 - 1/2 rýžového chlebíku s karamelovým tvarohem (recept, akorát jsem vyměnila žitnou mouku za rýžovou)
Oběd - 60g rýžových těstovin (za sucha), 20g bazalkového pesta z Lídlu, 125g kuřecích prsou, lžička řepkového oleje, 60g uvařených bílých fazolí
Pátek
Svačina č.1 - plátek žitného chlebu (65g), 40g hummusu s římským kmínem z Lídlu, kus okurky
Svačina č.2 - 2/2 rýžového chlebíku s karamelovým tvarohem (recept, akorát jsem vyměnila žitnou mouku za rýžovou)
Oběd - 60g rýžových těstovin (za sucha), 20g bazalkového pesta z Lídlu,
125g kuřecích prsou, lžička řepkového oleje, 60g uvařených bílých
fazolí
Víceméně celý týden jsem jedla žitný chlebík a to ze dvou důvodů, abych ho co nejdřív snědla, protože mi fakt moc nejede a potom, že mi zbývá v mrazáku asi poslední houska a zatím nebyl čas upéct nové :D To by bylo asi vše ke dnešnímu článku, doufám, že se vám inspirace na vaření líbila ♥ Mějte se krásně, pa.
Já krabičkuju jen občas a když už, tak toho mám tolik, že se mi to pomalu nevleze ani do lednice :D většinou dělám takové rychlovky a všehochutě, kdy smíchám všechno dohromady.. :) a takové jídla, která jsou dobrá i za studena a nemusí se ohřívat :)
OdpovědětVymazatPrávě :) taky většinou mám jenom míchanice :) výhodou je, že je můžeš udělat na 1000x způsobů :D
Vymazat