neděle 4. června 2017

What I ate VIII.

Ahoj! ♥

Je tu další neděle a i s ní i What I ate :) namixované jak starší, tak novější fotky. Poznáte hlavně podle kvality fotek :D :D Tak jdeme na to.


Večeře z jedné pánve. Kuskus, rajčatový protlak, kukuřice a koření (nějaké italské, na pizzu, oregáno..). Až kuskus změkne a vsákne všechnu vodu, odstavíme a přidáme na kousky nakrájenou mozzarelu.


Rýžová kašička, mňam! S vanilkovým proteinem. Ozdobená Šufánkem (arašídy-čokoláda), dýňovými semínky a posledními zbytky mražených zásob z loňska - maliny a borůvky.



Byla chuť na klasiku - topinky :D :D Celozrnný toustový chleba jsem si na sucho na pánvi opekla do křupava z obou stran, poté namazala česnekem. K tomu pár lístků řísmkého salátu a pro doplnění bílkovin cottage (žádný light! ty jsou pěkně hnusný, celkově mě vůbec nechutnají ty, kde to plave :D musí to být pěkně hustý).


Rychlý oběd, když se mi nechtělo nic dělat :D 2 míchaná vajíčka s cibulí, 2 vege párky (chutí špatný nejsou, ale mají divnou strukturu, když je člověk krájí :D ), 2 hutný chlebíky z Kauflandu a k tomu kus okurky a ledového salátu.


Večeře. Celozrnná tortilla z Lídlu namazaná rajčatovým protlakem, nakrájená 1/2 mozarelly, posypané oregánem a ještě na 10-20s zapéct do mikrovlnky, velká dobrota! K tomu salát, okurka. Vedle v hrníčku je zalitá vodou instatní chia kaše s borůvkama, jak všichni říkají, že je špatná a přeslazená, tak já jsem teda opačného názoru. Dokonce mi příjde celkem málo sladká a nijak špatné složení nemá :)


Babička mě pozvala na oběd, bylo to v době svaťáku a to člověk ocení, že se nemusí s ničím vařit. Obyčejný špenát s vajíčkem natvrdo a bramborem.


Tipla bych to na večeři :D Necelý krajíc chleba, protože jak si můžete všimnout, je fakt obří, k tomu cottage, 2 plátky šunky, mrkev a ledový salát.


Snídaně. Oslazený tvaroh medem a k tomu dobrá vláknina.


Školní krabičkový oběd. Cuketovo-bramborové bramboráky a k tomu směs tofu, kukuřice a zelených fazolových lusků.


Další mega rychlý školní oběd. Uvařená rýže promíchaná s kukuřicí a plechovka tuňáka.


Skořivocý mugcake přelitý čokoládovým pudinkem.


Plátek baleného chlebu Colorado, míchaný vajíčka se šunkou a k tomu rukola, kterej mi absolutně nechutná a už si ho v životě nekoupím :D


Směs cizrny, rajčatového protlaku, mrkve a papriky. Pod tím rukola, která se musela dojíst :( :D


Palačinkyy!! 2 plněné domácí marmoškou, 2 plněné tvarohem, který jsem osladila medem a zbytkem tvarohu potřela vrch.


Míchaná směs - vejce, mrkev, fazolové lusky. K tomu kaiserka, dnes už kaiserky nejím a celkově se snažím redukovat kupované pečivo. :)


Loni jsem na Velikonoce pekla mazanec! Pamatuju si, že zvenku byl tmavej jak uhel a vevnitř syrový :D :D ale pak chu´tově špatný nebyl. Měla bych ho zase zkusit upéct a no a co, že už nejsou dávno Velikonoce :D :D 


Moje oblíbená kombinace! Kuskus se špenátem a hromadou eidamu.


Losos pečený v troubě a k tomu zeleninový salátek (mrkev, žampiony, ledový salát). Teď by mi to k večeři nestačilo a běla bych po tom mega hlad :D sacharidy na večer prostě potřebuju.


Makový trhanec na který už tu mám recept. S nastrouhaným jablíčkem, bilým jogurtem a datlovým sirupem.


A končíme tímto proteinovým shakem, který jsme si udělali s přítelem. Tvaroh, mléko, čokoládový protein a kakao, "roxmixovat" do kompaktní hmoty a je to :)

Doufám, že se vám dnešní inspirace aspoň trošku líbila a našli jste nějaké kombinace jídel, které vás předtím nenapadli. Kdyby jste měli zájem o jakýkoliv článek, stačí si o něj napsat do komentářů a já vám ho mile ráda napíšu :) Pokud budu o tom téma něco vědět samozřejmě :) Dneska musím jít brzo spát, protože zítra nastupuju do "práce" - brigáda po matuře :D Můžete se těšit na nový styl článků, o kterých vám více prozradím příští týden a pevně věřím, že většinu z vás bude zajímat! Tak se zatím mějte krásně a do komentářů mi můžete napsat co jste dnes baštili vy :) Pa ♥

6 komentářů:

  1. Dobrůtky :) Ta rýžová kaše je tak lákavá :*

    OdpovědětVymazat
  2. Jen na fotce s vajíčky, kde píšete, že polníček Vám absolutně nechutná, je určitě rukola :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo, máte pravdu, děkuji za upozornění, jdu to změnit :) tak rukola mi teda fakt nejede :D ale přitom na fotce pod tím už to mám správně :D :)

      Vymazat
  3. Makový trhanec si udělám zítra k snídani :) už teď se na to těším!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥