neděle 7. května 2017

What I ate IV.

A tak tu máme další díl! :) Napadlo mě, že když mám teď spoustu fotek, že bych tuto rubriku mohla vydávat nějak pravidelně. :) Ale těžko říct, zda by se mi to podařilo plnit :D :D Každopádně nová várka (starých) fotek je tady!! :)

 Poprvé jsem zkoušela sójové maso - kostky. Dochucené sójovou omáčkou tamari, s mraženou zeleninou (směs kukuřice, hrášek, mrkev, prostě klasika :D) a s rýží. Bylo to s tou omáčkou moc dobré, ale bohužel mému tělu prostě nechutnají sójové kostky :( Ale sójový granulát kupodivu jo :D


 Přítel dělal salát :) kukuřičné těstoviny, červená paprika, okurka, balkánský sýr. Jednoduché, rychlé, zdravé. Nejlepší je to nechat odležet v lednici :)



 A když se člověku nechce vstávat ráno kvůli snídani, připraví si ji do krabičky do školy :D Dole je uvařený kuskus, nahoře pak nastrouhané jablíčko, vlašské ořechy, skořice a zakáplé medem. Tuhle kombinaci už jsem dlouho neměla a celkem mě teď na ni přepadla chuť!


 Slaná snídaně po 100 letech :D Důvod byl jednoduchý - den předtím byly Vánoce a já se totálně přežrala cukrovím, bylo mi hrozně špatně a ráno na sladkou snídani nebylo ani pomyšlení... Do teď si pamatuju, jak mi mamka řekla, že je to porce jak pro dřevorubce :D :D Kaiserky s domácí lučinou, šunka, ledový salát, okurka a paprika.


 Klasickej krabičkovej oběd. Uvařené žitné těstoviny, hrášek a tuňák z plechovky. Rychlé a moc dobré a zasytí :)


Svačinka, chia pudink z mléka ozdobený domácí jablečnou přesnídávkou a slunečnicové semínka.


Tentokrát večeře. Míchaný vajíčka se šunkou a čerstvým špenátem, k tomu chleba colorado a paprika.


Suchary a tak mi moc nejedou, ale tohle jsou myslím křehké chlebíčky od bona vita a ty mi teda chutnají moc :) s domácí vajíčkovou pomazánkou, posypané pažitkou.


Další svačinka, trocha hummusu z Alberta, mrkev, kedlubna a dva suchary.


No dneska tady toho sladkého moc nemám! :D Ale abych vás neošidila o sladkou vlnu - celozrnné palačinky, plněné tvarohem a domácí marmoškou. Ozdobené nastrouhanou čokoládou.


Klasická kašička nesmí chybět! Maková kaše, půlka nastrouhaného jablka vevnitř, půlka nahoře, mák, oslazené medem. Na ozdobu ještě spousta kokosu a rozinky.


A poslední královská snídaně z léta! (fňuk, ať už je po matuře) Domácí smíchané musli (ovesné vločky, celozrnné conflakes, rozinky) s tím čokoládovo-kokosovým mlékem od Alpra, které je fakt dokonalé, ale to složení už tolik ne :/ :D V misce hroznové víno, ve druhá misce pohanková kaše oslazená datlovým sirupem a můžeme jen hádat, co je uvnitř, protože já nemám páru :D :D Viděla bych to na lískové ořechy a možná sezamov semínka :)

Tak to by bylo pro dnešek vše, mějte se krásně a napište mi do komentářů, jaký je váš oblíbenec z poslední doby. :)

4 komentáře:

  1. Mě mamina komentuje vždy snídani, že toho mám kopu a že mi to utíká z misky :D A měla bych si udělat palačinky.
    Jíš krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to stejně :D vždycky jenom : A to všechno jako sníš? Příjdu si jak nenažránek :D Děkuji moc! :)

      Vymazat
  2. Tak, že by se mi nechtělo vstávat kvůli snídani, to neznám... právě kvůli ní já vstávám moc ráda :D vždycky se na ni hrozně těším :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na ní po ránu vždycky těším :D ale když bylo ve škole na 7, tak jsem si jí někdy brala sebou a snědla až ve škole :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥