středa 5. října 2022

Noc v dinoparku Vyškov 2022

Stejně jako loni, i letos jsme před prvním prázdninovým víkendem vyrazili na noc v dinoparku. O našem loňském dobrodružství si můžete přečíst tady. Letos to tedy vyšlo na krásné datum - 1.7. Krásný začátek prázdnin. Kdo o tom ještě neslyšel, tak se jedná o akci od Dinoparku Vyškov, který se nachází kousek za Brnem. Je zde i připojená ZOO, ale na tuto akci se kupují lístky až po skončení otevírací doby ZOO a jede se rovnou do dinoparku. Jinak není možné si koupit lístek pouze do dinoparku. 


A proč noc v dinoparku? Brány se otevřou právě až v 18 h, kdy buď můžete přijet vláčkem či po své vlastní ose. Zpět jede zase vláček ve 21 h a 22 h. A pro ty odvážnější, kteří se nebojí druhohor, můžou tu zůstat a spát pod stanem.



Což jsme byli samozřejmě my. Loni jsme byli opravdu okouzlení, mělo to úžasnou atmosféru a prostě to bylo boží. Letos už to bylo s čím srovnávat. A? Trošililinku jsme byli zklamaní. Ani tak nějak nešlo o počasí - nebylo úplně hezky a po 21 h byla cca 30 minutová bouřka, ale co se týče organizace, tak to trochu vázlo.



Začalo to hned na začátku - po cestě vláčkem nám nehrál, i když už tolikrát slyšený, příběh. Pokračovalo to neznalostí personálu, který nevěděl, že dinobike se neplatí. Takže jsme ho zaplatily a než jsme dojely, už nám starší zaměstnanec vracel peníze. Také na místě měl personál rozdělat oheň a poskytnout klacky na opékání párků. Bohužel ani to se nestalo. Tatínci shromáždili klacky, mamka poskytla oheň a klacky se navyráběli a popůjčovali. Takže o hladu nikdo nebyl :D Ale abychom nekřivdili celému dinoparku, našli jsme i novinku - dinosauří nohy včetně vnitřního pohledu, tak jsme byli rádi za novou věc :D



Přišlo nám, že letos ten večer hrozně rychle utekl a rychle spadla tma. Oproti loňskému roku to bylo určitě slabší, ale přece jenom je to vždycky o tom, jaký si to člověk udělá. A my si to i přes to všechno snažili užít!



Před opravdovou bouřkou jsme vlezly do hurikánu, abychom věděly, že může být i hůř :D Letos mamka zvládla dinobike na jedničku! Loni se bála, letos si to tak užívala, až se pán bál, že se někde zasekla. První a poslední párky na ohni, vždycky se na ně tak těším! A spaní ve stanu je prostě láska. Kamínky taky nechyběly, namalovala jsem jich rovnou 2x tolik co loni. 



Ale tak zase víme, co do příště udělat jinak, abychom si ten večer náležitě užili! Já doufám, že se tam na začátku prázdnin zase vrátíme... :)


Byli jste už někdy v dinoparku? Nebo preferujete živá zvířata? :D

10 komentářů:

  1. Míšo, ráda jsem si tvou reportáž přečetla. V dinoparku jsem nikdy nebyla, do ZOO chodím moc ráda :o)
    Měj příjemné podzimní dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Pamatuji si, jak jsem před rokem četla podobný článek ze stejného místa 🙂. Je skvělé, že jste si akci nenechali ujít a vyrazili zas 🤗, jen škoda že neúplné organizace a vše okolo 😐, ale i tak věřím, že jste si to moc užili. Noc v dinoparku musí být zážitek.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ve Vyškově v dinoparku byla a bylo to fajn. Ačkoliv ne v noci, to taky muselo být zajímavé. Jinak máš moc krásné a tématické kamínky. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem v Dinoparku snad ještě ani nikdy nebyla, návštěvě bych se nebránila, ale přeci jen radši za dne :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. V tomto dinoparku jsem nikdy nebyla, ale samozřejmě jsem o něm slyšela. Pamatuji si, že sochy dinosaurů jsme navštívili asi před 10 lety v Jeseníkách.

    OdpovědětVymazat
  6. V dinoparku jsem byla několikrát, hlavně u nás v Plzni :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. OMG ja som mala dosť keď som bola v Košiciach v dinoparku cez deň. V noci by som tam asi umrela od strachu. Ale vyzerá to zaujímavo :)

    SATIN DRESS

    OdpovědětVymazat
  8. V dinoparku jsem byla, máme jeden kousek, preferuji spíše živá zvířata, ale zase se těším na návštěvu dinoparku s malým (až z toho bude víc mít :D). Jinak taková akce musí být super, škoda těch výkyvu i oproti loňsku, ale hlavně, že i přesto všechno jste si to s mamkou užily :).

    OdpovědětVymazat
  9. V dinoparku jsem nikdy nebyla, ale ráda bych určitě vyrazila. :) Je to určitě super zážitek nejen pro děti, ale i dospělé. :) Moc hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
  10. Naše firma má s Dinoparkem spolupráci a dokonce jsem dělala i soutěže o lístky a nikdy jsem tam nebyla :-D Musí to být moc fajn, o té možnosti přespání jsem už slyšela.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥