pondělí 24. října 2022

Nákupy 0.9 - Scrap věcičky z PAPERO AMO!

I když jsem pro letošek měla úplně jiné plány co se týče kreativního směru, nakonec mi v únoru začala láska ke scrapbookingu. Hlavně z důvodu, že jsem měla plné zuby počítače a chtěla jsem u něčeho vypnout. Jen tak si lepit, poslouchat hudbu a tvořit. Povedlo se mi objevit český eshop PAPERO AMO a musím se přiznat, že jsem mu naprosto propadla.


Holky prodávají jak zahraniční kolekce, tak i svou tvorbu, která je dělaná v Česku. Já si teda objednávám víceméně jen jejich výrobky, protože jsou naprosto dokonalé! Třeba nová kolekce Čas na čaj je naprosto nádherná. A navíc podporujete šikovné české ručičky. Ceny výrobků mi přijdou hezké, nejsou nijak předražené. Ale ne, teď jsem si řekla, že musím spotřebovat materiál, co mám doma, protože se mi to opravdu nahromadilo :D V posledním nákupu jsem si ale pořídila materiál na album z loňské dovolené a pár dalších drobností a ty vám dnes ukážu!


Bez abeced by to nešlo! Pokud také nejste úplně zruční ve psaní, abecedy jsou skvělým pomocníkem. Navíc vždy tvorbu hezky oživí. Na doporučení od holek z PA objednávám vždy po 2. Je to lepší, máte pak dostatek všech písmenek.


Od taťkové přítelkyně Denči jsem si půjčila akrylový bloček na razítka, které jsem chtěla vyzkoušet. Vybrala jsem si teda razítka z letní kolekce Letní nálada, které jsou takové neutrální a hodí se prakticky všude. K tomu samozřejmě i archivální černý inkoust. Zatím mi to pořád nejde podle představ, ale snad to vypiluju. Často můžete dostat k nákupu nějaký dárek. Já tentokrát dostala balení enamelek, které mě přemluvily k objednávce.


Zadní papír na úvodní stránky alb, co chystám na Vánoce. Víc pro jistotu prozrazovat nebudu :D Papír ve předu je vellum a objednávala jsem ho poprvé. Jak můžete vidět, je napůl průhledný a mám ho v plánu použití jako proložku. Jsem zvědavá, jak bude do alba zapadat.


Červnový kit Letní nálada, který je naprosto boží! Album z Chorvatska už z něj mám skoro hotové. V balení najdete 6 oboustranných čtvrtek, 2 jednostranné čtvrtky, 2x výseky, 2x archy A5 samolepek. Musím říct, že se s ním tvoří jedna radost.


K nákupu je vždy přidaná i nějaká kartička. Dřív se objevovaly kartičky z různých kolekcí, tentokrát jsem objevila děkovnou kartičku, která ale určitě půjde také využít.


Čím jste si v poslední době udělali radost vy? Znáte scrapbooking?

17 komentářů:

  1. Tak o tom už jsem myslím někde četla, ale už si to moc nepamatuju. Vypadá to hezky :) Já jsem jednu dobu milovala antistresové omalovánky a teď jsi mě "popostrčila" k tomu je zase zkusit :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já věrna svému hobby občas skládám (hlavně hvězdičky) z čajových sáčků (co už je nepotřebuju ani na výměnu). Ale teď už jsem neskládala hodně dlouho... Možná bych zas mohla - dobře se používají na výrobu vánočních přáníček...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je nádhera! Na věci z papírnictví si hodně potrpím a vždycky jsem měla radost, když jsem si samolepkami mohla vyzdobit diář. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci na tvoření jsi pořídila 🙂. Na stránku jsem koukala už dříve a mají tam opravdu plno skvělých věcí, že nevím kterou bych objednala dříve 😀, ale moc se mi líbí ty výseky. Jinak co se týče jak si psala v úvodu, měla jsem a mám to úplně stejně, chtěla jsem si najít aktivitu, u které bych mohla vypnout, relaxovat, pustit si hudbu, tvořit a "vypnout okolní svět" 🙂. Scrapbooking je naprosto ideální.

    OdpovědětVymazat
  5. To je hezký, že sis našla tento koníček, nechtěla bys někdy ukázat i hotové alba? :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se na to úplně necítím, ale v prosinci se určitě můžete těšit na výrobu alba jako dárek, kde vám ukážu i stránky z něj :)

      Vymazat
  6. Ahojky,
    všechno je to neuvěřitelně roztomilé a věřím, že pro všechny tvůrčí duše to je ráj:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mají fakt nádherné vychytávky na scrapbook! :) Jak moc dobře víš, také tvořím, ale jen kroniku <3 :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je nádhera, ale obešlo mě to a vůbec bych na to neměla asi kapacitu. :) Každopádně se ráda podívám na tvé výtvory!

    OdpovědětVymazat
  9. Když mě se takové věcičky strašně moc líbí, ale neuměla bych to použít :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Jééé, tak tohle je něco pro mě! :D Moc se mi tyhle blbůstky líbí a hned bych je nalepila do mého diáře. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ty to máš naprosto boží a vůbec nechápu, kde bereš takovou fantazii! Líbí se mi samolepky a samozřejmě, že už mám hafo věcí v košíku! Přitom jsem teď dlouho netvořila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně na IG od holek z PA. Ne jen stránky, ale i jednotlivé tvůrkyně :) A jak už toho mám spoustu, tak různě kombinuju. Někdy si řeknu, že tohle jsem už dlouho nepoužila, tak to vytáhnu a podobně :) Noo já už čekám další balíček :D :D Silně návykové!

      Vymazat
  12. Nádherné vecičky, musím sa ísť hneď pozrieť na ten ich eshop :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  13. Míšo, tohle je moc hezká zábava.
    Ať ti přináší radost.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  14. Scrapbooking je skvělá zábava, moc mě tvoje recenze potěšila :D paperamo neznám, ale mají podle fotek opravud krásné věci :D Moc se mi lbíí i ta nálepka na balíku, to je úžasný detail!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥