úterý 15. února 2022

Yummy másla od V&J fitness


Ježíšek mi pod stromeček donesl ořechová másla od V&J fitness a o jejich recenzi bych se s vámi tady chtěla dnes podělit. Tyto másla pravidelně vídám u @barunac a protože mají opravdu zajímavé příchutě, napsala jsem Ježíškovi, že bych si přála 3 másla - Honey cake, Pumpkin spice a Toffee. V nabídce najdete ale i Arašídové máslo Mocha, Kešu máslo Blueberry muffin nebo Mandlové máslo Skořicová rolka. Pokud nemusíte 100% ořechová másla a máte rádi ochucené, zde si určitě vyberete. Mají ale i 100% neochucená másla.


Ořechové máslo Honey cake - 300 g/239 kč
pražené mandlevlašské ořechy, 20 % karamelová čokoládakokosový olej, 5 % květový med, třtinový cukr, 1 % cejlonská skořice, 1 % perníkové koření

Nutriční informace/100 g
kalorie: 606 kcal
bílkoviny: 12 g
sacharidy (z toho cukry): 25,8 g (21,6 g)
tuky: 48,9 g
vláknina: 5,9 g

Miluju medovník, proto jsem se rozhodla vyzkoušet i toto mandlové máslo s jeho příchutí. Ne, že bych byla k máslům skeptická, ale nečekala jsem žádnou extra podobnost. Ale toto?? Nekecám, fakt je to medovník na lžičku! Moc mile mě překvapilo. Na fotce níže můžete vidět první rozdělání, kde byly jednotlivé vrstvy oddělané.


To první rozmíchání másla je vždycky dřina, ale po rozmíchání už zůstává hezky spojené. Konzistenci má takovou mazlavou, jako kdybyste ho chtěli namazat na chleba. Musím říct, že mi je úplně líto ho dávat do nějakých buchet a schovávám si ho na ozdobu na ovesné kaše. Složení má moc hezké, koření je tam krásně cítit. Jenom díky čokoládě má zvýšený obsah cukrů


Stejně Honey cake dávám 5/5


Ořechové máslo Pumpkin spice- 300 g/169 kč
pražené arašídy, pražené mandlekokosový olej, javorový sirup, třtinový cukr, 1 % perníkové koření

Nutriční informace/100 g
kalorie: 608 kcal
bílkoviny: 18,8 g
sacharidy (z toho cukry): 17,6 g (10,1 g)
tuky: 49,9 g
vláknina: 7,3 g

Podzimu se sice toto máslo nedočká, ale i tak si jeho chuť pořádně užiju! Dýňové koření jsem si jednou vyráběla doma podle receptu z internetu a musím říct, že tohle máslo chutná naprosto totožně. Je přiměřeně sladké a chuť arašídů v něm skoro necítím. Pro mě plus, pro někoho to může být mínus.


Po prvním rozdělání mělo máslo na povrchu olejovou vrstvu, takže promíchávání bylo trochu obtížnější. Avšak po rozmíchání má dokonale tekutou konzistenci. Krásně se s ním polévají lívance či buchta. Složení ani chuti není co vytknout. Díky arašídům má trochu vyšší obsah bílkovin.


Budeme se opakovat :D 5/5



Ořechové máslo Toffee - 300 g/239 kč
75 % lískové ořechy, karamelová čokoládakokosový olej

Nutriční informace/100 g
kalorie: 664 kcal
bílkoviny: 11,9 g
sacharidy (z toho cukry): 17,01 g (14,23 g)
tuky: 58,35 g
vláknina: 6,74 g

Chtěla jsem ochutnat různá másla - první bylo mandlové, druhé arašídové, tak jsem šáhla po lískových oříškách. A navíc, prostě toffifee, mňam! Je to fakt hrozný a nebudete mi věřit, ale mi přijde, že jím toffifee, fakt. Strašně dobré karamelové máslo s nádechem čokolády.


Konzistenčně je dosti podobné Honey cake, kdy po promíchání má konzistenci tak akorát mazací na lívance. A prostě to složení? Nechápu, že to tak vychytali, protože složení je super a chuť je ještě lepší! No co bych vám tu víc řekla, prostě boží másla.


Ehm, 5/5?


Tady jsem vám pro porovnání konzistencí vyfotila ještě všechny tři másla. Zleva do prava to jsou Toffee, Pumpkin spice a Honey cake. Každému vyhovuje něco jiného, já mám nejradši tekutá másla

Objednám si másla znovu? Rozhodně! Už vím, co si budu přát k narozeninám, protože tohle bude závislost! Ceny jsou samozřejmě trochu vyšší, ale když to porovnáte s jinými ořechovými másly, není to tak hrozné.


Vzkazík potěšil. Ještě bych tu ráda zmínila design skleniček, který je boží, minimalistický a úplně bohatě stačí. V jednoduchosti je krása. Takže másla doporučuju všema deseti, moc mile mě překvapily!

Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál.

Máte rádi ořechová másla? Jaké byste si vybrali vy? Znáte tuto značku?

10 komentářů:

  1. Já jsem nějak v poslední době úplně přestala ořechová másla jíst. Ještě mám doma jedno z Mixitu, připomněla jsi mi, že bych měla vymyslet, co s ním. Tyhle vypadají podle recenze moc dobře, ale u mne to v nejbližší době na máslové nákupy nevypadá.

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, děkuji za recenzi. Tahle másla znám podle obalu, doma jsem je ještě neměla.
    Přeji pohodové dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Já sleduji Verču n ig, takže jsem másla zaznamenala a po tvé recenzi mám chuť si medovník objednat, mám ho totiž také moc ráda :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Interesting products, Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  5. Verunku mám ráda, ale její produktu doma ještě nemám. :-) Já nakupuji máslíčka přes Aktin a mé nejoblíbenější je právě Cheat Spread s příchutí kinder buena ♥ :D Jedu to pořád... Ale tyhle taky nevypadají špatně :-)

    OdpovědětVymazat
  6. I já děkuji za recenzi. Másla znám, ale ještě jsem je nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  7. Já V&J už dlouho sleduju na instagramu, mám od nich odporové gumy i posilovací systém a miluju je. A ty másla? To je nebe! Jedny z nejlepších másel a to jsem měla od nich už snad všechny příchutě. Mám je ráda do ovesné kaše :) Mají i proteiny, a lepší chuť snad není. Jde vidět, že je to pořád malá firmička, které na svých produktech skutečně záleží.

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, tak už asi vím, kde budu letos objednávat vánoční dárky, protože všechny příchutě i další, co jsem koukala, zní naprosto fantasticky!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    já ořechová másla nejím, nemám vůbec ráda ořechy, ale ta tvoje vypadají tak lákavě! Díky za recenzi:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Příchuť Blueberry muffin nezní vůbec špatně 🙈🤩. Jinak tyto másla jsem ještě nikde neviděla 🙂.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥