pondělí 12. července 2021

Narozeninová ZOO Olomouc

Konečně zase cestovní článek. Tentokrát vás s námi vezmu na výlet do Zoo Olomouc, kam jsme jeli oslavit moje narozeniny. Naposledy, kdy jsme byli v této Zoo, to bylo na akci, kdy byla halloweensky vyzdobená (článek) a bylo tam strašně lidí. Proto jsme se rozhodli si výlet do Zoo ještě někdy zopakovat, abychom si zoo více užili.




V březnu, v rámci podpory zoo, jsem si nakoupila nějaké lístky, takže bylo jasné, kam vyrazíme na můj narozeninový výlet. Fajn bylo, že člověk nemusel mít potvrzení o prodělání nebo test. Jediné, co bylo trochu škoda, tak všechny vnitřní pavilony byli zavřené. I tak se nám to tam moc líbilo.





Tentokrát ta návštěvnost nebyla tak vysoká, přesto nás překvapilo, kolik lidí tam bylo. Ale není se čemu divit, byla to sobota a bylo opravdu krásně. Vláčkem jsme nejeli, protože to pořád nemají dodělaný celý okruh. Doufáme, že když tam přijedeme příště, že už to bude vše hotové. A hlavně i otevřené :D :) Teď je to zpožděné asi skrz covid. Hlásili přeháňky, ale jediná přeháňka nás chytla ve chvíli, kdy jsme byli na rozhledně. Sice jsem se trochu bála, ale mělo to své kouzlo :)





Konečně jsme se prošli po lávce přes makaky, která byla často zavřená. Trošku mě mrzelo, že se nešlo dostat blíže k lamám a nemám s nimi novou fotku. Tak snad v příští zoo se k nim dostanu o trochu blíž. 



Po půl roce jsem si zase dala svůj oblíbený trdelník u lana centra. Sice jsem si chvíli na něj počkala, ale aspoň byl čerstvý a výborný. Jinak nemá smysl jít k jinému občerstvení, že tam bude "menší fronta", ta byla všude úplně stejně velká.


¨
I přes to teplo se nám spoustu zvířátek ukázalo. Akorát nám bylo líto medvídka, který pořád chodil sem a tam a bylo vidět, že tam tu trasu má už dost vychozenou. Já se stejně snažím věřit tomu, že ty zoo fungují jako rádoby záchranné stanice pro ohrožené druhy.


Měla jsem s sebou nějaké své nakreslené kamínky se zvířátky pro roznesení. Na některé jsem zezadu napsala výzvu pro pomoc zoo <3 Ten, který jsem nejvíc schovala a bála se, že se neobjeví, tak se mi jako jediný objevil :D Jeden kamínek jsem vyměnila za andílka.


Zoo jsme měli prošlou asi za 3 h. Na večeři jsme se stavili do Globusu, protože nám tam chutná a člověk si může naložit plný talíř a nenechá tam celou výplatu. Večer jsme zakončili drobnými nákupy, kdy jsem si koupila bezdrátová sluchátka (nejlepší vynález) a Dominik mi ještě koupil džínovou bundu, kterou jsem si už dlouho přála.


To už by bylo vše k dnešnímu narozeninovému článku. Doufám, že si užíváte prázdniny 

Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je 
Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál. Pro jakýkoliv kontakt mě neváhejte kontaktovat na mailu michalkasislerova@seznam.cz

Jakou zoo jste naposledy navštívili vy? Kam jste naposledy vyrazili na výlet?

26 komentářů:

  1. Zoo v Olomouci je v porovnání s jinými malinká, ale stejně to tam mám moc ráda. Já se třeba ještě ráda vracím do Zoo Lešná nebo hezká je i ve Dvoře Králové. Koukám, že tady je někdo taky milovník lam. :D

    E | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano, ale mám ji moc ráda :) V Lešné jsem nikdy nebyla :) Anoo, je to moje přezdívka z teen let a sbírám s nimi fotky :D :)

      Vymazat
  2. V ZOO už jsem nebyla hrozně dávno (tak 20 let :D), poslední výlet byl na hrad Seeberg.
    Jinak dodatečně všechno nej k narozeninám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo, to já teda navštívím většinou aspoň jednu Zoo za rok :) Tak to byl určitě také krásný výlet :) Moc děkuji!

      Vymazat
  3. Super fotky! V Olomouckej zoo som veru ešte nebola, ale aspoň takýmto spôsobom si nás tam na chvíľu zobrala :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to sis narozeniny opravdu moc užila, pěkné fotky :) Já byla naposledy v ZOO taky v Olomouci, ale už to jsou tak tři roky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, moc děkuji :) My tam většinou jezdíme obrok :)

      Vymazat
  5. V Olomouci mají opravdu nádhernou ZOO. Už je to pár let, co jsem tam byla naposledy, ale pamatuji si, že se mi tam hrozně líbilo. :) Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    předně bych ti chtěla popřát vše nejlepší k narozeninám:-) Zoo mám ráda a snažím se každý rok někam zajít. Během pandemie jsem utratila přes sedm tisíc za stravenky pro zvířátka (koupila jsem stravenku všem zvířátkům, co byla v nabídce, přeci někoho neošidím a já o hladu taky nebyla). Olomouckou ZOO vůbec neznám, ale to není žádný div, nikdy jsem v Olomouci nebyla.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc moc Ti děkuji <3 Téda, to je od Tebe opravdu moc krásné <3 Já utratila cca kolem 1,500 pro podporu Zoo :) Určitě si tam někdy udělejte výlet, je tam krásně :)

      Vymazat
  7. To jste si udělali krásný výletík 😊, zoo v Olomouci jsme ještě nenavštívili, ale vypadá to tam moc pěkně. Je dobré, že jste do zoo nepotřebovali žádný test, jen trošku škoda, že vnitřní pavilony byly zavřené 😔, ale alespoň že jste viděli zvířátka venku 🤗.

    Trdelník miluju 😍 a vždy když ho někde ucítím, musím si pro něj i dojít 😅.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano :) Nám to zase tolik nevadilo, bylo vedro a představa být v tropických pavilonech v respirátorech? Takže bychom je stejně ani nenavštívili a za pár let máme v plánu se tam zase vrátit :) Mám to úplně stejně :D :)

      Vymazat
  8. Moc hezký výlet, já ZOO miluju! V Olomouci jsem byla před rokem, ale do ZOO jsme se bohužel nedostali.. tak třeba příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je škoda. Zoo na Kopečku je moc krásná :) Aspoň důvod si tam udělat další výlet :)

      Vymazat
  9. Tak to jste měli krásný výlet. Zoo mám ráda! :-) A mňam, trdelník! Taky si ho musím koupit, mám na něj šílenou chuť už delší dobu. Klidně bych si dala i se zmrzlinou :-) Ty kamínky jsou krásné a je od tebe hezké, že si na druhou stranu napsala o pomoc pro zoo :-) A k těm sluchátkům.. bezdrátová už mám nějaký ten pátek a jsem nejvíc spokojená. Skvělá věc! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli, ráda na to vzpomínám :) Moc Ti děkuji za pochvalu <3 To ano, už si život bez nich nedokážu představit :D

      Vymazat
  10. Tak to musel být hezký výlet :) V Olomouci v zoo jsem byla asi jednou nebo dvakrát. Někdy bych tam ráda zajela znovu :) Jinak moc vám to spolu sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl :) Já už asi 5x :D Je to i tím, že máme Olomouc něco málo přes hodinu :) Moc děkujeme!

      Vymazat
  11. Jé, my do olomoucké zoo chtěli letos taky jet, tuším v dubnu, ale když jsme viděli tu frontu už hned po 9 hodině, tak jsme to vzdali a jeli jinam :D. Byla jsem tam jen jednou a už je to taky celkem doba, tak doufám, že se tam brzy podívám :). Jinak moc pěkný článek a v globusu mám také ráda jejich restauraci :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fákt? My tam zažili frontu jednou - na akci na halloween, ale šla celkem rychle a do 30 min jsme byli uvnitř :) Moc děkuji Terezko <3

      Vymazat
  12. Krásny výlet a ešte dodatočne prajem všetko najlepšie k narodeninkám :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, mám z něj opravdu radost :) moc děkuji <3

      Vymazat
  13. Do Olmíku do Zoo bych se chtěla moc podívat. Jeden z mých snů. Jinak opožděně všechno nejlepší přeji. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju Kate, jsi zlato ❤️ je tam moc krásná zoo :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥