středa 19. února 2020

Krabičkujeme 17. týden

Po dlouhé době zase článek s krabičkováním! Během čekání na letní semestr chodím na celý dny do práce, tak jsem pro vás mé krabičky zase nafotila. Je to vlastně ze třech týdnů, kdy mám vždy 2x skoro stejné jídlo, tak proto uvidíte jen 3 dny a ne 6 (chodím do práce 2x týdně). Začínáme snídaní, oběd, odpolední svačina a večeře. Většinou svačinu nestíhám jíst, tak si ji dám až společně s večeří. Musím přiznat, že takovéto hody se mi moc líbí :D :) 

Poslední vydaný díl najdete ZDE.

1. den

Snídaně: krupičná kaše z 30g krupice s odměrkou proteinu, lžící polotučného tvarohu, skořicí, kakaem, lžičkou mletého lněného semínka a lžičkou Coffeenely


Oběd: tvarohové placky se špenátem a zeleninovou čalamádou


Svačina: 1/2 polotučného tvarohu oslazeného flavdrops, 2 odměrky domácí kakaové granoly 


Večeře: domácí cibulová houska, špenátovo - ricottový dip


2. den

Snídaně: 2 kousky čokoládového koláče s tvarohem, zbytek zakysané smetany s mletým lněným semínkem, hrst kešu oříšků


Oběd: celozrnné špagety s boloňskou omáčkou z mletého krůtího masa, posypené 30% eidamem


Svačina: 2 kousky čokoládového koláče s tvarohem


Večeře: 2 kousky žitného chleba se žervé, kuřecí 95% šunkou, mungo klíčky a 1/2 papriky


3 den.

Snídaně: 2 kousky čtyřvrstvého koláčku (korpus, maková náplň, tvarohová, jablečná)


Oběd: pyré alá svíčková, kuřecí medajlonky, rýže s pohankou


Svačina: 2 kousky bebe řezů s malinovou marmeládou


Večeře: špenátové těstoviny se šunkou a nivou

 

Doufám, že se vám dnešní díl líbil a načerpali jste nějakou inspiraci. Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránka, Instagramový účet či Youtube kanál.

Které z jídel vás zaujalo nejvíce? 

12 komentářů:

  1. Mně to připomnělo, že nemám zítra oběd v ZJ a zapomněla jsem si něco uvařit. Naštěstí mám v lednici zeleninovou tvarohovou svačinku, tak to doplním cherry rajčátky a dýňovou bulkou a bude oběd studený...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však i to stačí, hlavně, aby měl člověk něco, co mu chutná :) Také mám někdy studený oběd, pak ale preferuju teplou večeři.

      Vymazat
  2. Wow! Vypadá to pracovně, ale lahodně a zdravě. Mňam!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    to je super článek, musím prozkoumat i ty starší:-) Nejvíce mě zaujaly asi všechny sladké pokrmy, hlavně ten čokoládový koláč. Máš na něj někde recept? A pak ty těstoviny se špenátem, to bych doma mohla taky někdy udělat, je to dobrý nápad:-) Těším se na další článek!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, doufám, že se Ti budou líbit :) Recept mám od této slečny, ale něco jsem nahradila, ne vše jsem měla doma https://www.instagram.com/p/B2bvWrOITRN/ Já těstoviny se špenátem a sýrem naprosto miluju! Moc Ti děkuju ♥

      Vymazat
  4. Moc pěkné dobrůtky, všechny vypadají moc hezky :) Taky bych chtěla mít čas a trpělivost si dělat takhle pěkné krabičky a pravidelně jíst :) Místo toho se mi to v práci moc nedaří dodržovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo hlavně tím, že jsem měla čas - nechodila jsem po zkouškách do školy :) Při normální práci věřím, že to chce odhodlání si připravovat krabičky :)

      Vymazat
  5. Ja už si delší dobu říkám, že bych si taky nakrabičkovala, ale nějak se do toho pořád nemůžu dokopat a pak nemám na žádné vyvařování na poslední chvíli čas, tak se vždy odbydu :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by Ti Kubíček pomohl ;) Já si teď v poslední době dost oblíbila směsi z jedné pánve, kde udělám maso, pak přidám třeba zeleninu, luštěniny, těstoviny, zaliju vývarem a vařím do změknutí těstovin :)

      Vymazat
  6. Mňam, až jsem z toho zas dostala na něco chuť :D
    Moc se mi líbí nápaditost jídel, my kolikrát s přítelem sedíme a nejsme schopní vymyslet, co uvařit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu! :) Dost projíždím různé kuchařky nebo si beru inspiraci na internetu. Mám ráda rozmanitost jídel :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥