sobota 3. srpna 2019

Manifesto: Rolls Bros

Při poslední návštěvě Prahy jsem navštívila populární Manifesto spolu s Aničkou z blogu TheWayByA. Co jsem si tam dala k obědu už můžete vědět z posledního článku. A protože jsme schytly opravdu velké teplo, zmrzka nás neminula. Nebyla to jen tak obyčejná, ale rolovaná ze stánku Rolls Bros!


K téma vedro na Manifestu bych se chtěla ještě vrátit. V celém areálu najdete spoustu slunečníků, ale i místa, kde se můžete vyhřívat na sluníčku. Také zde nechybělo zavlažování přímo na zákazníky - to opravdu bodlo.


Zmrzlinu si vytvoříte podle své chuti. Ze základů máte na výběr smetanu, jogurt nebo veganský kokos. Dále si můžete vybrat 3 suroviny z různých druhů ovoce nebo sušenek - jahody, maliny, kinder bueno, raffaelo, lotus. Nakonec to završíte jahodovým nebo nutelovým toppingem.


Původně jsem chtěla zkusit jogurtovou, ale ta jim zrovna došla, tak jsme si s Aničkou daly smetanovou. Já jsem si k ní vybrala maliny a raffaelo s nutelovou polevou. Anička si vzala kinder bueno také s nutelovou polevou (myslím, kdyžtak mě prosím oprav Ani :D).




Viděla jsem videa na facebooku, ale nikdy jsem je moc neprohlížela. Na chladící desku vám nalijou zvolený základ, přidají vybrané suroviny a pak jenom sekají a sekají. Na jejich stránkách jsem se dokonce dozvěděla, že postatnou část týmu tvoří vrcholový sportovci - rugbisti, veslaři či házenkáři.

Pak to rozetřou a vytvoří 4 rolky. Dají do papírového kelímku, přidají nějaký kokino, polevu a můžete jít baštit! K tomu použijete plastovou lžičku, což se mi moc nelíbilo, ale dle webu je vše kompostovatelné :D Tak jim budeme věřit.


A co stojí tato dobrota? No smetanová a jogurtová vás vyjde na 125kč, veganská na 135kč. Ale je luxusní, určitě vám ji doporučuji vyzkoušet. Moc mile mě překvapilo zamíchání kokin a ovoce přímo do zmzliny. Příště bych si rozhodně počkala na tu jogurtovou, smetanová byla opravdu hodně hutná. Ale stejně výborná!

Ráda bych se tu s vámi podělila ještě fotky s Aničkou ♥ I když se vidáme jen párkrát do roka, máme si co říct a čas strávený spolu si moc užíváme. Pevně věřím, že letos ty setkání stihneme aspoň ještě dvě ♥ Ten společný čas tak rychle utíká... :)



Já vám moc děkuju za přečtení článku až sem! Doufám, že aspoň z fotek si dokážete tu úžasnou chuť a krásně strávené chvíle s člověkem, kterého máte rádi ♥ Tak třeba příště u receptu. Uživejte prázdnin! ♥

Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu :)

   Sociální sítě:
Facebook stránka
Instagram účet



Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

18 komentářů:

  1. Hezké fotky, pamatuju si, jak jednu dobu tahle zmrzka strašně frčela na videích na Insta, moc bych ji chtěla zkusit, jestli za ty peníze je fakt tak dobrá. Vypadá skvěle♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju ♥ Taky si to pamatuju, ale nikdy jsem neměla to nutkání ji zkusit jenom kvůli tomu, že je teď populární :D Když jsem ale měla možnost, tak jsem ji vyzkoušela a od této firmy byla fakt vynikající.

      Vymazat
  2. V Manifestu jsem byla, ale Rolls Bros jsem si vůbec nevšimla! Vypadá to skvěle. Jediné, co mě trošku odrazuje je ta cena, ale když už budu v Praze, tak se tam stavím to vyzkoušet! :)
    Moc vám to na fotkách sluší. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly úplně v zadu. Kdybych to celé neprocházela, tak by nám také zůstaly skrytí :) Ta cena je pecka no, ale vzhledem k tomu, že mám Prahu 2h, tak tam moc často nejezdím :D :) Děkujeme! ♥

      Vymazat
  3. Tuhle zmrzlinu jsem ještě nevyzkoušela. Já nejčastěji chodím do Yogoterie (mám po po cestě z práce, takž je to jednoduché) na mražený jogurt, který si většinou doplňuji malinami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Yogoterie taky chodíme a moc nám tam chutná! Akorát si toho vždycky naložíme a jak je to na váhu, tak je to taky slušná cena :D

      Vymazat
  4. Vyzerá naozaj lákavo! :) Vždy skončím pri klasike ale myslím, že v tomto prípade skúsim i túto rolovanú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Často se mi stává, že když někde ochutnám novou zmrzku, tak mi moc nejede, ale tahle byla chuťově moc dobrá :)

      Vymazat
  5. Než vůbec začnu, já zkrátka musím: Tobě to na těch fotkách tak hrozně moc sluší! Já se podívala na tu první fotku a říkám si, že jsi fakt krásná! :D
    Jinak já o tomto stánku nikdy neslyšela, ale videa z příprav jsem již rozhodně slyšela. Vypadá to teda skvěle, asi bych také volila spíše jogurtovou, ale i tak vypadá skvostně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezus, ty jsi zlatá ♥♥ Moc Ti děkuju Šáry, udělala jsi mi velikou radost ♥ Na tu snad budu mít štěstí příště :D

      Vymazat
  6. Ježíš jak já bych si dala zmrzlinu s lotus :D <3

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lotusky miluju, nikdy se nesmí koupit celý balíček, jinak se po něm hned vrhnu :D

      Vymazat
  7. Mňam, taky bych si dala zmrzlinu :D Jste zlaté holky, moc vám to sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Holky moc vám to sluší! A takovou zmrzlinu jsem ještě nikde neviděla! Krásný moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá Luci, moc děkujeme ♥ Když na ní nahodou narazíš, určitě ochutnej :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥