pondělí 13. srpna 2018

Nákupy 0.3 (Fitness007, letní oblečení, doplňky)

Ahoj ♥

Dneska tu pro vás mám konečně ty nákupy, které slibuju už kdo ví jak dlouho! Původně jsem chtěla ty fitness věci natočit na video, ale po tom, co jsem to natočila na zrcadlovku a nevzal mi to program. Po druhé, kdy se mi to v půlce vyplo a po třetí, kdy jsem měla useklou hlavu jsem se na to prostě vyprdla :D

Jsou to hlavně věci, co jsem si pořídila během prázdnin. Červen v tom není, protože to jsem měla narozeniny a nějak mě nenapadlo fotit i ty věci. Ale dostala jsem hlavně penízky, od Miláčku formu na koláč a pár drobností. Všechny tyto věci, co tu uvidíte jsem si koupila sama za své penízky. Tak nebudeme to zdržovat a jdeme na to :)

Nejdříve vám ukázu věci, které se týkají celkově kuchyně a poté přejdeme na oblečení, kterého jsem si teďka koupila nějak požehnaně.


Uskutečnila jsem další nákup z FitnessOO7, o kterém jste už slyšeli v minulých nákupech. Tentokrát jsem objedávala z důvodu, že mi začal docházet snickerdoodle protein a zrovna nově spustili applikaci, přes kterou když člověk objednal, tak dostal 10% slevu, tak jsem se rozhodla tuto akci využít. Nejdřív jsem si vybrala másla - od Lucky Alvina arašídové s bílou čokoládou (330g cca 130kč) a dvě od Lifelike - pistáciové s bílou čokoládou a vanilkou (300g cca 210kč) a arašídy - kokos (300g cca 100kč).


Pistáciové není špatné, ale čekala jsem větší waw, ale má super konzistenci. Arašídové s bílou čokoládou hodně chválili, mě to ale tolik neuchvátilo, jako s hořkou čokoládou. Konzistence dobře krémovitá. Arašídy kokos je velmi velmi tekuté, hodí se na palačinky / lívance, ale je moc dobré. Kokos je dobře výrazný.


Vybrala jsem si i další barebells tyčinku v příchuti čokoláda/kokos v akci za 40kč. Ty další dvě jsem objevila nové v DM. Zatím jsem vyzkoušela pouze tu 50% bílá čokoláda. Jsou v ní křupinky a ty já úplně miluju :D


Kromě toho, že mi docházel snickerdoodle, docházel mi i čokoládový protein, proto jsem si objednala na zkoušku od PEScience i čokoládový protein - chocolate cupcake a je krásně jemný, moc dobrý, hodně sladký jako snickerdoodle. Ještě byli oba v akci, takže za jeden (1710g) jsem dala nějakých 900kč.




Pár vzorečků v příchuti ořechový likér (na který jsem hooooodně zvědavá) a lískový oříšek. Třetí, vanilku, jsem dostala jako dáreček. Velmi mě to potěšilo :)



Úlovek ve zdravé výživě. Po bezva müsli jsem pokokovala hodně dlouho a když ho teď měli v akci, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Vybrala jsem si příchuť spékané s jablky a teda povím vám, to je sakra dobrota!!! Opravdu vřele doporučuju! Jablíčko je tam krásně výrazné. 500g za 84kč (104kč) 


Ani formy mě v tyto měsíce neminuly! Například jak bych mohla vynechat formy na nanuky? Jednu už mám, ale tam jsou ty nanuky hrozně veliký a taky tu formu mám u mamky, ale já ty nanuky chtěla hned :D Navíc byla v akci v Hypernově za 25kč, no tak to tam nechte. Formičky jsem našla náhodou, když jsem byla mamce kupovat ponožky. Obě mě stály dohromady 75kč. Jedny bábovičky už mám, ale ty jsou malinký a tyhle mají super tak akorát velikost.


Tyto měsíce jsem investovala i do knížek! Když jsme byli s přítelem na vegan pikniku v Praze, koupila jsem si v knihupectví (kde jsem měla díky isic slevu :D - 270kč) od J. Greena Jedna želva za druhou. Po této knížce jsem velmi dlouho pokukovala, až jsem se k ní odhodlala a za mě teda jo. Už jí mám dočtenou a moooc se mi líbila. Také jsem si koupila aplikaci do telefonu Mňam od šikovné Nadi. Dlouho jsem nad aplikací přemýšlela a nakonec jsem si ji koupila a rozhodně nelituju!! Stála mě 390kč, recepty stále přibívají a jsou výborné. Aplikaci mám asi 2 týdny a už mám vyzkoušeno asi 6 receptů - takhle jsem se ještě nikdy nenadchla pro nějakou kuchařku. Určitě o ní plánuju samostatnou recenzi :)



A teď něco málo k oblečení. Když jsem byla u Aničky v Praze, kde jsme testovali dobroty v Cacao Prague , něco málo jsem si tam i nakoupila. Například tyto šatičky za krásných 250kč! Myslím, že jsou z CA. Dokonce mají kapsy, na což jsem přišla až doma a mile mě to překvapilo.



Také jsem si tam koupila nové plavky. Ale trošku jsem si je opravila. Byly tam takové třásně, které se mi nelíbily, tak jsem je ustřihla a plavky žijou :D Jinak na cenovkách bylo vršek za 200kč a spodek za 150kč a když jsem přišla k pokladně, platila jsem 250kč. No, nestěžuju si! O:)


Letní výprodeje v Takko. 50% sleva na všechno již zlevněné zboží. Vybrala jsem si tílko, které mě stálo asi 85kč. Dobrý materiál, krásně větrá. A obyč tričko na doma s lapačem snů, které mě stálo 70kč.


Potřebovala jsem nové letní botičky. Byla jsem v Deichmanu jak u nás, tak v Pardubicích a nikde nic. A pak když jsme byli náhodou s přítelem v Tescu, narazili jsme na tyto jednoduché sandále. A měli i v mé velikosti, čemuž se mi nechtělo věřit :D (velikost 41) Pak bylo jen dilema, jestli bílé nebo černé. No nakonec vyhrály bílé a stály mě pouze 250kč.


Poslední věc pár blbostí z Aliexpressu. Tentokrát mě chytl "rapl" na čelenky :D Ta na drdol si mě získala! Za chvilku s ní máte účes hotový a nadělá tolik parády. Čelenky mě přišly dnes a ještě se s nima budu muset naučit pracovat, ale také mě moc mile překvapily. Celkově za všechny tři čelenky jsem platila něco kolem 70kč.



Ještě bych tu zmínila novou paměťovku do telefonu, aby se mi tam vyšla videa, když natáčím na Youtube (mimochodem dnes pro vás točím co jsem dnes jedla :) ) a také jsem si koupila víkendový welness, o kterém jste si už mohli přečíst tady.

Tak, tohle by byly nákupy za poslední dvě měsíce. Doufám, že se vám dnešní článek líbil a užili jste si ho stejně, jako já :) Já se jdu převléknout a hurá cvičit! Mám volno, tak musím využít, že nejsem zničená jako vždycky z pošty :D Tak se mějte krásně a užívejte si prázdniny ♥
Pa, Míša :-*

Copak jste si vy v poslední době koupili hezkého, co vám udělalo radost?


Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/

Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

30 komentářů:

  1. Ty tyčinky v DM kupuji už docela dlouho a moc mi chutnají :) A plavky jsou moc pěkné. Taky bych z nich ustřihla třásně, není to nic pro mě :D

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se. Přítelovi tam moc nechutnají ty křupinky, ale já je zase úplně miluju :D Jéé, to jsem ráda, že v tom nejsem sama :D

      Vymazat
  2. Pěkný hadříky.:) Ty formičky na zmrzlinu jsou super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Kate :) To ano, ale vyndat z nich zmrzku byl boj :D

      Vymazat
  3. Super nákupy! :) Tyčinky z DM mám moc ráda, ještě tam mám oblíbený Flapjack s kokosem a čokoládou, ale je bohužel většinou vyprodaný :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji Adel ♥ Chápu :D To se mi stává s těmito tyčinkami, že je většinou mají vyprodané. Naštěstí jak jsme malé město, stane se to tady zřídka. Ale v Praze už vůbec nebyly :)

      Vymazat
  4. Tie tyčinky zbožňujem :) Rada by som konečne ochutnala aj tie masielka, pretože ich každý chváli, tak si ich v blízkej budúcnosti pôjdem kúpiť aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je zkus :) Ale pozor! Jsou hrozně návykové :D Snad se žádným nešlápneš vedle :)

      Vymazat
  5. Great post! Love the bikini ♥

    londonkidx.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. J áto od Lucky alvin s bílou čoko mám moc ráda, ale chci vyzkoušet i to s hořkou čokoládou:) A arašídy kokos, to chci! <3 Tyčinky z DM miluji! <3 Bezva musli bych taky chtěla vyzkoušet:) Ty mini bábovičky jsou skvělé! Tu knížku musím mít! Mám doma všechny knížky od Greena, které jsou zatím v češtině a ani jedna zatím nezklamala :D Jinak i pěkné úlovky do šatníku!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě teda spíš chutná více ta hořká čokoláda než bílá :) Kokos je tam krásně výraznej, v co jsem přesně doufala a je skvěle tekuté - třeba na lívance, palačinky nebo tak :) Moc moc děkuji Kubi za milý komentář ♥ Mě taky ne, sice Kateřiny mi dali zabrat a ze začátku mě to moc nebavilo, pak už to bylo ale lepší :)

      Vymazat
  7. Ty čelenky vypadají skvěle! A těším se na tu recenzi na kuchařku:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Niki ♥♥ I já, zkoušet z toho recepty je radost :)

      Vymazat
  8. No tak já si v poslední době koupila sešity a propisky do školy, což určitě víš ! :D Jo a taky takovou tu taštičku. Každopádně ty plavky bez těch třásní vypadají i lépe :D Šikula. Vzpomínám, jak si mi psala, že si u těch šatů objevila kapsy, haha :D !

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooo O:) :D Děkuji♥ Ale musím se přiznat, že jsem se trochu bála, když jsem je stříhala, že mi to nějak rozjede nebo tak :D Zatím ale naštěstí drží! Jo, to bylo milé překvapení :D :D

      Vymazat
  9. Já si dneska koupila himalájskou sůl :) a zvažovala jsem kus kus atak v lékárně u nás to mají levné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se divím, že se takovéhle věci dají sehnat v lékárně a ještě za levno :) Tak ho určitě zkus, pokud ho ještě neznáš :)

      Vymazat
  10. Já byla z pistáciového první dny unešená, ale po pár dnech jakoby... mě ta chuť nějak omrzela .. :D Takže teď bych ohodnotila 6/10.

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně no :) Jak sama píšu, čekala jsem větší překvapení :) Ale asi jsem už moc rozmlsaná :D :D

      Vymazat
  11. Ty čelenky /stužky/ jsou moc hezké.. já je ale neumím asi nosit, tobě sluší :D
    Od Johna Greena jsem ještě nic nečetla, jsem asi pozadu, ale něco bych si od něj přečtla docela ráda :D
    Jinak se mi moc líbí ty šatičky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to Ti moc děkuju, udělala jsi mi radost ♥ No snažím se, taky mi to ne vždy vyjde jak chci a někde to trčí xD Určitě si nějakou jeho knížku sežeň, mě okouzlily všechny :) Jo, ty jsou fakt skvělé a ještě za to cenu, no nech je tam :)

      Vymazat
  12. To oblečení a botky vypadá parádně, ty šaty se mi moc líbí. Stejně tak čelenka, jen já je nějak neumím nosit, nejradši mám culík. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě taky pořád nosím culík nebo drdol, když mě ty vlasy už fakt hodně štvou, proto jsem se rozhodla si objednat tyto čelenky, abych své účesy trochu rozzářila :)

      Vymazat
  13. Super nákupy! To oblečení a čelenky se mi moc líbí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  14. Na proteiny a podobný věci vůbec nejsem, ale oříškový másla M I L U J U! Z těch klasik u mě vede kešu máslo od Šufánku, ale ráda bych vyzkoušela i tyhle zajímavější jako třeba právě pistáciový, kokosový nebo nějaký s karamelem :)
    A ty šaty a plavky jsou moc hezký!

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc Ti děkuji ♥ Hele za sebe nejvíce doporučuju kokos, ale samotný! Ten mi hrozně chutná a dokážu ho papat jen tak na lžičku :)

      Vymazat
  15. Téda, máš úplně nádherný vkus na oblečení a ty produkty, který sis nakoupila. To je opravdu úžasné :) Znáš už tuto stránku na levné oblečení? Pokud ne, určitě se tam utíkej mrknout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stránku neznám, díky ta tip! :) Já teda teď nejradši nakupuju v sekáčích :D :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥