čtvrtek 28. června 2018

Recenze: Epoch Glacial Marine mud (bahenní maska)

Ahoj holky!
Pardon kluci, tento článek raději přeskočte :D Tentokrát tu máme dámské téma! Jak víte, jsem spíše foodblogerka a cestovatelka. Sem tam tady najdete i článek na jiné téma. Viz Legíny - pohodlí na entou, Proč je podle mě lepší na blogu vystupovat neanonymně nebo třeba Jak se bránit proti (pod)zimním chmurám. Dneska bude můj první historicky článek na blogu věnované kosmetice.

Světe div se, i já jsem holka a tak nějakou tu kosmetiku používám. Hlavně teda pečující. Dekorativní u mě moc nehledejte. Řasenku mám asi 4 roky - už mi chudák pomalu dochází, budu muset kouknout po nové :D Vlastním tak akorát krém na ruce, sprcháč, šampón na vlasy, jelenní lůj a masku na obličej. A právě o té bych vám dneska chtěla něco říct!

Cca před rokem jsem se rozhodla, že začnu dělat něco proti černým tečkám, které mi okupují můj nos. Nevěděla jsem, kam zajít, tak jsem šla do DM a zeptala se paní prodavačky. Dala mi nějakou vodičku na uzavření pórů. Světe div se, nic se nestalo :D Vždy jsem si vyčistila obličej, tampónek úplně špinavý, ale s černýma tečkama to ani nehlo.

Nechala jsem to být. Až do začátku letošního února, kdy jsem se dostala do Verči skupinky, které prodávala skoro až pohádkové přípravky. Jílová maska proti černým tečkám, bělící pasta, řasenka s efektem umělých řas, samoopalovací krém, dlouhotrvající matné rtěnky a mnoho dalšího. Co se mi na její skupince velmi líbí, tak je, že produkty nejenom prodává, hlavně se skupince najdete recenze samotných nákupčích a to je nejvíc! 


Proto když jsem viděla před a po s maskou, bylo jasné, že zainvestuju a musím ji vyzkoušet. V rámci spolupráce jsem dostala masku za zvýhodněnou cenu (2/3 prodejní ceny). A začala s testováním.

Poprvé jsem masku zkoušela s přítelem. Otevřela jsem jí a celou mě pogrcala - na můj vkus je velmi tekutá, ale aspoň se dobře roztírá. Jenom mě to překvapilo. Po nanesení na obličej vám zaschne (nečekaně) a kde jsou černé tečky, tak se to projeví zvýrazněnými tečkami. Vytahuje to i mastnotu z obličeje. V těchto místech se projeví rádoby nezaschlá maska. Trochu nás na načátku překvapil lehký smrad, přece jenom, je to pořád bahno. 

Omluvte můj výraz alá retard :D

První masku si dejte po celém obličeji, pak bude stačit, když budete masku dávat na postižená místa (mastná pleť, s černými tečkami). I za vysokou cenu vám maska vydrží celkem dlouho. Balení se prodává po 200g a na jednu aplikaci celého obličeje spotřebujete tak 1-2 lžičky (cca).

Maska se nechá působit 15-20 min a poté omyje teplou vodou. Nejlépe 2-3x týdně. Abych se přiznala, tak jí většinou používám 1-2x týdně, záleží, jak to stíhám. Po prvním použití jsem myslela, že mám na masku alergickou reakci. Byla jsem celá totálně zarudlá a myslela jsem, že se mi uvaří hlava, proto jsem hned Verče ustrašeně psala. Nebyla to alergie, to jenom maska vytahovala škodliviny z těla!

Po prvním použití.

A z čeho se maska vůbec skládá? Hlavní podíl má mořský kal neboli Glacial Marine Mud - zkráceně bahno :D (zbytek složení: voda, extrakt z řas, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Propylparaben). Bahno se získává v Kanadě. Pohlcuje nečistoty z kůže (špínu, odumřelé buňky, přebytečný olej), mimo jiné obsahuje také měď (pomáhá zlepšit pleti pevnost), zinek (pomáhá regulovat produkci mazu a také pomáhá při hojení kůže), hořčík a stříbro (má antibakteriální účinky) - zdroj

Bahno je vhodné pro všechny typy pleti, i pánové ho mohou vyzkoušet. Můj do toho šel, akorát jeho fotky nesmím nikdy zveřejnit :D Dobře jsme se u toho pobavili, pro páry doporučuju. 

A jak u mě maska zapůsobila? Za mě můžu říct paráda! Pleť jsem neměla nikdy extra problematickou, ale pár nedokonalostí měla. S těmi si hravě poradila tato maska. Po těch 4 měsících mi skoro zmizely černé tečky. Mastné fleky na nosu a pod bradou mi avšak zůstávají stále. Doufám, že i jich se časem zbavím :) 

Klady a zápory
+ účinná(!!!!!)
+ dobře roztíratelná
+ pro všechny typy pleti

- cena
- smývání masky (ano jsem líná, mám radši slupovací :D)
- neobvyklý zápach

Myslím, že moje osobní fotky debilnější na blogu už nenajdete :D :D :D :D #zanormalniholky

Kdyby jste měli zájem o nějaký z produktů, stačí se přidat do skupinky a kontaktovat Verču. Je velmi milá a se vším ráda poradí ♥ Tak, já doufám, že se vám má první kosmetická recenze líbila, učím se, co chcete :D Fotit mi jde stejně ale lépe papů. Moc mi to nešlo nafotit. Omlouvám se, že tu není porovnání obličeje po 4 měsících. Ani telefon ani foťák mi ty detaily moc zabrat nechtěly :( Mějte se krásně a příště se uvidíme u Mugcake 3x jinak, takže se máte na co těšit ♥
Pa, Míša :-*

Znáte tuto značku či snad používáte od ní nějaké přípravky? Dostali jste někdy alergickou reakci na kosmetický přípravek?



Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu :)

  Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/

Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

31 komentářů:

  1. Moc pěkná recenze, tuhle značku znám ale ještě od ní nemám nic vyzkoušeno :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju ♥ U mě má tento výrobek velký úspěch :)

      Vymazat
  2. To vypadá dobře a nadějně, obecne mam problem sehnat dobrou kosmetiku která by mi trvale vyhovovala. mam pocit ze porad skáču z jedne znacky na jinou.
    urcite se pridam do skupiny a mrknu co Verča nabizi, docela me to zaujalo. urcite bych ocenila nejen nejakou dobrou masku na oblicej :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu toto Verča nabízí spoustu a je to hrozně milá slečna :) Snad najdeš něco, co tě zaujme!

      Vymazat
  3. To je milá změna, já docela ráda čtu podobné recenze na produkty, abych věděla, zda fungují či ne. Tuhle konkrétně bych možná i využila, půjdu prozkoumat tu facebookovou skupinku, i když moje pleť mi někdy připadá, že se zastavila v pubertě. :-D Z té reakce bych taky měla nejdřív strach, ale pokud to zmizí, tak se to chvíli vydržet dá. :-D Jinak jsem nikdy žádnou alergickou reakci na kosmetiku neměla a snad mít ani nebudu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju Luci ♥ Ale moc kosmetických recenzí ode mě nečekej :D :D Určitě se mrkni a uvidíš :) To je dobře :)

      Vymazat
  4. Značku neznám, ale vypadá to zajimavě :) černé tečky mě nikdy netrápily, ale pleť mám docela problematickou a často se mastící, jen už na to nic nezabírá. A s tou reakcí tě chápu, chodím občas na chemický peeling a když jsem přišla poprvé domů a uviděla v zrcadlo svůj obličej zdánlivě připomínající rajče, vážně jsem se lekla :D naštěstí to brzy zmizelo :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky ne a pak jsem je viděla na nose a rozhodla se, že tohle tam teda jako nechci :D Tak hlavně, že to brzy přešlo :)

      Vymazat
  5. Vypadá to vážně skvěle, něco takového zázračného by se mi taky líbilo :) hned jsem na ni mrkla, ale odradila mě cena :) Jinak bych po ní sáhla hned :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena opravdu je vysoká, to bohužel ano. Ale když si tak někdy přečítám kosmetické recenze, tak spousta ta věcí, které doopravdy zabírá stojí větší obnos peněz :)

      Vymazat
  6. Super recenzia! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám raději slupovací masky, jak píšeš, nebaví mě to umývat :D ale jednou za čas to nevadí, maska vypadá super, hezká recenze :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JSem ráda, že v tom nejsem sama :D Moc Ti děkuju Peti ♥

      Vymazat
  8. Z těch fotek nemůžu :D Jsi roztomilá. Co se týče té masky, mám podobnou a na póry mi funguje skvěle :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přece nebudu dělat herečku ne :D :D Děkuji :) :D To moc ráda slyším! ♥

      Vymazat
  9. Tuhle značku neznám, ale těch čistících masek s jílem je spousta, většinou fungují na stejném principu :)
    Řasenku čtyři roky? :D To už bych se snad bála i používat :D

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani nevím :) Možná by příště stálo za to se podívat i po nějaké levnější :)

      Vymazat
  10. Jílovou masku zbožňuji, od této značky jsem ještě nevyzkoušela a ani ji neznám.
    Ve škole nám hodně doporučovali jílovou masku nejvíce pro teenager na jejich akné nebo jsme masky kombinovaly. Jílovou na nos, bradu a střed čela a zbytek obličeje hydratační masku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se :) Na obličeji jsou části, kde jsou černé tečky, ale i části, kde je kůže suchá či naopak mastná :)

      Vymazat
  11. Tuto značku vůbec neznám:), ale maska vypadá opravdu dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle teda neznám, ale po tvé recenzi se mi líbí! :D Já mám problém spíš s akné, ale pár černých teček na nose mám taky :D Jako už jsem zkoušela spoustu věcí a nic mi nezabírá... Dokonce ani přípravek předepsaný od kožní lékařky, ale možná teprve začne účinkovat, uvidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se akné dělá vždy z jídla :D A v poslední době na něj dost trpím :D :D Zkus nějakou dobu jíst zdravě a dost pít, jestli se to nezlepší. U mě to vždy funguje :) Tak snad tenhle pomůže! :)

      Vymazat
  13. Zaujímavá recenzia. Túto značku poznám ale nejako ma neláka :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělá recenze. Já masky miluji, ale hrozně nerada je umývám :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju Gábi ♥ Tak to mě těší, že je nás víc :D To je hrozný je umývat!

      Vymazat
  15. Teď jsem si poprvé dala tuhle masku a taky jsem se lekla , jsem teď celá rudá a doufám že to brzy zmizí :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :) Mě se to stalo jenom po prvním použití, pak už každá aplikace proběhla bez problémů :)

      Vymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥