středa 18. října 2017

Blogová spolupráce (?)

Krásný den ♥
Náhodou jsem narazila na tento blog, kde mě od slečny velmi zaujal článek ohledně vzájemné pomoci blogerů. Řekla jsem si, že to vůbec není špatný nápad o tom napsat i samostatný článek a ne jenom v kolonce "o mně", což asi stejně nikdo nečte - a pokud jo, tak se do toho nikdo zapojovat nechce :D Což si nemyslím, že je pravda! ;)


Takže hlavní sdělení tohoto článku? Je to určené především pro blogery, ale určitě jde vzájemně spolupracovat i s youtuberským či jiným účtem. 

Máš i ty svoje miminko a chtěl by jsi, aby se o něm dozvědělo více lidí? Aby se ti zvýšila návštěvnost na blogu? Chceš svojí tvorbou něčeho dosáhnout? A koho nepotěší komentáře u nejnovějšího článku! Mě teda vždycky udělají všechny neskutečnou radost! Moc vám všem za všechny komentáře, ale i "pouhé" přečtění článku DĚKUJI ☺ Taky mě velmi těší, když vidím, že můj blog se čte a nepíšu to jenom do pusta prázdna, když už do toho dávám kousek sebe. 

Pokud si alespoň řekl jednou ANO, tak čti dál :)

Je jedno, jestli máš blog, den, měsíc nebo rok, stačí, když budeš aktivní, nejen na svém ale i na mém blogu! :) Neříkám komentovat každý článek, ale čas od času pro vytvoření úsměvu druhého něco hezkého do komentáře napsat a číst si články. Pro lepší přehled všeho by bylo dobré se také stát vzájemnými pravidelnými čtenáři, ať nikomu nic neunikne.

Spočívalo by to v tom, že na mém blogu (přesněji v levém sloupci pod popiskem SPOLUPRACUJÍCÍ BLOGY) objeví odkaz na tvůj blog a při kliknutím na něj se rozdeje tvůj blog (popř. YT kanál atd). Něco podobného očekávám já od tebe - formou obrázku, symbolu, jména nebo adresa blogu, jakýkoliv odkaz v jakékoliv podobě na můj blog :)

I když vám třeba příjde, že toto ničemu nepomůže, tak věřte, že ano! Čím víc budete mít odkazů na svůj blog (ať už formou odkazu nebo i jenom komentáře pod něčí článek s odkazem na váš blog), tím více budete mít čtenářů. Leč se to nezdá, i komentář, který zakončíte s vaší adresou blogu vám může přinést nové čtenáře! :) Protože já sama se koukám na vaše blogy, když mi v komentáři necháte odkaz. Protože já sama na blozích koukám na spřátelené blogy, jestli nenajdu nějaký nový, který by mě zaujmul...


Líbí se ti můj blog?
Rád/a čteš moje články?
Stojíš o vzájemnou podporu?

Tak na co čekáš? ☺ Napiš mi do komentářů pokud máš zájem ♥


EDIT 13.3.2020: Po delší době jsem se rozhodla, že blogy, se kterýma nebudu v kontaktu více než rok nebo budou více než rok neaktivní (bez předchozí společné domluvy), tak odkaz SMAŽU! Ráda bych, aby seznam byl aktuální. Děkuju za pochopení!

29 komentářů:

  1. Jé, to mě fakt hrozně moc těší, že tě můj článek zaujal! :) A když už jsme u toho, ráda bych se k tobě rovnou zapsala, pokud budeš mít zájem i ty, určitě se mi ozvi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt super :) Když jsem byla malá a měla blog, tak jsem se hodně spřátelovala s ostatními blogy. Nevím proč jsem to teď nějak opomenula :) Dobře, super :)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že už spolu psolupracujeme :) Tvůj blog mě velmi zaujal. Již tě mám v oblíbených :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, jsem ráda, že jsi mi to navrhla jako první, bylo to od tebe moc hezké :) To mě těší! ♥

      Vymazat
  3. Super nápad Miši, musím s tebou jen souhlasit, napsala jsi to pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím:) V oblíbených tě mám a mám tvůj blog moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už tě mám na hlavní zdi také :) Jsem ráda, že se ti líbí :)

      Vymazat
  5. Máš pravdu, taky když vidím u ostatních oblíbené blogy, tak se na ně kouknu a když mě zaujmou, přidám si je do odkazů v menu. :)

    http://myfantasyworld.pise.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já tomu ani nějak neříkám spolupráce, nýbrž oblíbené blogy. Už dlouho se mi nestalo, že by mi někdo napsal, že se budeme mít vzájemně v oblíbených. Když mě někdo zaujme, tak si ho přidám okamžitě a těší mě, když vidím odezvu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že jsi mi okomentovala článek a přiložila odkaz na svůj blog. Už dlouho hledám blog o vaření, takovým to klasickým, dobrým vařením! A sem tam se ráda inspiruji i nějakým zdravým receptem. No a tvůj blog vše splňuje! Takže určitě budu spolupracovat moc ráda, už jen proto, že chci čerpat z tvých receptů :)

    Blog by Alexandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsi mi udělala ohromnou radost! :) Moc mě těší, že se ti mé recepty líbí :) Já jsem určitě pro, už te mám také přidanou ♥ :) Když budeš něco zkoušet, určitě dej vědět, jak se ti to povedlo :)

      Vymazat
  8. To je úžasnej nápad! Mám to stejně jako ty, taky mi udělá každý komentář obrovskou radost a jsem ráda, když vím, že nepíšu jen tak pro nic za nic, ale že to i někdo čte a má z toho užitek :)

    www.healthmatters.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepší je, když vám někdo neznámí napíše, že zkoušel vás recept a moc mu chutnal :)

      Vymazat
  9. Zajimavy napad na clanek.. komentare na blogu jsou to nejlepsi.. rada komentaji kdyz mam k clanku co rict.. naopak nemam rada komentare tipu supr a tot vse..kdy zjistite ze to vlastne ani nikdo necetl😢
    Sarka z blogu skarkiska.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Hlásím se na spolupráci :) !

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, tohle je moc hezký nápad a pokud máš zájem, ráda bych se přidala mezi spolupracující blogy. Na tvůj blog chodím ráda už delší dobu a tak myslím, že tohle by byla taková třešnička na dortu. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný večer. Máte moc krásný blog, hned jsem si vás přidala k oblíbeným. U nás doma máme rádi různé dobroty a poslední dobou se snažím vše ve zdravější verzi a u vás je spousta inspirace, moc děkuji. Pěkný zbytek večera. Lucka :)
    P.S. můj blog jsem po letech unovu obnovila a je ještě ve vývinu. :)
    https://veselouska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný večer i Vám a moc děkuji za milý komentář! :) Tak to doufám, že vás můj blog nezklame a něco se odvážíte i vyzkoušet :) Zítra pořádně prozkoumám váš blog a budu se těšit na vaše články! :)

      Vymazat
  13. Ahoj, moc rád půjdu s tebou do spolupráce, na tvém blogu jsem sice poprvé a jak sama říkáš, to díky komentářům z jiných blogů, ale určitě se sem ještě vrátím, protože toto téma mě jakožto vyučeného kuchaře-číšníka zajímá a rád se přiučím novým receptům (hlavně těch zdravých v tuto dobu), takže pokud by jsi i ty měla zájem, tak budu rád, za spolupráci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      moc Ti děkuju za milý komentář! Já jsem určitě pro :)

      Vymazat
  14. Já už jsem ti odběr dala, ráda se na blog podívám a nechám se inspirovat krásnými recepty! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Maky! Jsem ráda, že ses k blogování vrátila, Tvůj blog jsem četla ráda a tak jsem Ti hned na oplátku také dala odběr :)

      Vymazat
  15. Mám tě už nějakou chvíli v seznamu blogů, které čtu (na mé stránce hned vlevo nahoře), takže budu ráda, když i u tebe bude můj blog uveden jako spolupracující.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, jsem ráda, že ses ozvala. Jsem moc ráda, že sis mě tam přidala. A já už Tě tady mám také :)

      Vymazat
  16. To je skvělý nápad :-) Ráda bych se přidala :)

    OdpovědětVymazat
  17. To je skvělý nápad 😍

    https://fit-healthy-by-kami.blogspot.com/

    Kdyby jsi mela zájem, můžeš se mrknout taky na můj blog.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥