neděle 14. května 2017

What I ate V.

Tak, je tu neděle a já se snažím plnit slib co jsem dala a přidávat pravidelně food inspiration :D Dneska přidám více fotek z poslední doby, protože jich mám fakt hodně a za pár týdnů bych už zapomněla, co na nich vlastně je :)


Není špatné se nadopovat zeleninou už ráno a to v podobě červené řepy, kterou v této pečené ovesné kaši ani neucítíte! S čokoládou tvoří dokonalou dvojku. Vedle mám oslazený tvaroh a v hrníčku Caro. Recept je tady.


Rýžová kašička, kterou si dělám jednou za uherský rok a ani nevím proč, když je tak dobrá :D z rýžových vloček, oslazená vanilkovým proteinem. Nahoře mražené maliny, borůvky, pak mandle, pekanové ořechy a arašído-čokoládový Šufánek.




Klasická ovesná kašička ochucená skořicovým proteinem, ozdobená jahodama (no chuť ještě nic moc :D ), kešu oříšky a bobkem arašídového másla z amerického týdne z Lídlu.


Moc moc dobrý koláček! Vyšel mi na 4 odpolední svačiny. Ukrývá 3 druhy náplně - dole tvarohová, pak maková a nakonec jablečná s drobenkou. Fakt jak od babičky :) recept tady (P.S. Barča má fakt super recepty, koukněte na její blog! :)


Snažím se snídat pestře a tak ovesnou kaši někdy vyměním za pohankovou, kterou taky nepohrnu. Oslazená čoko proteinem, vmíchané nastrouhané jablko, na ozdobu rozinky, mandle a arašídové máslo z amerického týdnu tentokrát crunchy :)


No a toto byl prosím pěkně foodporn! 1/3 dávka banánového chlebíku, který dělám, abych to měla jen na svačinu, upekla jsem ho ve formě na dort, rozkrojila a naplnila krémem, no mňam! Měla bych si ho v dohledné době udělat znovu jak tak na něj koukám :)


Jedna dopolední svačinka - domácí houska vejpůl, namazaná Goldesou, na ní eidam, kousek okurky a salát.

A zase klasika ta moje ovesná! Se strouhaným jablíčkem uvnitř, protože tu kombinaci naprosto miluju, ochucená vanilkovým proteinem, zdobená mandlemi, rozinkami a veeelkým bobkem aašídového másla, zase toho stejného :D :D 


Tvarohové knedlíčky plnené čokoládou a přelité vanilkovým pudinkem a ještě navrch trochu čokolády, dokonalost!! Mimochodem to byl oběd :-)


Tady je pro představu fotka po rozkrojení. S těstem se celkem hezky pracovalo a po nakrojení ta čokoláda krásně vytekla. DOPORUČUJU.


Rychlá ízypízy večeře, když byl velkej hlad. Uvařený kuskus horkou vodou, uvařené doma bílé fazole, hrášek z plechovky a osmahnuté naložené kuřecí maso. Už ho jinak nepřipravuju. Vždy dám nejlépe přes noc odležet do oleje a chuť je naprosto top! Na 130g kuřecího masa dávám lžíci oleje a pak to smažím bez dalšího přidávání. :)


Macro-friendly perník! Na každé 2g sacharidů 1g bílkovin! Teď se mi trošku nepovedl vzhledově, ale až to vychytám, sepíšu recept ♥ potření zbytkem tvarohu s vanilkovými flavdrops. :)


Večeře když se nechce vařit :D Dělané na jedné pánvi - kuskus, propláchlé kyselé zelí, hrášek a nakrájená vysokoprocentní šunka. Jednoduché, ale moc dobré. :)


Tohle jsou moje nejoblíbenější lívance! To těsto je tak nadýchané! Kefírové lívance se "stracatellou" :) Velmi oblíbená víkendová snídaně.


Znovu objevená pudinkgoatmeal! Určitě čekejte recept. Dodá kaši nový rozměr :) zdobená arašídovo čokoládovým Šufánkem, nedoslazovanými brusinkami, slunečnicovými semínkami a mraženýma malinama ještě z léta z mrazáku.


Makovo citrónová bábovka zase podle Barči :)  Joo, podle Barči peču hodně často ♥



Tady máme 2 obrázky toustů k večeři. Koupila jsem toustový chleba v kaufu, který ml největší podíl celozrnné mouky, plněný rajčatovým protlakem, vysokoprocentní šunkou a nakrájeným tofu, Sice se tam nerozpeklo, ale i tak to bylo moooc dobrý" :D a nějaká ta zeleň k tomu :)


No way! Slaná snídaně, asi byly nějaké erupce na Slunci :D :D Domácí jogurtové pečivo (no, výsledek jsem čekala trochu jiný), míchaná vajíčka s cibulkou, hrášek a okurka.


A budeme končit bramborovou roládou ♥ Byla moc dobrá a druhý den po odležení snad ještě lepší! Mám v plánu sepsat recept a hezky nafotit, až ji budu příště dělat :)

Tak doufám, že se vám dnešní díl líbil a já už jdu - a co jiného, než zase si dát něco dobrého :) a ještě se mi to rýmuje! Tak se mějte krásně ♥

Jaký je vás oblíbenec v jídle za poslední dobu? :)

2 komentáře:

  1. Všechno vypadá moc dobře, jako vždy... :)
    Recepty na ty koláče jsem si uložila a určitě je musím vyzkoušet :)
    Na recept na bramborovou roládu jsem zvědavá, už ať je tu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Zkus :) všechny jsou moc výborné :) dobře, v dohledn= době ji udělám, abych ji mohla hezky nafotit :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥