pátek 4. června 2021

Odporové gumy z Ali - vyplatí se?


Spousta fitness influencerek teď vyrábí látkové odporové gumy se svými designy a logy. Nevím jak vy, ale momentálně fakt nemám na to dát za jednu gumu 500-600 kč, to mi přijde jako zbytečně moc. Takže jsem zabrousila na Aliexpress a rozhodla se vyzkoušet tyto gumy za zlomek ceny. A jak dopadly? To se právě dozvíte :)


Už asi 3 roky mám doma gumové odporové gumy z Lídlu, ale s nimi to cvičení je takové problematické. Jak to jsou gumy, pořád se kroutí, shrnují se, řežou. Ale prostě stojí 4 kusy 140 kč. Tak jsem to chtěla vyzkoušet. Teď už ale po vyzkoušení látkových bych neměla. Tento set mě vyšel na nějakých 210 kč a doručení bylo opravdu rychlé - 2 týdny. 


Koupila jsem si balení 3 různých obtížností, plus k tomu byl i šikovný sáček na úschovu. Samozřejmě to tedy nedokážu porovnat s těmi drahými, každopádně se mi s nimi cvičí mnohem lépe než s gumovými z Lídlu, nepadají (z vnitřní stany je pogumovaný povrch), nezařezávají se (!!!!!). Jediné co, tak se teda nedá nastavovat velikost, ale co jsem tak koukala, tak to nenabízí snad nikdo na českém trhu (Lilly má nastavovací délku gum).


Můžete vidět, že zase cvičím v oblíbených legínách, které jsem vám tu minule ukazovala. Jsou od značky Carpatree a jdou úplně boží. Vždy se na to cvičení s nimi těším ještě víc :) Musím ale přiznat, že je to mnohem, mnohem větší makačka než s gumovými. Černou gumu, největší odpor, jsem ještě vůbec nepoužila a nejčastěji používám tu nejlehčí a stejně si dám pořádně do těla. Dají se s ní cvičit cviky na nohy, zadek, ruce i břicho. Všude najdete spoustu inspirace :) 


Výhoda gum je, že si je můžete vzít s sebou prakticky kamkoliv, protože jsou lehké a zabírají minimum místa (oprosti činkám například). Tím můžete zůstat aktivní i na dovolené. Za mě tyto z Ali opravdu doporučuju, 100 % lepší než gumové. Ale jak jsem psala, nečekejte, že se vám bude cvičit tak snadno jako s gumovými. Ale aspoň zase máte možnost se někam dál posouvat,

Článek je ve spolupráci s Trendly.cz

Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál. Pro jakýkoliv kontakt mě neváhejte kontaktovat na mailu michalkasislerova@seznam.cz

Cvičíte s odporovými gumami?

22 komentářů:

  1. Tak to je fajn, že ti tyto gumy vyhovují :) Je pravda, že se teďka s gumy od influencerek roztrhl pytel a ty ceny přijdou přemrštěné, takže toto může být fajn náhrada :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vytváří je snad každá druhá... :D A pochybuju, že by se od těch z Ali nějak lišily :)

      Vymazat
  2. Jé, já si takové odporové gumy pořizovala na jaře, ale nenapadlo mě podívat se na Ali :D. Každopádně jsem s nimi také spokojená, cvičení je opravdu větší makačka a jsou mnohem lepší, než ty klasické gumičky, jak píšeš :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, že si od tama objednáváš svatební šaty :D To jsem ráda, že to máme stejně :)

      Vymazat
  3. Vďaka za tento článok! Už dlhšiu dobu rozmýšľam nad odporovými gumami, ale tá cena bola doteraz celkom vysoká a nevidela som v nej zmysel. Skúsila som len čisto gumy a tiež to nebolo ono. Rozhodne začnem uvažovať nad touto možnosťou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem ráda, že je pro tebe článek užitečný :) Těch 210kč se do toho opravdu vyplatí investovat :) Naštěstí to není žádná závratná částka :)

      Vymazat
  4. Souhlasím s tím, že dávat za jednu gumu 500 Kč je prostě dost :D Já jsem si je chtěla pořídit už dlouho a pak jsem využila akce v Ladylabu, kdy měli právě sadu tří za 500 Kč. A jsou super, nemůžu si stěžovat :) Nicméně dobré vědět, že na Ali je seženu taky - to mě ani nenapadlo! :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se tam vždycky snažím dívat. Často to i lidi tady z Ali jen přeprodávají :) Aspoň, že jsi vychytala výhodnější akci :)

      Vymazat
  5. Tak to je super že ti vyhovují, ty ceny na našem trhu jsou opravdu dost vysoké :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem taky úplně obyčejné, z Decathlonu, a bohužel mi nevydržely moc dlouho, postupně všechny ruply 😂 Nad látkovými přemýšlím už vážně dlouho, ale přesně jak píšeš, nechce se mi za ně dávat spoustu peněz. Takže děkuji za takový super tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem se taky vždycky bála, že se mi stane :D Naštěstí ještě nestalo :D Ale mám pocit, že jsem teď viděla látkové i v Decathlonu, za 200 kč kus :)

      Vymazat
  7. Před lety jsem si koupila právě taky ty gumové, a co se týče cvičení zadku, tak přesně jak píšeš, děs a věčně se shrnovaly. Čekala jsem tedy až je naskladní má oblíbená Cassey z Blogilates, od které mám i podložku na cvičení a miluji jí. Má také set tří s pytlíčkem a v barvách právě mojí podložky, čekala jsem na ně několik měsíců a také stály asi 1000,-, ale já ráda podpořím slečnu, podle které cvičím a vlastně veškerý její obsah je jinak zadarmo. Chápu ale, že asi ne každý si toto může dovolit, tohle je super tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je hezké, že ses jí rozhodla takhle podpořit :) Abych byla zcela upřímná, já moc českou fitness scénu podporovat nechci. Většina lidí nemá kompetentní vzdělání a ne vždy ty jejich přístupy mi přijdou správné :)

      Vymazat
  8. Investovat do cvičení se určitě vyplatí, ale pokud jsou i takovéto levnější alternativy, proč ne! :) Díky za tip, gumy bych také potřebovala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, moje slova. Funkci to má naprosto totožnou :) Rádo se stalo <3 Jsem ráda, že se Ti tip líbil!

      Vymazat
  9. Popravdě já gumy na cvičení vůbec nepoužívám, ale kdybych si měla nějaké zakoupit, tak vůbec nevím a fakt bych hledala recenze, kde se dá. Takže ta tvoje je super! A dát za gumu 600Kč je teda slušná suma :-D Ví, jak si vydělat :-D Ale tak zase záleží, zda je to opravdu kvalitní a super. Ale myslím, že i mně by stačily ty z Ali :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě taky myslím, že ty z Ali jsou naprosto dostačující na domácí cvičení :)

      Vymazat
  10. Gumy vypadají hodně dobře. Na Ali je snad vše, pokud se poštěstí, tak ty věci stojí za to :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :) Ale já osobně tam mám teda problém najít něco solidního. Proto se tam ty nákupy snažím dost eliminovat :)

      Vymazat
  11. Já mám jednu z Tigeru asi 5 let a jednu malou z Aktinu, stála ve výprodeji 25 :D což není hrozný, ale je fakt, že řežou. Nenapadlo mě si koupit z Alíka, nicméně s gumamy až tak necvičím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No cena je to krásná, ale cvíčo s tím asi není moc příjemné :D To chápu, naštěstí ta cena na Ali není zase tak vysoká. Je fajn, že si to člověk může vzít třeba i na dovolenou :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥