sobota 12. června 2021

Fotokniha mých oblíbených receptů + narozeninová soutěž! - ukončeno


Musím říct, že se mi ty prodlevy mezi jednotlivými články lehce prodlužují. Ale je zkouškové, nahrazuju si školu za 2 semestry, tak věřím, že mi to odpustíte :) Dneska bych vám tu ráda představila moje malý miminko, který jsem vytvořila v rámci spolupráce s Tiskaříkem. A rozhodla jsem se to spojit s narozeninovou soutěží, tak určitě dojděte na konec článku.


Myslím, že mít nějaký vlastní produkt je sen snad každého blogera. Hrozně obdivuju holky z acof, kolik už toho vytvořily a že se neživí jen youtube, ale podnikají. Já jsem si ho mohla splnit díky firmě Tiskařík, která nabízí různé personalisované výrobky. Už jste zde na blogu mohli vidět i plecháčky, které jsem si díky nim vytvořila.


Rozhodla jsem se teda vytvořit si malou fotoknížku mých receptů. Vybírala jsem své, ale i vaše oblíbence z blogu dle statistik. Zvolila jsem fotoknihu v kroužkové vazbě, protože mi to na kuchařku přijde jako nejlepší. Když vaříte, aspoň se vám to nezavírá. Jinak na vzpomínkové fotoknihy se mi více líbí klasická pevná vazba, aby to působilo jako knížka, kdy si jí člověk může prohlížet :) 


V knížce najdete celkem 26 receptů, které jsem rozřadila do 5 kategorií - snídaně & svačiny, obědy & večeře, pečení, domácí pečivo a dobroty. Vybírala jsem je z blogu, takže se nemusíte bát, že by vám nějaké recepty utekly :) U každého receptu, stejně jako na blogu, nechybí nutriční informace na jednu porci. Také tam vždy uvádím, u koho jsem recept našla nebo kým jsem se inspirovala :)


S výsledným produktem jsem mooc spokojená. Je to krása. A když mi něco nešlo, tak jsem se ozvala a moc rádi mi poradili. Hned se mi to vaří líp, když to mám po ruce v papírové podobě a nemusím to hledat na počítači. Já osobně mám radši papírové kuchařky, než vařit podle receptů z internetu.

Jinak na Tiskaříku jsem mamce tvořila stolní fotokalendář z našich fotek jako dárek k předloňským Vánocům a strašně se jí líbil. Až jsem loni dostala sprdnuto, jak to, že ho nemá i teď pod stromečkem. Takže letos má mamka jeden dárek jistý. Celkově je to super eshop právě na tyto dárky od srdce. Najdete tam mimo zmíněných i fotoobrazy, pexeso z vlastních fotek či spoustu produktů k přípravě svatby.


A teď k soutěži <3 Už tu dlouho na blogu žádná nebyla, tak jsem se rozhodla dát jednu fotoknihu právě sem. Pokud mě sledujete na IG, tak víte, že já žádné složité podmínky nedávám, takže věřím, že se bude moct zapojit opravdu každý, kdo by chtěl mít vytisklých pár mých oblíbených receptů :) A proč narozeninová? Protože dneska slavím narozeniny! Tomu se říká dospělost, když už se na ně netěším, protože jsem každý rok straší?


1) Napiš mi, co Ti v poslední době udělalo největší radost <3
2) Připoj email, kde Tě můžu v případě výhry kontaktovat (nutno mít doručovací adresu v ČR/SK, doručení českou poštou či zásilkovnou)
3) A užij si dnešní den :)

Soutěž trvá do 22.6. do 20:00, kdy výherce vyberu náhodným generátorem čísel :) Protože mám ráda, když je to spravedlivé.

Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál. Pro jakýkoliv kontakt mě neváhejte kontaktovat na mailu michalkasislerova@seznam.cz

Vytvářeli jste už někdy někomu podobný dárek na míru? 
Je také nějaký produkt, kterého byste chtěli někdy dosáhnout - napsat svou knížku či mít svou výstavu?
Napište mi do komentářů :)

12 komentářů:

  1. Miško, to vypadá skvěle! Ta se ti povedla! ❤. Také se mi mnohem lépe vaří z kuchařek, když je mám v papírové formě, než když to lovím různě po internetu, z mobilu atd 😅. Já si osvědčené recepty vždy vytisknu ve formátu A5 a pak je založím je do takového malého šanonu, kam si recepty ukládám, pak když jdu vařit nebo péct tak ho jen popadnu a jde se na věc 😁. Ale tvá kuchařka se mi moc líbí, i jak je zpracovaná, je přehledná, stručná a obsahuje vše co je potřeba 😊. Je skvělé, že díky takovým stránkám si můžeme vytvořit různé produkty (kuchařky, fotoknihy, plecháčky), splnit si tak sny nebo udělat radost někomu dalšímu či ho obdarovat krásným dárkem 🙂.

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Tiskaříka také tvořila, knihu zážitků a byla jsem spokojená :)
    Co se týká soutěže, tak se moc ráda přidám. V poslední době mi udělalo radost, když se mi ozvali ohledně práce z jedné nejmenované firmy, ale hodně známé, jen kéž bych tu práci dostala...
    somethingbykate@seznam.cz

    Užij si i ty den :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Kniha vypadá nádherně, souhrn oblíbených receptů se vždycky hodí a zvláště, když je vše takto krásně přehledné! :)) Přeji ti opožděně jen to nejlepší k narozeninám a největší radost mi udělaly milá slova klientů v práci a sobotní výlet na kolech, který se povedl. :)) Můj e-mail: lifebypavlina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    ta kniha vypadá moc dobře a podle mě je to skvělý nápad. Máš na blogu mnoho výtečných receptů a líbí se mi, jak všude uvádíš i makra apod. Co se týče radosti, tak je to trochu trapné, ale fakt mám radost ze svých maturantů, že se skoro všem povedlo napsat didaktický test. Není to zrovna moc originální, ale já ty maturity vždy strašně prožívám, bojím se o ně apod. Letos to bylo vše ještě o dost komplikovanější kvůli covidu a tedy také vím, že moji miláčkové češtinu zrovna nemilují (až na výjimky:-D). Můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To je super nápad! Oblíbené recepty máme také tak nějak vždy po ruce, vytištěné, nebo označené záložkou v knize ale ty sis to krásně zpracovala!

    Také opožděně přeji všechno nejlepší!

    V poslední době mi dělá radost tolik věcí! Krásné počasí, výlety k moři a na další krásná místa, moje morčátko, hezké komentáře na blogu a rostlinky, kterým se daří :)

    Můj email: barbarah.beth@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nejprve chci opožděně popřát všechno nejlepší Miško <3! Knížka vypadá nádherně, určitě se zapojím do soutěže :).

    1. U mě je to jasné... Státnice! Pak včera ještě zásnubní fotky :).
    2. terkakubinova@seznam.cz
    3. Děkuji, to ty také! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je teprve originálně podaná spolupráce! Podnikání je cesta na dlouhou trať ale mluvíš mi z duše. Sama mám takový "malý" sen. Každopádně vypadá to naprosto skvěle a ráda bych takovou knížečku měla doma. Zapojuji se tedy také a zároveň držím palce i ostatním <3

    A radost mi udělal asi bakalářský titul, konečně! :D

    adela.ferfecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Nejprve vše nej nej nej k narozeninám.
    Největší radost? Těch je moc. Od malých jako ničím nerušený východ slunce, ranní káva v tichu, kdy všichni a všechno ještě spí, přírůstky na zahrádce, dopletene ponožky a nahozeny háčkovaný šátek, výlet se synem na kole, kytička od dětí, povedený oběd, odpolední káva s mužem, pozorování našich dvou koťátek, to je divadlo na celý den a neomrzí se..
    A větší radosti.. jedná dcera byla přijata na vysněné gymnázium, další dcera úspěšně ukončila další ročník domácího vzdělávání, další zvládla zkoušku, které se moc bála.
    Dárky na míru jsem připravovala pouze jedle nebo kosmetické. Moc by se mi líbila kniha receptu a vzpomínek, takové dědictví pro naše děti, ale možná jednou někdy, až se budu nudit v důchodu, momentálně to spíš jízda a obdivuji každého, kdo zvládá psát blog a ještě krásné fotí.
    Krásné letní dny.
    Bohunka
    bohunkazavinacnaiserteckacezet

    OdpovědětVymazat
  9. To je zajímavý nápad a povedlo se ti i provedení - aspoň pokud mohu soudit podle fotek.
    Já jsem nechávala dělat jako dárek na míru polštářky fotoknihy pro manžela, všechno z fotek z našich výletů.
    Minulý víkend mne potěšilo setkání s kamarádkami, které taky sbírají čajové přebaly jako já. S některými jsem se neviděla rok, s některými ještě déle, takže to bylo moc příjemné setkání a ještě mám spoustu nových přírůstků do sbírky.
    Můj mail je s.voskova@volny.cz.
    Jo a dodatečně všechno nejlepší k narozenínám

    OdpovědětVymazat
  10. Mě nejvíc udělal radost ručně napsaný dopis! :P ♥ :)

    můj email: kdyžtak pošlu - v případě výhry (pokud nevadí) :)
    Krásný den i Tobě, Miško ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Všem moc děkuju za účast, jste zlatý a všem moc děkuju za dodatečná přáníčka <3 Generátor čísel vybral č.5 - Terku, kterou tedy jdu kontaktovat na email :) Určitě si tady pro vás zase něco připravím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥