středa 24. dubna 2019

Meet & Greet Burgerhouse

Meet and Greet Burgerhouse jsme navštívili s přítelem k příležitosti slavení našeho 6. letého výročí v Praze. Nejdříve jsme si chtěli zajít na italskou kuchyni, ale přišli jsme tam v sobotu 11:45 a paní, že do 13h dělají jen snídaně. Tak jsme uctivě poděkovali a šli dál. Tohle bylo další nejbližší místo, které nás zaujalo.


Přišli jsme tam asi 5 minut po otvírací době a už tam bylo dost narváno. První věc, co nás při příchodu překvapila, že si vás sami usadí, kam chtějí. Z nějakého důvodu na nás pan číšník celou dobu mluvil anglicky a dal nám i anglické meny, i když jsem mu celou dobu odpovídala česky :D :D 



Naštěstí v menu nebylo nic složitého, co bychom si nepřeložili. Já jsem si vybrala Mr. Turkey, přítel burger pojmenovaný Mag. Až při objednání na nás jiný číšník začal mluvit česky a omluvil se nám za anglické menu :D Upozornil nás, že k vysoké obsazenosti budeme čekat. Báli jsme se nějaké hodiny, ale do 30 minut byl burger u nás. Volili jsme bez hranolek, abychom měli místo na dezert 3:)

Mr. Turkey se skládal ze 150g krůtího masa se sýrem brie s modrou plísní, hrubozrnnou hořčičnou majonézou, pancettou a salátem z rukoly. Mag byl taková klasika - 160g hovězího masa s cheddarem, slaninou, tatarskou omáčkou, nakládané okurky, kečupem, rajčaty a salátem.


Bože, to bylo tak dobrý! Své volby určitě nelituji a volila bych to stejné znovu. Maso libové, dobře ochucené, houska křupavá. Přítelova klasika také nezklamala.

Včetně pití a spropitného jsme platili nějakých 520kč, což je taková podle nás normální cena utracená v burgrárně. 


Burgrárna má otevřeno Po-Pá 11:00-23:00, So-Ne 12:00-23:00 s tím, že kuchyně funguje do 22h. Najdete ji na Senovážné náměstí 994/2, Praha 1. Pro plánovanou návštěvu bych určitě volila telefonní rezervaci. Místa tam bylo dost (stoly + barové stoly), ale bylo tam i dost lidí, tak pro jistotu :)

Obsluha byla milá a příjemná a jídlo ve špičce rychle připravené. Prostředí je více než zajímavé (viz fotka :D). Ne, až na ty výstřední obrazy to tam vypadá moc hezky a čiště.


Takže podle mě tento podnik určitě stojí za návštěvu. V nabídce najdete spoustu dalších, zajímavějších kombinací burgerů, nás ale oslovily tyto dva. Doufám, že se vám moje recenze líbila a budu se na vás těšit u dalšího článku :) ♥

Užívejte krásného sluníčka!

Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu :)


  Sociální sítě:
Facebook stránka
Instagram účet



Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

15 komentářů:

  1. Já na burgery moc nejsem (vadí mi jejich výška), ale tip je to zajímavý, třeba se bude někdy hodit, až budu mít cestu centrem Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se přiznám, já si ho vždy rozpůlím, aby se mi lépe jedl :D :D Byl vynikající!

      Vymazat
  2. Ooo, tak tam jsem právě z těch profláklých míst ještě nebyla! :D Ááá, proč to čtu večer? Úplně jsi mě navnadila! Zní to skvěle! Tak dám na tvé doporučení a vyrazím tam brzy. :)
    Lola-J.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chyba chyba Loli! Je to tam fakt super :) Ale doporučuju Ti si udělat rezervaci, opravdu tam bylo dost plno :)

      Vymazat
  3. Mic pěkná recenze, když budu zas někdy v Praze, třeba tam zavítám, mám ráda burgery! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to na super podnik! :) Burgery zbožňujem, takže pri najbližšej návšteve Prahy tam určite musím zájsť :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu je a to jsme ho nalezli úplnou náhodou :) Nebudeš litovat!

      Vymazat
  5. Do fast-foodů chodím celkem nerada a musím říct,ž e burger z mekáče mi ani moc nechutná. Ale pořádný burger si občas ráda dám a tenhle podnik vypadá velmi skvěle :) Hned mám chuťě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fast foody mi taky nechutnají, do Mekáče nebo KFC vůbec nechodím, nechutná mi tam. Ale poctivým burgerem nepohrdnu :)

      Vymazat
  6. ha zajimave, meet and greet vubec neznam :D :) ale vypada to dost dobre a to znam v Praze dost burgráren, az sem zas nekdy pojedete na burger, tak rozhodne zkuste bud Želva, Dish nebo třeba Peter's burger pub, v Praze je dost skvelych :-) :D :) ja mam prochozeno ,ale tenhle tvuj tip musim jeste zkusit... a nebo na Vaclavaku je Prime burger ale to uz je drazsi, tam jsme sli na narozky, jinak bych tam asi nepachla :D :) ale na vyroci taky procn e :) idealni podnik a na to, ze je to v centru, tak tam je skoro prazdno :d :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to bylo myslím celkem vysoko na tripadvisorovi :D To věřím, vy tam máte možností :) Děkuji, rozhodně si zapíšu! No, proč je tam asi prázdno, že... :D :D Ale moc děkuji Veru za všechny tipy!

      Vymazat
  7. Vypadá to dobře. děkuji za tip na zajímavou restauraci :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi burgre neoblubujem ale dobry tip keď pojdem do Prahy so synovcami. Ja skôr indicku vegetariansku kuchynu. Kedysi bola pri Prasnej brane, neviem ci tam este je...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥