pondělí 24. září 2018

Nabídka na (pod)zimní SWAP (blogerská spolupráce)

Jsem kreativní duše, i když na blogu se to možná až tolik neprojevuje (když nepočítáme food styling, ale uvědomila jsem si, že je to také určitá forma kreativity - zdobení koláčů, vymýšlení zátiší..). A teď je podzim. Budu méně trávit času venku a více doma. Už teď jsem více doma a vymýšlím blbosti. Ale kreativní blbosti!

Na Facebooku jsem ve skupině s názvem SWAP. Víte o co se jedná? Lehce vám to tu vysvětlím. Swap neboli výměna. Dva lidé se domluví na určité častce, většinou i tématu (vánoční, fialový, voňavý, papírniství...). Vzájemně si vymění informace o sobě. Co mají rádi a nemají, co by je potešilo atd. Dají si čas na sestavení balíčku týden, 2 týdny, měsíc, půl roku a poté si ho vzájemně předají (zda je to možné) nebo si ho pošlou poštou (což je častější). 


A já miluju překvapení. Ale než abych dostala nějaký nechtěný dárek, radši hned narovinu řeknu, co chci #f*cklogic. Proto tu jdu s výstřelem do prázdna! 

Blíží se podzim a já miluju huňaté svetry, vůni skořice a svíček, teplé ponožky... A hledám někoho stejně naladěného. Hledám slečnu, se kterou bych si vzájemně připravila balíček v určité hodnotě a poté o tom napsala článek na blog (video na YT). Samozřejmě na obsahu balíčku i na ceně a co od toho druhá očekává, se společně domluvíme. Nejvíce bych ocenila komunikaci přes mail nebo facebook (je sice rychlejší, ale mail má svoje kouzlo).


Podle vzdálenosti či možnostech by poté předání balíčku proběhlo buď osobním setkáním či si to vzájemně pošleme poštou.  Poslání balíčku bych viděla na konec října, začátek listopadu. Ať si věci obě stihneme na letošní podzim pořádně užít ♥

A abychom si obě strany zkrátily čas, napíšu jsem něco málo o sobě, co od toho čekám, co bych ráda uvítala.


Jím zdravě. Cvičím. Miluju bordo barvu, ale líbí se mi i barvy podzimu, ale ne jinak syté. Ráda si dělám čaje a miluju vůni skořice, vanilky, perníkového koření, cukroví. Teplé nožky jsou základ (vel. 41)! Ráda ve studených dnech ráda sleduju filmy a seriály. Upřednostňuju kvalitu před kvantitou. Miluju pečení a vaření. Mám také ráda domácí výrobky, ale jsem radši, když je tam aspoň snaha o zdravější provedení, to cením! :D Mám hrozně ráda jablka. Kosmetiku moc nepoužívám, Ale nějaký voňavě podzimní sprcháč či lak (který aspoň něco vydrží) v podzimních barvách mě rozhodně neurazí. Velký knihomol nejsem, ale ráda si přečtu slaďárnu či prostě nějaký zajímavý příběh (Jedna želva za druhou, Já Simon...).

Co se týče financí bych to viděla na cca 400kč+ (jak jsem psala, to bychom se ještě domluvily). Je to z toho důvodu, abychom se mohly více "rozšoupnout" a vybrat právě i nějaký hrníček, knížku nebo ponožky.


Na balíčku obdarované bych si samozřejmě dala záležet. Snažila bych vybírat věci, podle jejího vkusu, ale také bych brala ohledy na to, co by se líbilo mě samotné dostat. A taky jsem kreativní duše a pokud by to slečna ocenila, ráda bych ji obdarovala například domácím pečeným čajem :) Akorát teda nevím, jak by to přežilo českou poštu :D :D Hlavně, že jsi tam dělala Míšo.


Takže hledám k sobě blogerku, se kterou si vyměníme balíčky a pak na SWAP vzájemně napíšeme článek a zhodnotíme :) Nebo jakýkoliv jiný výstup. 

Kromě tohodle jsem také ve skupince objevila další skvělý nápad! Adventní kalendář! 23 menších dárečků (lak na nehty, los, dobrota, svíčka, obal na telefon...) a 1 větší dárek (tričko, knížka...). I toto provedení swapu se mi velmi líbilo. Samozřejmě poslání či předání balíčků by bylo někdy na konec listopadu, abychom hezky 1.12. mohly začít odpočítávat! Takže se klidně můžeš "zapojit" i zde :)


Takže pokud máš zájem se se mnou do něčeho pustit, určitě se mi ozvi! Třeba čekám rovnou na tebe :) Poprosím o ty, kteří by třeba měly zájem, ať mi také rovnou napíšou něco o sobě, abychom se nesešly jedna pink a druhá black - chápete, ne? :D :D 

Můj mail tady najdete, ale opakování je matka moudrosti - michalkasislerova@seznam.cz nebo se mi klidně ozvěte do komentářů :)

Budu moc ráda, když tento článek třeba poslouží i pro ty, který nápad třeba zaujal, ale téma by chtěli jiné. Klidně se v komentářích domluvte s někým jiným na jiným tématu nebo jen napište téma, které by vás zajímalo a kontakt na vás a čekejte, jestli se vám někdo ozve :)

Tak jo, teď se mé kreativní dušičce velmi ulevilo a já doufám, že mě v tom nenecháte samotnou! Pochmurné počasí už začalo, takže já se jdu zabalit do peřiny, zapálit svíčku a pustit film ♥

Užívejte podzimu!

Míša ♥

Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

16 komentářů:

  1. Tyjo, ten nápad se mi moc líbí! :) A já bych do toho šla, protože atmosféru podzimu miluji, překvapení mám ráda taky, ráda někomu dělám radost a tebe už sleduji i nějakou dobu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem psala tento článek, tak jsi byla i první, která mě napadla! Těším se na naše balíčky! ♥

      Vymazat
  2. SWAP je skvělej nápad! Mě to vždycky hrozně bralo, když někomu přišel balíček, nevěděl, co v něm je a já mohla sledovat, co rozbalí :D Držím palce, ať najdeš tu "nej" a už teď se těším, až nám obě budete ukazovat, co jste si vybraly! :)

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já se moc těším na překvapení :) Moc ti děkuji ♥

      Vymazat
  3. Toje boží nápad! Já miluju překvápka, rozhodně bych ráda, kdybychom to třeba mohly spolu uskutečnit! :) Kdybys tedy někoho hledala, můžeme si někde napsat (třeba na instagramu jsem @10yo_).

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný nápad :) Bohužel nejsem tak kreativní, takže bych se do tohoto spíše nezapojovala. Určitě se ale těším na výsledek :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju ♥ To nevadí, chápu, že ne každý na to je :) Děkujeme! Já se moc těším na proces vytváření balíčku ♥

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Nabídka na swap je uzavřená. Se slečnami jsem se domluvila, takže se na začátku listopadu můžete těšit na naše výtvory!

    OdpovědětVymazat
  7. jéé,tak to jsem propásla...protože myšlenka adventního kalendáře je boží!
    Budu se těšit aspoň na články.

    Spoon and willpower

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě Mirko těší tvůj zájem! :) Teď toho budu mít dost, tyto dva balíčky, za chvilku vypustím ven malou podzimní soutěž... Ale budu na tebe myslet a když mě zase přepadne myšlenka něco tvořit, ozvu se Ti ♥

      Vymazat
  8. Vyhlásit swap na blogu je zajímavý nápad. Já swapuju přes Swaplace, ale tam to teď bohužel docela zachází na úbytě. I když zrovna teď jsem jeden fajn swap uskutečnila.
    Uvažuju taky o adventní swapu, ale ještě jsem se nerozhodla, jestli tematický (před asi 2 lety jsem dělala čajový a byl hodně podařený) nebo "jen tak". Asi to ještě zkusím přes Swaplace (než to tam úplně "chcípne").
    A budu se těšit na články o tvých swapech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tam právě před týdnem koukala a byla tam asi jen jedna nabídka, včera jich tam bylo nějak 6. Když to začínalo, bývalo to plné nabídek :) To má pravdu, radši tam zkusit napsat co nejdříve :) Děkuju! ♥

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥