středa 6. června 2018

What I ate XX.

Ahoj!
Vítejte u pokračování článku co jsem všechno snědla během měsíce května. Fotek se mi seskupilo opravdu požehnaně, tak jsem je rozdělila do dvou článků. Většinu z nich jste mohli nalést na mém instagramu, ale věřím, že je tu spousta lidí, který instagram nevyužívá, tak aby o tyto dobroty nepřišly ♥


Mrkvový mugcake s datlemi. Ozdobený milko jogurtem s jahodami a vlašskými ořechami. Sakra, to se opravdu povedlo! Můžete se těšit na recept :-* Mugcake jsem hodně nezadbávala, nijak moc mě neoslovily, ale asi pro ně začínají být lepší časy.


S kamarádkou jsme prohrály proti klukům ve fotbal golfu, tak jsme následující den vařily oběd. No, žádná změna :D :D Pečené předvařené brambory s kuřecími plátky s pečenou cibulí, čerstvou zeleninou a dipama.




 Cuketová ovesná. Ještě se mi nepodařilo vychytat TOP poměr. Těším se, až bude sezóna cuket a já to budu moc více vyzkoušet. Špatná ale nebyla :)


 Večeře - plátek žitného chleba s tofu - mrkvovou pomazánkou (recept), čerstvou zeleninou a hrstí kešu oříšků.


 Nepečený kolejní dortík. Ano, i dortovou formu jsem sem dotáhla :D Ještě ho ale musím vychytat. Takhle krásně držel až po uležení 3 dnů. Jinak se po rozkrojení rozpadal. Korpus vločky, oříšky, datle. Čokoládový pudink s tvarohem. Zakysaná 12% smetana a nakonec zasypané hořkou čokoládou.


 Už mám v mrazáku rybíz jenom na jednu kaši :( Ten se totiž výborně hodí k přeslazenému snickerdoodle proteinu. Jinak je základ pudinková ovesná (recept) a ještě kousky hořké čokolády.


Rychlý pondělí oběd, když jsem přijela na koleje - kuskus se zeleninou a 1/2 cottage.


2/2 cottage padla na svačinu. Zkusila jsem ho poprvé nasladko a za mě teda ne - bléé. K tomu tyčinka z DM.


Já myslím, že moje večeře se dají celkem dobře poznat :D :D Zas a znova plátek žitného chleba s čerstvou zeleninou a pozor !zdravým! pařížským salátem. Netuším, jak chutná klasika, ale tohle byla velká dobrota O:)

  
Poslední (fňuk, tyhle byly fakt moc dobrý) žitný kolínka s pórkem, šunkou a gervais.


Na žal nebo na oslavu? To jsme nevěděly, ale dortík to jistí :D Po zápočtu z anatomie s kamarádkou na Sachr dortu. Měla jsem ho poprvé. Nebyl špatný, akorát mi přišlo, že ta marmeláda chuť toho samotného dortu dost přebíjí.


K obědu polenta s mraženou zeleninou a placka z mletého krůtího masa, čerstvá zelenina.


Rýžová kávová kaše s borůvkami a bobkem kešu másla. Pro doplnění bílkovin 1/2 odtučněného tvarohu s 6g hořké čokolády s karamelem.


Další velmi podařený mugcake - citrónový špaldový s rozinkami ♥♥ K tomu oslazený odtučněný tvaroh a borůvky.


Zbytek na kolejích z víkendu - vepřové nudličky s pórkovou rýží.


Studená svačina v dusnech co byly opravdu bodla. 150g obyčejného 3,7% jogurtu s 35g domácího skořicového müsli (recept) a jahody.


Dojíždím zbytky na kolejích. A byly tam zrovna rýžové chlebíčky - tady s lučinou a 2 vařenými vajíčky. K tomu zelenina. Měla jsem potom za chvíli hlad, zlaté pečivo :( Moc mě pufované věci nejedou. Jak je spotřebováváte vy?


Těmto dvoum dobrotám (nahoře a dole) věnuji samostatný článek ♥ V rychlosti vločky s kokosem, mandlovým máslemi a malinami.


Tady s jahodami a arašídovým máslem, který jsem už neměla jakou dobu!


A zakončíme něčím pořádným - hovezím cheeseburgerem s hranolkami :D Ikdyž se to možná nezdá, burger jak pro vola :D Ale úspěšně jsem ho zdolala! A taky neměla hlad ještě dalších 6 hodin :D Ještě že byl k obědu. Hned poté jsme jeli na pouť do Letohradu.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil a nasbírali jste nějakou inspiraci. Já takovéhle články miluju :) Mějte se krásně a užívejte června ♥
Pa, Míša.

Máte rádi burgery? Znáte mugcaky?

 

Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

11 komentářů:

  1. vzdycky kdyz sem jdu tak dostanu hlad :D :)
    vsecko bych si dala :D :)
    mugcake mam strasne ráda.. delam ho na ruzny zpusoby. ale nejlepsi je ze je za 3 minuty hotovy, dam na nej co chci a je to zdravy :) a naucila jsem na nej i pritele, a ten se he nemuze vzdy nabažit. :) jsem ráda ze jime stejny jidla a oba se snazime jist zdrave a chutna nam to stejny, nekdy si dame poradne zdravy zeleninovy salat a jindy jdeme spolu na burger s hranolkama :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Dala bych si vse co je na fotkach! Nejvic te chlebicky z mrkvi! Achjo....

    The Gown 👗http://www.thegown.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kolejní dortík mě pobavil, myslím, že se hodně povedl. Co se týče zbytku, kapou mi sliny až na klávesnici. Nádherně to vypadá, ty to tak krásně nafotíš, že jeden hned dostane hlad. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám vždy období, kdy hodně dělám mugcaky a mak vůbec :D co je golf fotbal? :D Z rybízu mám ráda jen buchtu nebo marmeládu :D Sladký cottage taky moc nemusím :D A dort Sacher bych si dala!:) Já ty rýžové chlebíčky mám moc ráda, takže je občas jím, ale taky mám po nich brzy hlad :D Jinak krásná jídla!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jako klasický golf - máš jamky kam se musíš trefit s překážkami, ale místo golfového míčku máš fotbalový a místo hole svojí nohu :D Moc Ti děkuji ♥

      Vymazat
  5. Kdybych před chvílí neměla snídani, řekla bych, že mám z toho hlad, ale nemám :D Spíš mám chuť. Dala bych si ten oběd, co jste vařili klukům :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten recept na mugcake se strašně těším:D. Vypadá úžasně:D.

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  7. Tak a teď jsem dostala solidní hlad :D :D vypadá to skvěle. :)
    Lola-J.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě že jdu za chvíli snídat, protože teď jsem dostala solidní hlad :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak ani nevím, co bych si dala nejradši, ale vážně všechno vypadá sakra skvěle :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  10. Takový mega dobroty, no děláš mi chutě Miško :D :/
    Na magCakes jsem taky moc nebyla ale teď je začínám zařazovat k snídani, protože je to fakt rychlovka a když není moc čas, hodí se :) i na léto mi přijde takový fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥