čtvrtek 12. dubna 2018

První návštěva ve Waf-Waf

Vítejte u nového článku!

Dneska je to trochu z jiného soudku a nechápejte mě zle, ale doufám, že podobných článků tu postupem času najdete více :) Miluju cestování a my s přítelem máme prostě cestování spojené s degustací všeho množného :D Když se nad tím tak zamyslíte, vlastně je to k tématu. Jedná se o jídlo, sice ne zdravé, ale co už žijeme jen jednou.

V poslední době se řídím mottem, kterému dávám teď velkou váhu. Až budu stará, chci vzpomínat na to, kde jsem byla, s kým jsem tam byla, co jsme dělali, co jsem tam dobrého ochutnala. Nebudu (a ani nechci) vzpomínat na to, že jsem nechtěla mít špíček na břichu a že jsem se omezovala v jídle a nechodila ven s přátely, protože bych pak nestihla svojí naplánovanou večeři, "musela" bych si dát nějaký dortík či si nestihla zacvičit.

Proto teď dodržuji takový režim, který mě aspoň částěčně uchovává ve formě, ale o tom jindy. Teď se budeme bavit o dobrotách! Předem upozorňuji znovu, že článek se zdravým stravováním nemá nic společného, ale prostě taková už budu. Nebudu to hrotit tak, jako dříve. Protože určitě všichni víme, že všeho moc škodí :)


V sobotu (7.4.) jsme si s přítelem udělali výlet do Prahy a jedním z lákadel (vybírala jsem je jenom já :D :D ), proč jsme tam jeli, tak bylo navštívení Waf-Waf. Zrovna 9.4. slavili svoje první narozeniny na trhu a já myslím, že se jim to za ten rok hezky rozjelo. Věřím, že množí z vás o této firmě ještě neslyšeli, tak se pojďme na ně trochu více podívat.



https://pbs.twimg.com/profile_images/797030103725305856/zTNO19Pt.jpg

Waf-waf v myšlenkách vznikla v roce 2016 a v roce 2017 se ji podařilo úspěšně realizovat. Jejich mottem je "radost pro všechny". V této myšlence se nese jak sortiment nabízeného zboží, tak i výzdoba interiéru. Z názvu si můžete odvodit, že prodávají wafle. Kromě waflí nabízejí také palačinky, milk shakes, fresh juice nebo klasiky jako kávy, horké či chlazené nápoje.

Hlavní důvod, proč se těší takové oblibě, tak je určitě to, že si můžete topping na wafle/palačinky vybrat podle svých chutí. Na výběr máte přes 50 sladkých, ale pozor i slaných ingrediencí, které se vám mohou na vaší wafli či palačince objevit. 

61x69_menuboard_wafshakes&makeyourown-02

V tuto chvíli mají 2 pobočky - k mé smůle i štěstí obě dvě v Praze. My jsme navštívili pobočku v ulici Milady Horákové 52 v Praze 7. Druhou najdete v Praze na Bělehradské, ta je ale momentálně v rekontrukci.

Vše vám také zabalí s sebou - tuto variantu jsme ale nezkoušeli, takže nemůžu posoudit. Teď k naší zkušenosti.


V sobotu mají otevřeno od 9-22h, my dorazili někdy před 10. Z nádraží jste tam něco kolem 15 minut pomocí MHD. Už v tuto hodinu tu bylo plno lidí. Míst na sezení je tu opravdu málo. Co si tak snažím vybavit, tak cca 20. Jsou tu i 3 pulty, kde si myslím, že by se vešli tak max 3 lidé s objednávkou. My jsme si na naší snídani zvolili z menu Waf - Shakes v čokoládové příchuti a 2 kakaa. Původně jsem si myslela, že si objednáme tuto horu a přítel si dá ještě nějakou slanou variantu. Nakonec jsme se ale rozhodli objednat pouze toto. A udělali jsme dobře!

61x69_menuboard_wafshakes&makeyourown-01

Je to opravdu dost slušná porce, na druhou stranu - za ty peníze, to by teda měla. Naše snídaně vyšla na 250kč. Když si ale vezmu, že jsme se z toho najedli oba, tak hrozná cena to není. Co mě velmi překvapilo, tak jak kakao tak čokoládový milk shake nebyly vůbec přeslazené. Podle mého ani moc sladké nebyly. V milk shaku byla trocha nutelly, ale jinak opravdu převládala chuť kakaa, což mě mile překvapilo a se "sladkou" waflí se skvěle doplňovalo. Sladkou píšu v uvozovkách, protože jak jsem už zmínila, můžete si ji dát také ve slané verzi. Sladké jsou hlavně toppingy na vrchu (u nás to byla šlehačka, čokoládová poleva a kočičí jazýčky). 


Ještě bych tu ráda vyzdvihla nádobí. Já jsem člověk, který je ujetý na nádobí a tohle byl opravdu ráj. Ať už co se týče nápojů, kdy se kakao podávalo v rozkošných růžových a mint plecháčcích (které si tam můžete také zakoupit), nebo samotných jídel, kde na talíři najdete jejich logo.


Ovšem s naší návštěvou se pojil i lehce nepříjemný zážitek. Bohužel je takového charakteru, že ho zaměstanci nijak ovlivnit nedokážou. Když jsme tam čekali, než nám zhotoví naší objednávku (10-15 minut?), bylo u stolů plno. Kromě nás, tam čekali ještě další lidé. Během této doby jsem pozorovala prodejnu a všimla si slečen u stolů, které dojedly nebo už ani neměly použité talíře a stejně tam seděly. Když si vezmete, že jich bylo 7 a o kapacitě jsem už mluvila, je to dost. Dorazila to parta holek, která přišla po nás a dalších XX lidech a když se tam uvolnil stůl, nekompromisně si sedly. Trocha morálky by neuškodila.

Po tomto postěžování mamce, kdy jsem jí vylíčila, jací jsou Pražáci neandrtálci mi mamka sdělila, že Pražáci jsou skvělí - takto se chovají turisti. Podle mě je prostě slušnost, že když dojím a obžlášť když vidím lidi, kteří čekají na místo, tak jim to své uvolnit, když už nejím.


Doufám, že při mé příští návštěvě už nenarazíme na nějaké další pablbky srry holky. A to jsem si myslela, jak tam nebude narváno, když tam jdeme "takhle ráno". :D 

Na wafli jsme si pochutnali, těsto perfektní, ozdobení také skvělé. Studený milk shake se hezky doplňoval s waflí a horkým kakaem. Ikdyž to opravdu vypadá hrozně přeslazeně, ve skutečnosti to tak vůbec není, takže se toho nemusíte bát. Nebo jak jsem už zmiňovala - můžete si dát nějakou z jejich slaných verzí :)

To by bylo pro dnešní článek vše. Doufám, že se vám líbil! Já si jeho psaní (a hlavně prožívání) užila moc! Tak zase příště ♥
Pa, Míša.

Navštívili jste už Waf-Waf? Pokud ano, jak jste byli vy spokojení? Líbí se vám i tento typ článků, který je více ze života?



Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu

 
Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Youtube kanál - https://www.youtube.com/channel/UCOjT0MZGJHzbY7rVEjhMZrQ?
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

28 komentářů:

  1. váááu, tak tam to vyzerá naozaj krásne <3 a o tom milkshake ani nehovorím, ten vyzerá naozaj chutne <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu to tam je moc krásné a jídlo moc dobré :)

      Vymazat
  2. O téhle pobočce jsem slyšela a moc mě láká!:) Tyjo ,to bych nečekala, že to bude nepřeslazené, ale mňam!:) Takové lidi miluji-.-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se nedivím, fakt to stojí za to :) Taky mě to překvapilo :) Asi tak -,-

      Vymazat
  3. Great post and beautiful place *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá suprově, hned bych si dala :) slyším o tom poprvé, ale musí to být fajn. Taky už se mi párkrát stalo, že jsem někam šla a někdo si tam vesele seděl po jídle a nikde nebylo místo, občas by mě zajímalo, jak ti lidé přemýšlejí :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě že to mám daleko, jinak bych tam byla pečená vařená :D To nejsi sama :D

      Vymazat
  5. Zajímavé :) na praze 7 jsme bydleli, ale bohužel jsme tam nikdy nebyli :D

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně, také když už někde chci, tak chci prostě něco ochutnat :D vždycky koukám na tyhle fotky z waf-waf na instagramu a někdy bych se tam chtěla podívat a něco si dát :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak :D bez toho by to nebylo ono. Fotky na insta mají opravdu skvělé :) Já tam plánuju si udělat další výlet okolo mých narozek :D :)

      Vymazat
  7. No vypadá to naprosto skvěle! V Anglii máme dost podobných míst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti teda závidím! :) Já abych si mohla dát něco takového, tak musím jet 2h vlakem :/ ale za to mi to stojí! :)

      Vymazat
  8. To chci také navštívit, protože když vidím tu hromadu dobrůtek, tak prostě áách. To je něco pro mě :D ♥ Doufám, že se tam jednou dostanu... a ty slečny? Bez komentáře... také takové chování nemám ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi můj člověk! :D ♥ Určitě ano, pokud chceš, výlet si tam uděláš :) Ani já :)

      Vymazat
  9. To je jako sen! NIkdy jsem o tom neslyšea, vm že něco podobného funguje v USA.
    Budu tam muset zajít. :D Jednou jsem měla BubbleVaggle, vafle se zmrzlinou. Bylo to výborné. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A chutná to jako sen! :) Tak v usa mají všechno a na lepší úrovni než my, ale taky si tam člověk připlatí :) Wafle se zmrzlinou zní božsky ♥

      Vymazat
  10. Tenhle článek se mi moc líbil a rozhodně bych uvítala více takových. :)
    Jinak o Waf-Waf jsem nikdy neslyšela a bohůžel bydlím daleko, jinak bych si hned zajela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ty jsi zlato, moc Ti děkuji ♥ Tak já se budu snažit :) To na mě pořád všude vykukují ty jejich dobroty na instagramu :) Také to mám trochu z ruky, ale za to mi to stojí :)

      Vymazat
  11. Já už byla ve Waf Waf 2x, to už víš :D Měla jsem vždycky problém s obsluhou, kdy na mě byli nepříjemní, nevím. Obsluhuje to taková parta holčiček...Co s týče těch míst, je jich tam fakt málo to jo. Pustit někoho sednout, když už nejíš je podle mě slušnost, ale na druhou stranu, proč by tam nemohly holky sedět? Jídlo už měly a nikdo je bohužel vyhodit z místa nemůže :/ Waf Waf by mělo být větší. Příště by možná šla udělat rezervace :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda a u nás byla teda obsluha super. No my měli jednoho chlapa O.o To by mohli pořešit :/ No jasně no, bohužel :/ Akorát mi to od nich přišlo fakt nevhodné, že my tam prostě stáli, neměli kam jít a oni tam už ani nejedly a vesele seděly dál.

      Vymazat
  12. Děkuji za inspiraci kam zavítat, až budu na návštěvě v Praze :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo :) ♥ My se tam s přítelem máme určitě v plánu vrátit! :)

      Vymazat
  13. krásný článek, brzy si dělám výlet do Prahy, děkuji za inspiraci! <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Terri za pochvalu ♥ Nemáš vůbec za co, rádo se stalo :) Ať se Ti výlet vydaří!

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥