čtvrtek 8. března 2018

Rezence: Horké boby

Krásný den ♥
Na psaní tohoto článku jsem se hrozně moc těšila a vždy, kdy si vzpomenu na testování, musím se uculovat. Dostala jsem skvělou příležitost od webu Blogerky otestovat balíček Horkých bobů. Nejdřív bych vám ale ráda oboje trochu představila.


Web Blogerky ještě před nedávnou dobou byl pro mě velkou neznámou. Jedná se o stránky, kde se můžete zaregistovat a poté sledovat vaše oblíbené blogy (které tam jsou také zaregistrované). Řekla bych, že je to trochu na způsob "pravidelných čtenářů". Blogy jsou tam řazeny podle kategorií (Jídlo, Fitness, Móda). Najdete zde ale i řazení Populární blogy nebo Nové blogy. Člověk zde má možnost objevit spoustu blogů, které do teď neznal, protože jich je spousta na jednom msítě. 

Horké boby jsou produkt, který já bych přirovnala ke klasickému kakau. Ale akorát tak vzhledem! Složením a chutí jsou si velmi vzdálené. Obojí vám za chvíli popíšu.


Blogerky právě čas od času tvoří různé soutěže pro nás blogery. Po tu dobu co tam jsem, jsem si všimla dvou - návrh vlastních ponožek a právě testování Horkých bobů. Ponožky jsem sice nestihla, ale na testování jsem zkusila štěstí a hele, ono to vyšlo!


Myslím, že je zcela jasné, proč jsem si přála, abych byla zrovna v těch 10, které budou mít to štěstí horké boby vyzkoušet. Kakaové boby se řadí mezi superpotraviny, což znamená, že obsahují spoustu zdraví prospěšných látek. Můžu zmínit například hořčík, který podporuje nerovou soustavu, síru, které zlepšuje vzhled kůže a vlasů, železo a mangan jsou nezbytní pro krvetvorbu nebo zinek, který podporuje imunitní systém. Ale minerálů obsahuje mnohem více! A taky jsou kakaové boby považované za nejlepší přírodní antidepresivum, ale tak to si myslím, že je všem jasné ne? :D :) Když Tě depka klíží, čokoláda do pusy se blíží!

Takže jako dělané do zdravého životního stylu! Ale upřímně, trochu jsem se testování obávala. Už jsem jednou kakaové boby zkušela a do dnes mi doma leží. 100% čokoláda není nic pro mě, ale chtěla jsem jim dát druhou šanci. Arašídové máslo také nebyla láska na první ochutnání. 


Co si budeme podívat, dobře jsem udělala! V balíčku na testování přišly kromě Horkých bobů také boby v čokoládě. Mnozí z vás už určitě stihli zaregistovat mého přítele. Vždy když mám nějakou podobnout možnost, něco dobrého k snědku vyzkoušet, hned se hlasí do první řady na zkoušku. Já jsem chtěla obojí vyzkoušet na snídani, ale přítel byl nedočkavý, tak jsme boby v čokoládě vyzkoušeli ještě večer. Přítel si vzal první. 


Čím víc to cumlal, tím víc se křivil jeho obličej. Já jsem se nemohla přestat smát, to fakt nešlo. Myslím, že si ten výraz dokážete sami přestavit :D To je tak, když jíte něco fakt hořkého no :D Po zrovna ne dobré ukázce jsem i já ochutnala. Přítel mi dal užitečnou radu - kousej! A tak jsem kousala. Mňam. Je tam krásně cítit jak ta hořkost, tak i sladká část. 


Toto je opravdu ta dobrota, že si dáte kousek a máte dost, protože to má opravdu intenzivní kakaovou chuť. Z toho důvodu si nemyslím, že je toto vhodné pro každého. Jestli má někdo rád spíše mléčné čokolády, s tímto by mohl mít trochu problém. Ovšem kdo miluje hořkou, ten si boby v čokoládě zamiluje ♥ I přes prvotní hořkost, padal do přítele bob po bobu, než jsem mu vzala pytlík, aby mi taky něco zbylo :D


A hned ráno se testoval druhý produkt - Horké boby. Ty se skládají z 82% kakaových bobů z Columbie a Madagaskaru, kakaového prášku natural, třtinového cukru a kakaového másla. Takže můžete vidět ukázkové složení! Žádná chemie, barviva, konzervanty, nic!


Boby jsem nám ráno připravila podle návodu ke snídani - ke zdravému medovníku. To byla moje idea. Že chci testovat Horké boby jenom s medovníkem ♥ Jak už jsem psala dříve, hořké kakaíčko ♥ Dokonce potom, co směs prošla varem (teda kromě toho, že mi mléko brutálně vypěnilo, já řvala hrnečku dost a ono prd a vytíkalo si to vesele dál, jaká škoda takové dobroty!) krásně zhoustla. I zde je cítit výrazná chuť kakaa. Směs moc sladká není, ale tady si ji člověk může dle chuti dosladit jak má rád. My ale nesladili, milujeme hořkou čokoládu! A navíc se to skvěle doplňovalo s medovníkem.


Horké boby přišly v balení 750g, přičemž na jednu dávku (100ml mléka) je 17g směsi. Boby v čokoládě jsou v 250g balení. Co bych ještě vyzdvihla, tak je určitě design! Ten se mi fakt moc líbí. Vtipné, trefné, poučné. Naopak co mi zde chybí, tak je přesné složení. Horké boby nějaké složení uvedené mají, ale boby v čokoládě nikde nic uvedené nemají. S tím souvisí absence nutričních informací. Jinak ale nemám co vytknout!


Horké boby jsou pochoutka, za kterou vám vaše tělo poděkuje, protože obsahuje plno prospěšných látek. A určitě spoustě lidí, kteří se zdravě stravují horká čokoláda chybí, tak jako mně, toto je zdravá alternativa! Takže za mě a i přítele rozhodně ANO!


Už teď se těším na naše společná rána, s hrnkem a Horkými boby v ruce. 

To by bylo pro dnešek vše. Doufám, že se vám dnešní recenze líbila :) Pokud i vy jste zaregistrovaní na Blogerky, můj blog tam najdete! Takže jestli nechcete, aby ani tam vám nic neuniklo, určitě si přihlašte odběr :) Najdete ho tam pod názvem Love Your Body

A kdo si ještě nevšiml novinky, na FB najdete nově i skupinu, která patří k tomuto blogu! Ne jenom, že tam máte možnost se kdykoliv na cokoliv zeptat, máte se mnou osobní kontakt, ale sdílím zde spoustu odkazů na stránky, ze kterých sama čerpán nebo sdílím recepty, které mě zaujaly, tak se určitě i Ty k nám připoj! Najdeš ji pod názvem Miluj své tělo - WantbefitM.

Teď je to vše. Mějte pohodový zbytek dne a já se na vás budu těšit u dalšího článku! ♥

Chutnají vám kakaové boby? Kdo žije zdravě, že vám taky chybí kakao?? :D


Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu, like na FB stránce nebo follow na instagramu

Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

26 komentářů:

  1. Ty jo, Míšo, tak článek jsem hltala od začátku do konce! Vážně bomba a když koukám po očku na můj hrnek kafe, nejraději bych ho vylila a zašla pro boby. Obal vypadá skutečně moc krásně a určitě vyzkouším i ty, v čokoládě! Fakt pecka, díky za recenzi :-*
    Kátfoblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty seš zlato Kači ♥ Moc mě Tvůj komentář potěšil! Ani se Ti nedivím, taky bych si je nejradši zase dala :)

      Vymazat
  2. Miško moc gratuluju, že se ti povedlo vyhrát, je vidět, že z toho máš radost nejen ty, ale i přítel. :) Tenhle článek mě přivádí k tomu, že bych taky ráda horké boby ochutnala :) často mám chuť na kakao, ale granko si dávat nechci :D Tohle vypadá fakt super :) díky!

    DL ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji Denis ♥ Ano, většinou se s ním dělím, pokud je to možno :) Rádo se stalo! Nevím, zda se dají koupit někde v prodejnách, ale určitě nesmutni, plánuju udělat recepty na zdravé kakaa! :) ♥

      Vymazat
  3. Čoko boby už jsem jednou měla a výraz jsem měla asi stejný jako tvůj přítel. :-D On je ten povrch skutečně hrozně hořký, ale potom uvnitř je to lahoda. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se nedivím, klasický jsou fakt silný :D To teda a tady se mi to akorát potvrdilo!

      Vymazat
  4. Hele, boby testovat nebudu, nicméně jsi mi vnutkla červa do hlavy zda-li si zítra udělat kakao :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si udělej kakao, to je vždy dobrý nápad! :)

      Vymazat
  5. Mňam :) miluju boby a cokoladu a vsecko sladky :D vypada to vyborne uz jen na fotkach a jak to popisujes. ja si ted udelala klasicky kafe bez mleka :D ale ted bych to nejradeji vyměnila :D
    akorát ted koukam na ten jejich web a moc nechapu jak to objednat :d pokud to vubec jde. nejak v tom tápu :D
    kazdopadne je super ze blogerky umoznuji takove prilezitosti. :) udelala jsi moc peknou recenzi :) mě osobne recenze moc bavi, at uz je to na knihu, nebo obraz nebo cokoliv :D je fajn neco testovat. :) a moct o tom pak napsat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, já také :) Jůů, to mě moc těší, že se ti má recenze líbí! :) ♥ Hele, koukala jsem na to a nevím, jestli je to možné :/ Jedině jim tak zkusit napsat. To teda, jsem za tu příležitost fakt ráda :) Děkuji :) To určitě!

      Vymazat
  6. Vypadá to moc dobře!! :) ale bez Granka bych nemohla být :DDD

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni ♥ Nojoo, to chápu, ale je to jenom síla zvyku :)

      Vymazat
  7. O tom slyším poprvé! Ale teda sbíhají se mi sliny. Díky za tip :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem o tom slyšela a chtěla bych to ochutnat. Vypadá to dost dobře a myslím, že zrovna mě by to chutnalo. A to jak ty boby v čokolády, tak ty horké boby :P
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala Verče viz výše, netuším, zda se to dá někde koupit :( Psali tam akorát něco o velkoobchodu... Proboha co budu dělat, až mi dojdou?! :D Nedivím se :)

      Vymazat
  9. Blogerky neznám!:O A ty boby bych chtěla zkusit, mňam! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se tam určitě zaregistruj, sice ne moc, ale i nějaký čtenáři odtamtuď ke mě zavítají :) Klasické seženeš i v normální zdravé výživě :)

      Vymazat
  10. Téda, tak to ti moc závidím :-) Čokoládu naprosto zbožnuju ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci vyznít nějak špatně, ale to teda máš co, fakt to byl luxus ♥

      Vymazat
  11. vypadá to hodně dobře! hned bych si taky dala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já taky, jak vám tu teď odpovídám na komenty, ale bohužel (bohudík?) to mám doma a ne na koleji. Tady by to asi moc dlouho nevydrželo :D :)

      Vymazat
  12. Míšo, super. :) Je to zase úplně něco jiného než nekvalitní horké čokolády. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Andy! ♥ To teda rozhodně a chutná mi to mnohem víc :) Zamilovala jsem si hořkou chuť :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥