úterý 27. března 2018

Legíny - pohodlí na entou

Ahoj ♥


Dnes tu mám pro vás článek, který věnujeme jednomu z mých nejoblíbenějších kusů oblečení! První není, ale druhé místo si právoplatně zaslouží. První jsou a vždycky budou sportovní podprsenky. 

Musím se přiznat, že dřív jsem leginy skoro vůbec nenosila. Nevím proč. Postavu jsem neměla tak špatnou, že by na mě vypadaly nějak nevkusně :D Ale vždy, když jsme chodili s taťkou kupovat kalhoty, zamířili jsme hned k riflím. Možná to bylo tím, že bydlím v malém městě a jediný, kde se dají koupit legíny, tak jsou ťamani (ale ty mají na 99% hnusné vzory).

Naprosto jsem jim ale propadla, když jsem začínala cvičit. Když už bylo chladněji a já chtěla jít ven běhat, tak legíny byly jedinou volbou. Mé první legíny na cvičení byly z Terranovy - jedny černé a druhé bílé s nápisem po straně (na přesné znění si nevzpomínám). Pak jsem si koupila legíny v Lídlu a ty jsou teda skvělé. Nepadají, krásně všude sedí a doléhají. A člověk je nepropotí jako ty z Terranovy.

Velkou výhodu legín vidím v tom, že pokud se člověk snaží o redukci váhy, nemusí si každý měsíc kupovat nové rifle. Prostě sedí skoro pořád. A ještě k tomu jsou velmi pohodlné. Jo, je dobré vidět pokrok na tom, že si musíte opasek utáhnout zase o dírku, ale vaše peněženka vám moc nepoděkuje. V současné době je neskutečné množsví legín - jak těch na cvičení, tak těch normálních.

Nejdříve něco k málo k normálním, protože u mě se legíny na cvičení a normální celkem liší. Když vybírám normální legíny, vždy šahám po neutrálních barvách. Černá, šedá, tmavě modrá, tmavě modrá s bílými nitkami... Jsou nejvíce praktické a člověk je může zkombinovat s čímkoliv.


Jak později uvidíte v nákupech, ráda nosím legíny také pod šaty či sukně. Zvlášť, když je venku ještě chladno. Také mě zahřejí mnohem více než rifle. Avšak tady si člověk musí dát pozor, aby měl vysoké boty a konec legín nebyl vidět - u sukně popř. šatů to není moc lahodící oku :D

Sportovní legíny mám úplně obráceně. Zde jsou barvy vítané. Hned to člověku udělá dobrou náladu ke cvičení. Nebo na mě to aspoň tak působí. Také legíny na cvičení jsou jenom na cvičení, takže když se mi moc líbí a chci je nosit - musím cvičit. Takže pro mě je to také skvělá motivace!




Nemohla jsem si nevšimnout, že v poslední době jsou in takovéto síťované kousky na legínách (či jak to nazvat :D). A musím se sama přiznat, i já jsem podlela! V Pepcu se mi jedny takové krásné černé podařilo ukořistit za cca 120kč B-) To byla pomalu povinnost je vzít! Mají to stejně vystřihlé jako legíny vpravo. Jsou velmi příjemné, nepadají a vypadají prostě stylově, i když přitom cvičíte!


Já mám momentálně 3 legíny na cvičení. Jedny jenom na běhání, ty jsou teplejší, takže do tohoto počasí jako dělané. Druhé právě zmiňované z Pepca, kterých se pořád nemůžu vynosit a jiný teď na cvíčo ani nepoužívám a poslední z Lídlu - takové žíhané černo - šedé. Mám v plánu si pořídit nějaké echt barevné na to léto. Kvůli tomu, že mám zatím jenom jedno tílko na cvičení a je v černé barvě. Takže když k tomu mám ještě hodně tmavý legíny, připadám si jak černá vdova a já chci zářit! :D

To by bylo pro dnešní článek vše. Doufám, že se vám líbil a načerpali jste nějakou novou inspiraci :) Tak zase příště ♥
Pa, Míša

Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu

 
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu


Článek byl napsán ve spolupráci s firmou Manzara. Tímto jim velmi děkuji!

24 komentářů:

  1. Ahoj Misko super článek :)
    Leginy na běžné nošení nevyužív, ale na cvičení nebo práci doma a na zahradě neznam nic lepšího :) A nebo pod rifle když bylo těch - 15 ráno ��
    Moje nejoblíbenější jsou z Primarku, takové khaki zelené s nápisem na straně ale strašně moc se mi líbí takové barevné jak máš v článku :)
    Mej se krásně ❤️
    DL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Denis, moc moc Ti děkuji! ♥ To máš pravdu, pod rifle když je zima se krásně vlezou :) Děkuji Ti ♥ Ty také :-*

      Vymazat
  2. Ach ty legíny, dřív jsem je nosila celkem často, ale momentálně se do práce, kde pracuji prostě nehodí. Ale to pohodlí mi opravdu chybí. Nahrazuji si ho elastickými džínami z Tally Weijlu, ačkoliv jsou opravdu o dost dražší než legíny. Ale alespoň něco! Na cvičení taky nepoužívám skoro nic jiného, prostě super vynález :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, někam je nosit prostě nejde :) Ale tak z TW musí vypadat stylově :) Ano, nevím, v čem jiném bych cvičila než v legínách :D

      Vymazat
  3. Legíny nosím jen na doma :) na normální nošení se mi to nelíbí, přijde mi to blbé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nosím doma ale třeba i do školy :) Samozřejmě na výlety do Prahy nebo tak se taky lépe obléknu :) Když jdeme ale třeba na výlet do přírody, beru hnedka legíny :)

      Vymazat
  4. Tak to s tebou súhlasím zo začiatku som leginy tiež veľmi nemusela najradšej som nosila rifle, čo sa teda nezmenilo ani teraz ale ako hovoríš že v leginoch sa cítime proste pohodlne a ked človek začina cvičiť postupne si ich zaľúbi. Zistila som že sa nemusím ani ja hanbiť ich nosiť predsa aj guľatejšie sú a nosia ich:)) Pekny članok

    OdpovědětVymazat
  5. Já si dělám taky straciatella příchuť. Do jogurtu o 150g přidám 2 rozpuštěné tablety sladidla, trošku citronové šťávy a hotovo :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tedy leginy nemusím ani na cvičení. Jsem hoooodně hubená a přijde mi, že mi spíš nelichotí, jelikož jde vidět jak moc mám hubené nohy a mrňavej zadek. :D Mrkla jsem na tu stránku, jak jsi odkazovala a ty leginky vypadají moc hezky. Ty vzory by mohly zakrýt, to co mi přijde, že vyniká (jak jsem psala výše), ale zase bych si to ráda zkusila no. :D Já prostě nejsem leginová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, jsou dost přiléhavé, takže chápu, že se v nich cítíš nepohodlně. Taky se mi právě moc líbí :) Každý preferuje něco jiného ;)

      Vymazat
  7. Já se teď začínám vracet k džínám :-D
    Jedny legíny se síťkou mám. Mají to být legíny na cvičení, ale já je nosím, když někam jdu, jsou pěkný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vypadají hezky, nevidím problém je nenosit do společnosti :) Já jsem zatím pořád věrná legínám, protože rifle mě moc dobře nesedí :)

      Vymazat
  8. Legíny som kedysi nosievala viac ako dnes, no pokiaľ sa pekne zladia, môžu hrať v outfite veľmi peknú časť :) Momentálne však najradšej a jedine nosím koženkové legíny, ktoré vyzerajú skvelo :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  9. Na legíny nedám dopustit, ale zůstavám u nich většinou pouze u cvičení, do města nebo tak nosím spíš rifle, ale někdy si legíny taky vezmu :) doma zase nejraději tepláky :D ale na cvičení si nedokážu představit, že bych měla oblečeného něco jiného :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do města pokud chci vypadat reprezentativně také nosím rifle, ale pokud jdu na nákup nebo něco takového, stejně záhnu po legínách :D

      Vymazat
  10. Ty síťové legíny z Pepca mám taky a miluji je! :D Já mám legíny taky moc ráda, jak na cvičení, tak na nošení, vlastně jich mám doma opravdu hodně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, poslední dobou se mi sbírka rozrůstá :) Už mám dvoje legíny z Pepca a patří k mým nejoblíbenějším :)

      Vymazat
  11. Fajn článek, mám to skoro stejně Miši... ty sportovní už mi ted docela chybí, tak se těším až si zase nějaké budu moct koupit... každopádně jediné, co ted nosím jsou legíny a střídám snad patery.. všechny černé :D v těhotenství jsou vážně nejpohodlnější :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ To úplně chápu! :) V těhotenství jde hlavně o to, aby se člověk cítil pohodlně :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥