sobota 24. března 2018

Jak jsem se rozhodla natáčet na YT │Video: Co jsem dnes jedla

Ehm, ahoj moji milý čtenáři! ♥
Jej, nádech, výdech. Nádech, výdech. No, moc mi to nepomáhá a cítím se stejně nervózně. O tomto kroku jsem přemýšlela už hroozně dlouho dobu, ale nikdy nesebrala tu odvahu. Přičin byla spousta. Doma je vždy mamka nebo taťka, přítelova mamka a před těma se mi moc natáčet nechce. Na kolejích nemám takové možnosti a je tu často spolubydlící. Nemám na to kvalitní foťák. Nemám na to dobrý program na stříhání...

A právě ten to ve mě zlomil. Normálně dělám domácí videa v Movie Makeru, který mi ve všech směrech vyhovoval. Ale jednoho krásného dne se prostě u mě v noťasu nějak posral. A tak skončil náš románek. Dlouho dobu vztahy ležely ladem, až jsem se rozhodla si stáhnout něco nového. Poté, co jsem si stáhla akorát nějaké 30 denní zkušební lhůty jsem se na to vyprdla a odložila to na jindy.

Hih, do té doby, než jsem si vzpomněla, jak jsem stahovala plnou verzi Zoneru 3:) A už to bylo! Takže teď mám fakt skvělej program - dobře se v něm stříhá, upravuje zvuk. Člověk tam může přidat i plno věcí. Videa se tam rychle importují. Akorát ukládání videa chvíli trvá. A také to moc nebere videa z Gopro. Ale jinak po prvním použití nemám co vytknout! Sestříhání mi zabralo do hoďky.

Pro mě je tohle celkem těžký to zde zveřejnit, protože ačkoliv by mě to mělo být jedno, není. Prostě mi záleží na názoru ostatních, co na to řeknou. Proto bych vás chtěla mooc poprosit, zda by jste ke mě a mému prvnímu videu byli shovívaví O:) Nebojte, do příštího dílu zkusím vypilovat, abych natáčela jenom širokoúhle a doladím zvuk!

I když ten zvuk je celkem naprd (a ta otáčející obrazkovka taky nic moc), původně jsem takto video nechtěla zveřejňovat. Ale když už jsem si s ním dala takovou práci, jak s natáčením, stříháním a co se týče obsahu, jsem s ním celkem spokojená, tak mi ho zase bylo líto nezveřejnit.




Tadááá! Mé první video na téma Co jsem dnes jedla, který jste zatím u mě vždy viděli ve psané podobě. Jako narovinu, s kamerou ještě moc sžitá nejsem. Pořád mi je trochu zvláštní do ní mluvit, když vím, že se na to někdo bude dívat. Proto si vždy snažím říkat, že to točím jenom pro sebe :) Snad mi mojí počáteční nervozitu odpustíte.

Důvodů, proč jsem se rozhodla vydat i touto cestou je hned několik
  • některé články jsou ve formě videa lepší
  • zaujmutí nového publika
  • moc lidí zdravé co jsem dnes jedla netočí (fňuk, přidejte se také♥! budu váš první follower a hltat vaše nová videa a to se vyplatí, no ne?!)

V tuto chvíli vám absolutně nedokážu říct, jakým směrem budu chtít svůj kanál směřovat. Co určitě vím, že chci natáčet Co jsem dnes jedla. Milovala jsem videa od Camie, ale ta kromě toho, že přestala natáčet, tak většinu svých videí skryla, což mě opravdu mrzí. Měla jsem její videa moc ráda. Dále budu točit na co budu mít prostě chuť. Až bude tepleji, ráda bych i vydala nějaké vlogy z cest. Nebo mám momentálně v hlavě i natočit video o svých oblíbencích za březen, protože teď jich opravdu mám několik :) 

Ani vám nezaručuju nějakou pravidelnost videí. Na pravidelnosti na blogu si celkem zakládám, ale toto je pro mě něco úplně nového, tak se chci nejdříve roztočit :) Jako chápeme se, ne? Točit videa, ne roztočit to na párty :D :D Nad formou, kterou to budu prezentovat na blogu ještě stále přemýšlím. Jestli každé video dávat samostatně do článku nebo ty nejnovější někam do postranního menu... Ještě uvidím. Každopádně pokud nechcete, aby vám uteklo nějaké moje video, tak váš odběr mi udělá neskutečnou radost ♥

Tímto bych chtěla i já vás motivovat! Pokud je něco, co by jste chtěli začít dělat nebo co se vám líbí a rádi by jste se to naučili, určitě do toho běžte! Nikdy není pozdě plnit si své sny! Nebojte se, nikdo vám hlavu neutrhne. Žádný učený z nebe nespadl ♥

Tak, to by bylo k tomuto novému začátku asi vše. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi napsali, co na to video říkáte, co se vám líbí, popř. nelíbí, co by jste zlepšili či rádi viděli v dalším díle. Za jakýkoliv ohlas budu moc vděčná! :)  Tak se mějte krásně a zase u dalšího článku, pa.

Jak se vám líbilo mé první video? Jakou formou by jste se rádi dozvídali o nových článcích?


Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu
Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Youtube kanál - https://www.youtube.com/channel/UCOjT0MZGJHzbY7rVEjhMZrQ?
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

34 komentářů:

  1. Teším sa na ďalšie videá a som si istá, že sa v tom zdokonalíš. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně chápu tvé obavy, taky jsem si kolikrát říkala, že by bylo fajn natočit nějaké ,,Co jsem dneska jedla" video, ale nemám na to prostě odvahu. Jak říkáš, záleží mi, co řeknou ostatní. Ale rozhodně pokračuj, když už si se k tomu odhodlala, je to super krok! :) držím ti palce :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už nad tím uvažovala od listopadu loňského roku, takže jsem se fakt dlouho rozhoupávala :) Pokud chceš ale také něco natočit, jdi do toho! :) Opravdu, v mém okolí mi všichni vyjádřili podporu :) Moc Ti děkuji ♥

      Vymazat
  3. Na poprvé to určitě není špatné. Jen zvuk byl trochu tišší, ale věřím, že to časem doladíš, jak jsi sama psala. ♥ Budu moc držet palce a rozhodně se není čeho bát, jsi příjemná, milá a nemáš se za co stydět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím, že na poprvé to není nejhorší :D Jo, s tím zvukem to bude boj, ale budu se snažit! ♥ Moc Ti děkuji, jsi milá ♥♥

      Vymazat
  4. To je to překvápko o kterém si mluvila? <3 Je to super! Moc mě tyhle formáty videí baví. Pokud do příště vypiluješ širokoúhlé natáčení a zvuk, bude to super :) Možná bych udělala střih ještě trochu svižnější :) Každopádně se mi líbí, že to máš propojené i s celým dnem, ne jenom to jídlo, jestli mě chápeš :D Jinak ti gratuluji a neboj! To bude dobrý, já do kamery kecám ráda :D viz moje cestovatelská videa.


    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoooo ♥ To širokoúhlé problém nebude, už na to celkem myslím :) Ale s tím zvukem, to se budu muset ještě poprat :) Dobře, budu na to myslet :) Příjde mi to lepší tam ukázat celý den, než jenom: tohle jsem měla na snídani, tohle na oběd atd. Děkuji moc Ani! ♥

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji, doufám, že se Ti budou líbit i ty ode mě! :)

      Vymazat
  6. Je super, že ses k tomu dokopala, určitě pokračuj! :) Akorát jsem tě někdy skoro vůbec neslyšela:/ Ale líbilo se mi, že jsi na konec dala i ty nepovedené, to mě pobavilo a bylo to fakt dobré! :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiiii Kubi ♥ Nojo, moje chyba, omlouvám se. Fakt se budu snažit na tom zapracovat :) Přesně, taky se mi to moc líbilo a chtěla jsem to tam přidat :D :)

      Vymazat
  7. Můj názor už znáš... :*
    Těším se na další díly!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Náhodou to vypadá dobře! ♥ Sama moc dobře vím, kolik takové video může dát práce, děláním videí se živím. :D takže je to určitě trochu o praxi. Na začátku ti jen bylo trošičku hůř rozumět, protože jsi do toho ještě něco dělala a ten zvuk holt bral obojí. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, moc děkuji ♥ To teda :) Jak jsem psala, chvíli mi potrvá, než se do toho dostanu :) Ještě jednou moc děkuju :)

      Vymazat
  9. Já momentálně vydala také své první video na blog :) ale trošku jiné :D. Ale věřím, že je to takhle těžké :) já bych chtěla natáčet, ale nemám odvahu zatím :D. Držím palce s dalším videem! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale i tak se Ti moc povedlo a doufám, že i ty se nám tam třeba jednou ukážeš před kamerou :) Určitě to zvládneš a potkáš se jenom s podporou ♥ Moc děkuji :)

      Vymazat
  10. Ja sa natáčania bojím alebo skôr hanbím, príde mi že na videu mám vždy taký nepríjemny hlas alebo niečo. :D ale za to obdivujem ľudí, ktorý sa nehanbia a natočia video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to mi také dřív hodně přišlo :D Já mám po sestříhání videa problém se pak sama na sebe podívat :D Nevím, zatím mi to není nijak příjemné xD To je od tebe hezké :)

      Vymazat
  11. Taková videa mám ráda, těším se na další :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  12. Super, že jsi na to video sebrala odvahu! Takový typ videí mám moc ráda, skvělé :3
    Budu se těšit na další!! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Elis! Také mi to trvalo :D To mě moc těší ♥ Ty jsi zlato :-*

      Vymazat
  13. Vůbec se nemáš čeho bát, protože je to skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé! :) Já mám taky jedno video už týden natočené a sestříhané, ale váhám zda ho vydat, protože jsou tam samozřejmě počáteční nedostatky jako nervózní projev, špatné zaostřování a tak. A jelikož vím, jak lidé umějí být netolerantní a neuvědomí si, že člověk začíná, zatím ještě váhám, jestli ho vydám :D Jsi moc sympatická :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju ♥ Jak můžeš, moje první video má mnoho vad a přesto jsem se rozhodla ho zveřejnit :) To ano, proto jsem nedjříve poslala video pár lidem, aby mi napsali na něj názor :) Poté, co byly výtky jenom k tomu, co jsem si už vyčetla sama, tak jsem se rozhodla ho zveřejnit :) Určitě do toho běž! Budu se na tvé video moc těšit :) To jsem ráda, že tam působím :) (taková i samozřejmě jsem, nebo aspoň doufám:D :D )

      Vymazat
  15. Gratuluji, máš to moc krásné :) Já se nějak na ty videa necítím - teda hlavně kvůli tomu, že to neumím sestříhat a finálně doladit...
    Flavours of Amellia

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥