neděle 25. června 2017

What I ate XI.

Ahoj! ♥
Sakra já mám pocit, že tyhle články píšu nějak moc často :D :D Ale tak, dokuď mám dost fotek, budou vycházet pravidelně. Mě je prostě líto všechny ty fotky nezužitkovat, když už jsem se se vším tak fotila :D No nic, jdeme rovnou na to! :)


Tohle byla asi moje první kašička po 2 týdnech, teď v létě na ní nějak moc nemám chuť, když je teplo, i když mi tak moc chutná a často se mi po ní stýská :D tohle je ovesná, vařená ve vodě a v makovém mléce, oslazená karamelovým proteinem. Zdobená čerstvými jahodami, vlašskými oříšky, goji a hořkou čokoládou. (goji a vlašáky mám koupené z RageFitness, při zadání kódu MS3 dostanete 3% slevu :)


Jedna rychlá večeře. Hutný žitný chleba z Kaufu (který mi mimochodem nechutná), půlka namazaný hummusem s římským kmínem z Lídlu a půlka namazaná goldessou a 3 plátky 96% krůtí šunky. K tomu ředkvičky a ledový salát. Jsem jediná, která většinu zeleniny sní ještě při přípravě jídla? :D :D  



Letní kašička z loňska. Už se moc těším na období borůvek! Tahle je vařená ve vodě, slazená medem, ozdobila jsem ji čerstvými burůvkami, kešu oříšky a nastrouhanou vysokoprocentní čokoládou. Moc dobrá kombinace a těším se, až si jí dám znovu! (kešu oříšky za skvělou cenu můžete koupit zde)


Snídaně, tvaroh oslazený medem a ochucený skořicí. Dále tam jsou vločky, lískové oříšky a slunečnicová semínka. K tomu jsem si ještě dala kus skvělé fit bábovky od babičky (je to mimochodem ten stejný recept, jako když mi dělala tu narozeninovou bábovku, jen bez čokolády).


Slaná snídaně, u mě velmi nezvyklé :D 1,5 krajíce čersvtého chleba s míchanými vajíčky na cibulce, šunka, eidam, mrkev a paprika.


Moje snídaně na první školní den (a ironicky poslední školní den na gymplu :D). Palačinky z rýžové mouky s tvarohem a čerstvými malinami a ostružinami.


Snídaně všehochuť aneb dojídání zbytků :D :D v misku je bílý jogurt se sypaným müsli, k tomu 2 kousky makového závinu (dělala jsem už dva recepty, ale zatím mě žádný pořádně neoslovil), kus mrkvového dortu (a na ten teď mám taky chuť :( ) a nakonec jedna wafle s trochou tvarohu.
 

Další mňami kašička s borůvkami. Zase vařená jen ve vodě, oslazená vanilkovým proteinem, zdobená slunečnicovými semínky, brusinkami a sušenými morušemi.


Kukuřičné těstoviny zapečené s dýňovou omáčkou. Recept zde.


Jeden z dortů, který jsem dělala na Halloween. Korpus je z vloček, vejce, tvarohu, proteinu a skořice. Vrch jsou pouze rozvařená jablka s pudinkovým práškem a sladidlem. Ozdobeno melaskami, které chutnají naproto božsky!!


Těstovinový salát, který dělá moje mamka. Klasické těstoviny, kuření maso, směs mražené zeleniny a navch jarní cibulka.


Nezáživný školní oběd v mé krabičce. Žitné těstoviny, směs mražené zeleniny a tofu.


K večeři polévka z červené čočky.


Pohanka se směsi mražené zeleniny a řepy. K tomu stehenní kuřecí maso ve formě plátků.


Kaiserka s mrkvovou pomazánkou.


Celerové hranolky - nechápu, jak všichni kolem toho naděláte, mě to třeba ale vůbec nejede :D to si radši upeču ty klasický brambory a pochutnám si mnohem víc. K tomu paprika a okurka.
 

Naprosto dokonalá ovesná kašička se spoustou kakaa, čokoládový protein. Nahoře banán, hořká čokoláda a vlašské oříšky. Dokonalá kombinace!


2 menší kousky semínkového chlebu se žervé a sardinkami v oleji. K tomu kus okurky.


Snídaně na dovolené, kde jsme se obstarávali sami. Celý tvaroh oslazený třtinovým cukrem, jablko a domácí kokosové müsli (či prostě čtverečky či jak to nazvat :D)


Můj loňský narozeninový obídek u babičky - jasmínová rýže a k tomu plátek kuřecího se zeleninovou omáčkou. Zdobené jarní cibulkou.


A končíme touto lepší fotkou makového závinu, který jste už viděli nahoře. Říkám, ten správný recept ještě stále hledám, takže pokud máte vyzkoušený dobrý recept na makový závin, sem s ním, ráda vyzkouším! :)

Doufám, že se vám dnešní díl líbil a načerpali jste nějakou tu inspiraci :) Každá vaše návštěva i ohlas mi dělá hroznou radost!! :)

Děkuju Vám ♥

Co jste v poslední době pekli nebo vařili a s výsledkem jste byli moc spokojení? Pochlubte se do komentářů! :)


4 komentáře:

  1. Dobrůtky :) mě ten chlebík z kaufu chutná - akorát já mu říkám lisovaný (vždycky koukám, jak to každý nazývá jinak :D)
    Jo a kaše potřebuju celoročně :D miluju teplé snídaně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten žitný moc ne :D Slunečnicový mi zase tolik nevadí. Mě bych teď ráno kaše trvala hrozně dlouho (hlavně zdobení :D :D) Ale jinak taky jima nepohrdnu :)

      Vymazat
  2. Tyhle články mě prostě baví, klidně je dávej ještě více častěji :D na kaše taky ted moc nemám chuť jak je to teplo, ale myslím, že si ji některý den udělám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych asi nestíhala sepisovat :D a taky by mi ty fotky asi brzy došly xD snažím se do článku dávat vždy +-20 fotek :) já si jí udělám zítra :D zase tak po týdnu :D :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥