středa 2. května 2018

Zahájení lázeňské sezóny

Krásné dobré ráno ♥
Ten čas teda letí, už tu máme květen. Neuschly jste dámy na 1. května? ☺ Doufám, že ne ♥ Já pusinku pod rozkvetlou třešní dostala už raději týden do předu, protože jsme s přítelem nevěděli, zda se uvidíme. Sice hodně fakult dostalo na 30.4. a 7.5. rektorské volno, ta naše ale mezi ně samozřejmě nepatří! :D Takže jsem šupala do školičky. O tomto se tu dnes bavit ale nechci. Tento článek bych ráda věnovala tomu krásnému počasí venku :)

Když jsem se loni vrátila k blogování, chtěla jsem, aby se můj blog zabíval pouze recepty. Postupem času mě ale toto psaní nenaplňovalo tak, jako dřív. Recepty jsem chtěla psát, ale už jsem nechtěla, aby to byla jediná náplň blogu. Chtěla jsem se s vámi podělit o více věcí než jen o dobroty. O to, kde jsem byla, co jsem navštívila, co jsem vyzkoušela, co si můžete doma vyrobit a tak dále. 

A protože už konečně začalo být venku zase krásně a teplo, začali jsme po zimě jezdit na výlety. A o ty bych se s váma chtěla dělit více, než jak tomu bylo loni. Doufám, že se vám bude má inspiraci líbit a budu moc ráda, když mi i vy do komentářů dáte své typy, kde se vám líbilo na výletě

Po skončení zimního zkouškového jsem se těšila, jak si zajedu do Prahy do Waf-Waf (článek o návštěvě najdete zde) a myslela jsem si, že se tam podívám ještě než začne škola, ale pokaždé nám do toho něco vlezlo, takže jsme se tam dostali až 7. dubna. Aspoň jsme měli krásné počasí. A tohle byl letošní první venkovní (to je blbý slovo, ale chápete jak to myslím, no ne?:D) výlet a moc jsme si to s přítele užili ♥ Hráli jsme tam hru skryté příběhy, o kterých si můžete více přečíst zde.

 

Hned druhý den na to navázal spontánní výlet na zříceninu v Brandýsi nad Orlicí. Měla jsem v plánu na ní letos zajet, ale ne takhle brzy :D Přítel potřeboval vyzkoušet auto, jestli dobře pojede (měl ho zrovna po opravě) a tak se chtěl trochu projet. A jak jsme tak jeli, tak jsem navrhla právě Brandýs. Po cestě jsem ještě volala přátelům, zda by se k nám nechtěli připojit. Dali jsme si s nimi na nádraží v Brandýsi sraz, ale než jsme tam dojeli, stavili jsme se ještě v Litomyšli na náměstí na první letošní zmrzlinu. Kopečkovou. Já měla 2x čokoládový kopeček a přítel myslím čokoláda jahoda. Lépe ta sezóna zmrzlin začít nemohla :) Byla výborná. Po přijetí místa srazu jsme se vydali na zříceninu společně. Krásný slunečný, lehce větrný výlet jsme zakončili v tamní hospodě s gordon blue s americkýma bramborama. Co si budeme povídat, byla to veliká dobrota :D Ani to nebylo extra mastné :)



Aby jste si nemysleli, snažím se využívat i krásného počasí tady u nás v Pardubicích. V poslední době často chodím na procházky. Nejčastěji ještě před snídaní a jsem schopná kvůli tomu vstát klidně před 7h ranní :D Fotky z mých ranních procházek můžete často vidět na mém instagramu (váš případný follow mi udělá velikou radost ♥) na insta stories. A protože je zkouškové za dveřmi, začala jsem se pomalu ale jistě učit. Zjistila jsem, že se mi vemli dobře učí na procházkách, tak si s sebou vždycky vezmu materiály a vyrážíme ☺ Takhle zvládám být aktivní a ještě se k tomu učit!









Poté jsme si s přítelem zajeli na spontánní výlet do klášterních zahrad v Litomyšli (ale jinak naše výlety plánujeme :D :D), které máme 15 minut autem. Bylo to ale až po 21h, takže jsme toho zas tolik neviděli, jenom jak to mají krásně osvětlené. I po tmě to má něco do sebe. Lehce jsme prošli okolí zahrad a pak šupem domů, protože to byla neděle a v pondělí brzy ráno jsem jela normálně do školičky.

Kromě výletů a slunečných procházek jsem zahájila běžeckou sezónu. Snažím se 1x týdně alespoň na chvíli vyběhnout. Někdy to nestihnu, ale opravdu se snažím. A nejčastěji 5km. To je pro mě akorát. Jak jsem byla běhat jste mohli například vidět ve videu Co jsem dnes jedla III nebo IV.

Jako poslední sdělení bych vám ráda chtěla připomenout, že tuto sobotu 5.5. se uskuteční 46. ročník pochodu přes tři hrady. Můžete startovat ze 3 startovacích míst - Potštejn, Sopotnice a Žampach. My tam s přítelem zavítáme už 3. rok po sobě a moc se těšíme! Pokud se někdo také chystáte, budu ráda, když mi dáte vědět! :) Více o pochodu najdete zde ve videu. Ještě vám sem přidám odkaz na oficiální stránky pochodu. Rozhodně se můžete těšit na článek ♥


Tak, to by bylo pro dnešní článek vše. Já moc doufám, že se vám líbil :) Chtěla jsem ho vydat dříve, bohužel jsem se k tomu nedostala. Maturantům ještě zítra budu držet palečky, nebojte se, to určitě zvládnete ♥ Mějte se krásně a zase u dalšího článku.
Pa, Míša.

Kdepak jste vy byli naposledy na výletě? Kdepak se vám v poslední době velmi líbilo? 


Trocha organizace na konec. Jak jsem psala, zkouškové se neúprosně blíží a můj volný čas se krátí, proto doufám, že pochopíte, že nebudu na blogu tolik aktivní. Články se budu snažit vydávat min. 1x týdně. S videi si dám asi pauzu, teď nebudu zvládat vydávat každý týden jedno nové video - hlavně ty dny nebudou ani moc zajímavé :D :) Číst vaše skvělé blogy se budu snažit o sto šest ♥ Nebudu odpovídat na všechny komentáře pod články. Když mám čas, ráda vám odpovím, ale teď toho času moc nebude. Pokud budete mít otázku nebo cokoliv, samozřejmě vám odepíšu :) ♥ A to, že si je všechny přečtu je samozřejmost, nebojte ♥

Takže zkouškovému a maturitě zdar! :D :)

Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/


Youtube kanál - https://www.youtube.com/channel/UCOjT0MZGJHzbY7rVEjhMZrQ?
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

9 komentářů:

  1. Si veľmi pekné dievča. Výlet ste si spravili krásny :) Je to radosť pozerať sa a čítať :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to zní parádně. Jsem ráda, že vám to tak hezky vyšlo. :) Krásné fotky ♥ jde z nich pěkná energie!

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhel typ článků mám hrozně ráda, protože se dozví zase něco nového, nějaká nová místa, která by stála za navštívení a celkově to blog spestří si myslím :) co se 1.května týče já osychám každý rok už 18 let, už jsem si na to tak nějak zvykla :D obdivuju tě za tu běžeckou sezónu, k tomu jsem se taky snažila dokopat, ovšem neúspěšně :D a přeji ti samozřejmě hodně úspěchů běhěm zkouškového :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. pekný článok :) určite je super venovať sa aj iným témam - osobne ma to na blogoch baví najviac, keď sú rôznorodé ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem vydalá článek o Königsteinu a kliknu na Tvůj blog a ty máš také výletní článek. :-) Takže asi tušíš, kde jsem byla naposledy a líbilo se mi tam. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, i s tvých fotek to je hezky poznat :) Königstein je krásné místo, jak jsi sama psala, na piknik jak dělaný :)

      Vymazat
  6. Vám to spolu tak slušííí <3 ňuní :D Budu psát článek, kam v Praze na snídaní, tak to taky můžeš brát jako takové tipy, ale vyjde to až příští týden :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlato ♥♥ Moc děkujeme :* Paráda, budu se těšit! Já si klidně počkám, zatím nemáme s přítelem v plánu do Prahy jet :)

      Vymazat
  7. Pane jo, jsi dobrá, kolik toho zvládáš a ještě se do toho učit. :-D Já už mám tři zkoušky za sebou, čtyři ještě před sebou, snad to brzo bude za mnou. Hodně štěstí! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥