neděle 6. května 2018

What I ate XIX.

Ahoj!
Snažím se splnit můj slib - pravidelné přinášení fotek co jsem všechno spapala. Tentokrát je to za měsíc duben. Pokud bych ho měla nějak zhodnotit, tak v týdnu se mi vede dobře a o víkendu si užívám - opravdu velmi :D V půlce dubna jste také byli na svatbě, kde jsem se nijak neostýchala (takhle blbě druhý den po přejezení mi nebylo ještě nikdy :(:D). Fotky raději nemám :D Jedinou změnu co porozuju, tak jím více čerstvé zeleniny, ale tak to je tou chutí, už konečně chutná fakt dobře :) Nebudu to déle zdržovat a jdeme na to :)


První snídaně venku s Miláčkem ♥ V poslední době jsem si hrozně oblíbila tyto mále brunche či jak to nazvat - prostě od každého trochu. Omeleta ze 2 vajec s čerstvou pažitkou a plátkem šunky, k tomu chléb s pomazánkovým máslem (také posypaný čerstvou pažitkou) a okurka. Ze sladkého to pak byla klasická pudinková kašička s pistáciovým proteinem od Kompavy, jablíčkem, pár kešu oříšky a hořkou čoko ♥ K pití neslazený zelený čaj :)


Odpolední svačina, když jsem nemohla nic rozdělávat na koleji, protože by se to zkazilo než bych se vrátila :D 1/2 nakrájeného jablíčka posypaného tou nejvíc voňavou skořicí, 10g Lucky Alvina (arašídové s hořkou čoko; mohli jste vidět zde v nákupu - veliká dobrota ♥) a k tomu jedna protein cookie od Myprotein. Není špatná, ale ty čokoládové kousky v ní nejsou moc výrazné.


Další královská snídaně v podobě domácího chlebíku s domácí lučinou, šunkou a okurkou, jablka v županu (recept), 3 koláčky s tvarohem a nakonec horké boby, na které můžete zde najít recenzi :)


Těstovinový salát - přesněji 2 druhy těstoviny (nějak se ty rozbalené pytlíky spotřebovat musely :D), kuřecí šunka, vajíčka, kyselá okurka a "zálivka" je z riccoty a hořčice (+ sůl, pepř). :)


Zde jsem se pokusila dát do kaše poprvé tyto pohankové lupínky a lelituju. Rozvaří se mnohem lépe než klasická pohanka a kaši dodají zvláštní chuť. Osladila jsem ji proteinem Snickerdoodle, který jste také viděli v posledním nákupu a nakonec ozdobila tvarohem, hořkou čoko, kešu a goji :)


Závin k obědu, proč ne. Tentokrát jsem lehce zariskovala a zkusila slaný špenátový a povím vám, sakraaa to byla ale dobrota! :) Ještě se sušenými rajčaty a hoodně sýra, mňam ♥ Recept najdete zde.


A další mé zkoušení z nákupu - tentokrát to byly ty skoro bezkalorické nudle, které jsem si dala s fazolovými lusky, kukuřicí a kuřecím masem v gyros koření. K tomu ještě 1/2 papriky a jako zákusek 1 tvarohový koláček. A chuťově - jako šlo to :D Nejdřív to vypadalo, že jich je hrozně málo, ale nakonec jich bylo dost, chuť podobná skleněným nudlím :)


Ovesná placka s chia semínky, která na mě čekala po ranním běhu. Ozdobená tvarohem, čerstvými jahůdkami, které chutnají a voní jako jahody, bobek kešu másla a nakonec celé přelité proteinovou polevou.


Já se vám přiznám, o víkendu to dost flákám, ale s tím se vám samozřejmě nechlubím :D Tady to zrovna byly luxusní donutky - jeden s lotus, druhý oreo plněný vanilkovým krémem. Sakra, už bych měla zase jet do Prahy, abych si dala :)


Když si na koleje koupím tousty, většinou je jím 1-2 týdny, min jednou denně :D Zde zrovna v podobě francouzských toustů s tvarohem, horkým lesním ovocem a nakonec zakáplé kešu máslem.


Nějak se mi stalo, že jsem si vyjedla všechny sacharidy O.o A tak z toho vznikla takováto večeře. Nakrájená mrkev, kterou jsem si nabírala hummus s římským kmínem z Lídlu, vajíčko na tvrdo, 1/3 balení medové šunky a ještě jedna paprika k tomu.


Tohle byla opravdu vynikající kašička. Klasický pudinkový základ a jako toping - oslazený tvaroh, 1/4 jablíčka, rozinky a mandlové máslo ♥ Nakonec celé zasypané skořicí. Tohle byla fakt luxusní snídaně :)


Jedna večeře venku - v Šantovce v Olomouci ve Veggo. Nedokážu vám říct, co jsem si dala, protože jsem to sama nevyslovila :D Ale byla to nějaká špenátová směs s tofu, bramborem a kari a k tomu normální rýže. No, povím vám, za tu cenu jsem čekala větší bombu (150kč). Nebylo to moc výrazné.


Já prostě ty dvouchodové snídaně žeru ♥ Kakaová ovesná s mraženým lesním ovocem a k tomu skyr s hořkou čokoládou, lžičkou kešu másla a oslazený flavdrops.


Jedna večeře po těláku - nějaký celozrnný rohlík z Globusu za 8kč. Slunečnicových semínek na něm bylo opravdu požehnaně! Uvnitř se ukrývá hermelín a salát little gem. K tomu ještě kousek okurky a papriky.


Navrchu můžete vidět 1/4 jablíčka a jablečnou granolu (recept). Pod touto horou se ukrývá jogurt smíchaný společně s proteinem na doplnění bílkovin.


Véča ala english breakfast - fakt miluju tu kombinaci :D Opečené tousty na sucho na pánvi, 2 míchaná vajíčka s trochou kečupu, 1/3 fazolek v rajčatovém nálevu a čerstvá zelenina.


Véča poté, co jsem přišla z fitness zeleného maratonu, kde jsem se účastnila 1 hodiny z 5 a bohatě mi to stačilo :D (Byla jsem na tabatě.) Na koleji na mě čekal pohankový sslát. Pohanku jsem jenom nemáčela,  nevařila. K tomu půlka hermelínu a pak zelenina - okurka, paprika a salát.


Studená snídaně do horkého rána. Tapiokový pudink vstvený s čoko vrstvou tvarohu. Vršek jsem posypala kešu oříšky pro doplnění tuků.


Svačina do vlaku - jogurt s tvarohem a namočenými chia semínky. Na vrchu 1/4 jablka a spouuusta skořice. Takhle je fakt skvělá a mohla bych ji cpát všude :D k tomu proteinové kuličky.


Snídaně u miláčka - 1/2 kornbagety namazané z obou stran žervé. K tomu korbačíky (milujuuuu), plátek eidamu a šunky a nakonec kus okurky.


Rychlo véča - 2 plátky Žitováku s žervé s bylinkami, 2 vajíčka natvrdo a nakrájená čerstvá zelenina.


Oběd, který jsem opravdu jedla celý týden :D Kuskus s mraženou směsí (kukuřice, hrášek, mrkev) a kuřecím masem, které jsem ochutila gyros kořením. K tomu nesmí chybět čerstvá zelenina.


To nám to sluníčko krásně svítí na tu večeři, že? Zase 2 kousky Žitováku se bylinkovým žervé a na tom ředkvičky, 1/2 light mozzarely a ještě trocha zeleniny.


A dnešní díl byl ukončila tímto parádním obědem - domácí zdravou pizzou, která si nás získala na plné čáře! Tohle bylo opravdu to TOP těsto na pizzu, jaké jsem kdy vyzkoušela :) Obloha klasika - rajčatový protlak s kořením, 92% šunka, 45% eidam a trocha té kukuřice.


To by bylo pro dnešní článek vše. Já doufám, že se vám líbil :) Nemohla jsem vybrat jenom 20 fotek, takže jsem vybrala prostě všechny, které se mi za uplynulý měsíc líbily :D Tak zase  u dalšího článku ♥
Pa, Míša.


Copak jste vy měli naposledy dobrého k jídlu? Jaký je váš #foodfavorit za měsíc duben?

Za mě to jsou vícechodové snídaně a pizzaaaa :-)

Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
Youtube kanál - https://www.youtube.com/channel/UCOjT0MZGJHzbY7rVEjhMZrQ?
Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

13 komentářů:

  1. Tyjo super článek :) tenhle druh patří mezi moje hodně oblíbené :) musím říct, že jsem dvouchodovou snídani zatím ještě nezkoušela, ale musí to být fajn :) bezkalorické nudle jsem taky jednou zkoušela, ale mně teda nechutnaly vůbec :D vážně jsi mě nalákala na ty donuty, hned bych si nějaký dala :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno vypadá parádně, ale ty donuty ♥ :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Tie jablka so škoricou musím vyskúšať, každý si to len chváli. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Mňááám.. Super článek! zrovna je čas oběda, takže hlad volá a já si prohlížím tvůj článek, super :-DD

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno to vypadá skvěle. Nejvíce mě zaujaly ty donuty a špenátový závin, to bych si hned dala. Já jsem si teď nejvíce za uplynulý měsíc oblíbila thajské kari :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Já se v tuhle hodinu nemůžu koukat na fotky s jídlem. �� Mám hlad jak vlk... Krásné, všechno je krásné... Jinak k tomu jídlu venku, to sníte s přítelem všechno? Ja bych si dala tu kaši a byla by to konečná, ale vypadá to vše krásně a lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
  7. No, většina jídla by pro mě nebyla, jelikož nejím maso :D Ale kaše vypadají opravdu výborně :) A co ještě musím podotknout je fakt, že jsem nikdy nepochopila, jak si někdo může na vajíčka dávat kečup, přijde mi to maximálně nechutné :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  8. No samé mňamky :) ředkvičky jsem letos ještě neměla ale zrovna včera mi mamka donesla ze zahrady, tak se chystám na chleba s máslem a na to pěkně na kolečka ředkvičky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mňám, úplně mám na něco chuť! :D Hlavně ty snídaně, ty já můžu :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá táák krásně! Sem tam si připravím taky takovouhle "instagramovou nádheru" :D ale většinou to vypadá jako ledabyle nasekaná zelenina, pohozená nějak po talíři... :D Kéž by mi to někdo takto chystal! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Máš nějakou speciální skořici, že si ji tak vychvaluješ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není speciální, ale příjde mi dost výrazná narozdíl od té, kterou kupuju normálně :) Teď mám mletou od značky Avocado a opravdu mi přijde mnohem výraznější než od ostatních značek :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥