čtvrtek 28. září 2017

Plněné kakaovo - dýňové muffiny



Tak tu máme další recept ve stylu #autumnvibes s použitím dýňového pyré, které jsem doma zavařovala :) Přemýšlím, že bych v rámci týdne sepsala článek jak bojovat proti podzimním chmurám nebo jak se zbavit chutě na sladké. Dejte mi vědět do komentářů, který článek by jste si raději přečetli. Také nezapomínejte, že stále běží GIVEWAY, tak pokud jste se ještě nezúčastnili, tak by jste to měli honem rychle napravit. No a teď něco málo k receptu :) inspirovala jsem se u Barči. Ale jinak víceméně je to podle mě, protože použila jiné ingredience a vůbec je nedělala plněný :D Používám spoustu mouk, pokud některou nemáte doma, klidně použijte jenom jednu, nemělo by to vadit. Místo proteinu použijte sladidlo které normálně používáte. No a náplň? Jaká je libo! Já použila arašídové máslo, domácí proteinellu a domácí kokosové máslo (recept zde na blogu). Super budou i povidla, domácí marmoška nebo lesní ovoce.

Inrgedience
150g dýňového pyré
150ml mléka
vejce
10g kakaa
20g mandlového másla
40g jemných ovesných vloček
30g hladké pohankové mouky
30g rýžové mouky
30g čokoládového proteinu
lžíce prášku do pečiva
1/3 lžičky jedlé sody
sladidlo dle chuti (7 kapek karamelových flavdrops)

arašídové či jiné máslo, proteinella nebo cokoliv dle chuti na naplnění
konopná semínka na posypaní

Mouky, oříšková másla, semínka a mnoho dalšího najdete za skvělé ceny na RageFitness. Při použití kódu MS5 dostanete navíc 5% slevu na celý nákup, tak se určitě mrkněte :) Navíc dnes ke každému nákupu dostanete proteinovou TYČINKU zcela ZDARMA, tak toho určitě využijte :)


Postup
Smícháme dýňové pyré, mléko, vejce, máslo a sladidlo. Poté přidáme vločky a mouky, kakao, protein, prášek do pečiva a jedlou sodu. Muffinové košíčky naplníme do poloviny, dáme 1-1/2 lžičky náplně v závislosti, kolik tam toho chcete dávat a zalejeme zbytkem těsta. Dáme do vyhřáté trouby na 190°C a pečeme 25 minut. Těsto mi vyšlo na 12 kousků.

6 komentářů:

  1. Já bych tak potřebovala, aby mi vždy někdo napekl.. Nebo mě do toho alespoň dokopal.. :D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli chceš, klidně ti budu dělat chutě a posílat mé dobroty, aby jsi taky dostala na něco chuť a šla si něco ukuchtit :) :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥