pátek 12. května 2017

Co jsem dnes jedla III.

Ahoj ♥

Další den z mého nudného svaťáku. Co jsem dnes jedla nemůžu dělat zas tak často, protože vařím hodně na víc dní a tak aby tady nebyly pořád ty stejné věci dokola. :) Doufám, že se vám tahle forma inspirace líbí :) zatím ji vždy píšu s odstupem, že třeba po obědě napíšu 1/2 dne a pak to večer dopíšu, ale přemýšlím, že bych to začla i psát "online", aby jste měli ty nejčerstvější moje myšlenkové pochody :D tak se jdeme na ty bašty podívat :)

7:00 snídaně

  • 5 čokoládových muffinů, 80g bílého jogurtu
  • šálek neslazeného zeleného čaje
  • 0,5l vody

443 kcal, B: 31g, S: 50g (z toho cukr 20g), T: 10g (z toho nasycený 5,5g), V: 9g

Není nic lepšího než ráno vstát a už mít hotovou snídani :D Muffiny jsou podle Barči, recept jsem našla na její instagramu a kdyžtak ho sepíšu a dám sem jako recept :) Dokonce jsem nebyla líná a vypočítala vám sacharidy, tuky a bílkoviny pro ty, kteří počítají :D Co si budem podívat, byla to fakt dobrota.



10:15 dopolední svačina

  • žitný chleba se slunečnicovými semínkami (z Kaufu), lžíce hummusu se zkaramelizovanou cibulkou, lžička tvarohu, 3 plátky kuřecí šunky (z Lídlu, 96%), ředkvičky a list salátu
  • 0,5l vody
Nic složitého. Takhle vypadala většina mých školních svačin, ale bylo to v krabičce a vypadalo to ošklivěji :D:D

13:00 oběd

  • bramborové knedlíky (200g uvařených brambor, 30g cizrnové mouky, 10g plnotučné sójové mouky), 40g vepřové šunky (92%), 1/3 balíčku kyselého zelí (celý 500g i s nálevem), 1/2 cibule, lžička řepkového oleje
Oběd byl zbytek od včera a jsem neskutečně ráda, protože jsem měla hlad jako vlk :D Ty větší bobky jsou plněné šunkou a ty menší nejsou. Po první dávce (co bylo včera na oběd) se mi většina knedlíčků rozpadla a šunka z toho vypadla, tak jsem byla naštvaná a pak zbytek udělala jenom kuličky a šunku si nakrájela k tomu :D Jinak recept - uvaříme brambory ve šlupce, necháme vychladnout, nastrouháme na jemno, přidáme mouku, tvoříme kuličky a házíme do vroucí vody a vaříme +-4 minuty. Na oleji jsem si udělala cibulku, vypla sporák a přidala zelí, které jsem předtím opláchla z nálevu. Podáváme, nic složitého :) bramborové knedlíky mám hrozně ráda, ale ne vždy se mi s něma chce dělat :D mouku můžete použít jakoukoliv, ale já si nedávno kupovala cizrnovou, tak jsem jí chtěla vyzkoušet :) a taky obsahuje více bílkovin, než klasické mouky :D

16:00 odpolední svačina

  • 1/4 mandlovo-brusinkového koláče 
  • 0,5l vody, hrnek neslazeného zeleného čaje

334kcal, S: 23g (cukry 9g), B: 20g, T: 17g (z toho nasycené 4,5g), V: 5g

Právě si dávám (snad, ještě jsem nezakousla) boží koláč, který doufám, že mě postaví na nohy. Už mě asi z toho málo spánku bolí hlava. Pouštím si video od Camie a jdu si vypít v klidu zelený čaj. Trochu relax od učení.

Líp mi není, ale ten koláč je total boží! :D fakt jsem si moc pochutnala. Čekejte recept :) a taky jsem si tady dala práci a všechno vážila a pak vypočítala makra na jeden kus :D (1/4 celého koláče)

19:00 večeře

  • 210g brambor uvařených ve šlupce, 1/2 dávky tuňákových karbanátků, 1/3 salátové okurky, lžíce rajčatového protlaku
  • 0,5l vody

K obědu jsem těch brambor uvařila víc, část oddělala, abych to měla i na večeři. Tuňákové karbanátky jsem dělala podle tohoto receptu s tím rozdílem, že jsem dala 1/2 cibule a 3 lžíce vloček (a bez těch rajčat). Byly moc výborné a doma to krásně provonělo :D Brácha za mnou přišel, že co to tak hezky voní a když jsem mu to řekla, znechuceně odešel :D no nic, co se dá dělat :D koření jsem dala trochu soli, pepř, dost oregána a tymiánu a bylo to fakt dobré.

Pohyb

Tak jo, dneska to bylo bez pohybu, jsem s učením ve skluzu a cvičí se jenom, když je dobrý čas, ale to neznamená, že vy byste měli lenošit a tak vám tu dám moje nejoblíbenější HIIT cardio video :)



Tak si užijte krásný zbytek večera :)

Co jste dnes jedli vy? :)


Jinak bych vám chtěla moc poděkovat, za všechny komentáře, shlédnutí a odběry. Pokaždé se u toho naculuju jak nevim co :D Hroznou radost z toho mám :) Recepty na muffiny a koláč přidám během zítřka ♥ Tak se mějte krásně ♥

2 komentáře:

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥