pátek 30. září 2022

Cvičící plán od GrowingAnannas

Nejlíp se mi cvičí, když dodržuju nějaký plán. To se vždy donutím jít něco dělat, než když se spontánně rozhodnu, že dnes chci cvičit třeba spodní část těla. Já teda do posilovny nechodím, to mě nebaví a navíc se mi za to nechtějí utrácet peníze. Cvičím pouze doma a i tak mě to dá dost zabrat. Vybavení mám poskromnu - 2x 1 kg činky, 2x 2 kg činky, 5 kg a 10 kg ketlebell, 2x 1,5 kg závaží na kotníky a gumičky.


Dřív jsem cvičila hodně podle Lilly Sabri, jenže ta někdy po novém roce spustila svoji aplikaci a její youtube šel do pozadí. A když už spustila nějaký plán, tak videa přidávala často pozdě. Pár plánů jsem odcvičila i od Chloe Ting, ale u ní mi zase nevyhovovala opakovatelnost videí. Jakože třeba každý den cvičíte to stejné video + něco málo navíc. A tak jsem objevila cvičící videa od GrowingAnannas.


Neustále usměvavá blondýnka jménem Anna. Někdy nechápu, kde bere tolik energie a neustále vypadá, že to zvládá levou zadní. Už jsem od ní odcvičila 2 měsíční plány - jeden v únoru a jeden teď, v srpnu. Zářijový také dodržuju, ale to jsme teprve v půlce. Na výběr máte vždy ze tří variant - bez závaží, se závažím a nízká zátěž. Plány vždy zveřejňuje dopředu na svých stránkách. Únorový plán mi asi vyhovoval více - název videa byl vždy proklik a mohli jste se hned pustit do cvičení. Teď v srpnu jste v plánu mohli najít pouze čas a co cvičit a konkrétní video jste si už vybírali sami. Pro spoustu lidí to zase může být výhodou, že si vyberou sami přesné video, které chtějí cvičit.


Její videa mě moc baví. Často je na začátku zahrnuté rozcvičení a na konci protažení. Proto mají videa o 5-8 minut více, než uvádí v popisku. Ve videích nechybí timer, který vás vždy i zvukově upozorní. Pod timerem také často najdete procenta, která vyjadřují jakou část videa už máte odcvičeno. Vždy vám dopředu napíše, jak se bude cvičit (30 s cvičení + 10 s pauza atd) a ukáže dopředu cviky. Co někomu může vyhovovat a někomu nemusí, tak ve videích nemluví. Ale její výběr hudby je super!


Už ani nevím, kde jsem na ni narazila. O nějakém progresu tu lze těžko psát. Váha nám nefunguje a na začátku jsem si ani nezměřila míry, ani si nevyfotila fotku pro srovnání. Chtěla jsem se prostě jen zase dostat do formy po 5 měsíční pauze, kdy jsem končila mgr a na cvičení už čas nezbýval. Rozhodně se mi teď cvičí mnohem jednodušeji než na začátku.
 

Jen ty kraťasy jsem si mohla objednat dřív a ne až v září. O prázdninách jsem si myslela, že ze sebe vypotím všechny tekutiny těla. Tyhle od Under Armour se mi hodí do sbírky jejich oblečení. Vybrala jsem si je na Astratexu v rámci spolupráce a udělaly mi fakt velkou radost. Sedí hrozně příjemně, mají vyšší pas, takže schovají všechny nedokonalosti. Jsou z pevnější a moc příjemné látky. A navíc černé, takže se hodí úplně ke všemu. Už se těším, až v nich příští rok provětrám koloběžku! 


Na Astratexu nemají ale pouze věci na cvičení, jako sportovní legíny, či spodní prádlo, jako by si spousta lidí mohla myslet. Mají velký výběr i domácího oblečení. Já si tam vybrala ještě tuhle mikču, protože jsem zrovna novou mikinu potřebovala. Tím to ale nekončí. V záložce Bydlení najdete i spoustu must have produktů do domácnosti. S blížícím se podzimem jsem si vybrala tuhle vanilkovou svíčku se 2 knoty, která teda voní naprosto dokonale. Svíčka, kakao, deka, knížka, ideálně strávený deštivý večer.


Pokud chcete narušit vaší cvičební rutinu, rozhodně dejte plánům od Anny šanci. A pokud jste radši svými pány ve cvičení, tak vyzkoušejte nějaké z jejich videí. Má jich tam opravdu spoustu a každý týden vyjde vždy minimálně jedno nové video.

Článek je napsaný v rámci spolupráce s Astratexem. Komunikace byla skvělá, moc děkuji!

Zařazujete do svých dnů nějaký cílený pohyb?

11 komentářů:

  1. Já cvičila podle Ladylab, ale kouknu teda i na tu Annu :) Minulý rok jsem cvičila fakt každý den. Teď to flákám :-/ Chtěla bych cvičit pravidelně.
    Ty kraťasy z Astratexu se mi zamlouvají, mám právě ráda vyšší pas, aby mi nelezl špek :D

    OdpovědětVymazat
  2. No, o aplikaci jsem měla vědět při covidu, nakonec jsem našla nějakou jinou... Do fitka chodím s manželem a kamarádkou, netěší mě to, ale je to nutnost, abych se nerozpadla :o)
    Míšo, měj hezké dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám každý den 3x denně procházku s pejskem 🐾😅🙈. Ta vanilková svíčka musí nádherně vonět🥰!

    OdpovědětVymazat
  4. Já cvičím doma (podle Madfit) chodím někdy i do posilovny, chodím běhat, to je tak vše :-) Mám ráda sportovní oblečení, vybrala sis dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi šikovná :) chodila jsem na volitelnou tělesnou výchovu - cvičení a poté aerobik. Jinak když jsem v ČB, hodně jezdím na kole, v zimě pěšky. Chtěly jsme si s kamarádkou pronajmout halu na tenis, ale je to hodně drahé. Když jsem doma, nezastavím se. Buď jsem u koní, nebo na tenise. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež doma cvičím, podľa všelijakých youtube videí, ale Annu nepoznám, určite mrknem na jej videá :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  7. Tu vůbec neznám :). Mě někdy vyhovuje cvičit podle nějakého plánu, někdy prostě random a hlavně teď cvičím prostě, když mám čas a zrovna chuť :D (však chápeš, toho času je méně, tak ho využívám pro to, co zrovna chci nebo potřebuji :D). Jinak je super, že se zase cítíš o něco lépe a vypadáš skvěle :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Já momentálně sbírám odhodlání začít se sebou něco dělat, protože moje kondička není nic extra. Možná bych si měla koupit permici do posilovny - snad by mne to donutilo cvičit pravidelně, aby mi zaplacené peníze nepropadly :D

    OdpovědětVymazat
  9. Také cvičím doma, je to pro mě nejvíce pohodlné a i když někdy je dřina se k tomu dokopat, pořád se cítím lépe, než třeba ve fitku. :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvěla práce Míšo, moc ti fandím. Chtěla bych se tě zeptat jestli ke cvičení dodržuješ nějaký jídelníček a tak celkově co se týče zdravé výživy a stravování. Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju! :) Nene, snažím se jen jíst zdravěji a úplně se nepřecpávat. Jinak nic vyloženě nedržím. Nedělá mi to dobře na hlavu :) A když se v jednom týdnu sejde pizza, kebab a cukrárna, svět se nezboří, když 5x týdně cvičím, snažím se i jezdit na kole/koloběžce... :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥