pondělí 1. srpna 2022

UPDATE srpen 2022

Jak jsem si za ty 3 měsíce úplně odvykla psát. Úplný nezvyk sedět u počítače a dělit se o své myšlenky. Každopádně vás zdravím u dalšího článku po delší době! Takhle dlouhou pauzu jsem už dlouho neměla. Teď jsem si ale potřebovala odpočinout a načerpat síly


Letos v únoru mi začal můj poslední semestr. A už od únoru to bylo náročné. Celý únor jsem chodila na praxe. Následný březen jsem celý věnovala práci v laboratoři na diplomové práci, kdy jsem odjížděla v 6 a přijížděla v 18 a další den nanovo. Celý duben jsem psala diplomku a už jsem pochopila všechny, co během psaní diplomky posunuli blog na druhou kolej, ani já na nějaké další psaní neměla ani pomyšlení. A v květnu to už začalo, učení na státnice.


Asi toho bylo o něco víc, než na bakaláře, ale časový prostor jsem si na to nechala stejný. 3 týdny (1 týden na každý okruh) + 1 týden a půl na zopakování. A to mě hrozně vyflusalo. Státnicovala jsem tedy 8.6. Kdyby to někoho zajímalo, tak mé okruhy byly Klinická medicína a diagnostika, Molekulární biologie a lékařská genetika a Klinická biochemie a instrumentální analýza. Ale největší peklo je pro mě stejně vždy obhajoba. U zkoušení pak byli všichni opravdu moc hodní. Teď už mám před jménem ty 3 písmenka :)



Užila jsem si své první a poslední promoce, protože bakalářské nám skrz covid odpadly. Ráno promoce, večer jsme už letěli na naši dovolenou. Do Paříže a rovnou na 10 dní! Ale o to vše se s vámi ještě podělím. A pak skoro ihned po návratu jsem 1.7. nastoupila do své první práce. Teď mám za sebou první aklimatizační měsíc, proto jsem se rozhodla vám dát o sobě vědět až v srpnu :D Zatím je to v práci fajn, dny mi utíkají rychlostí blesku, kolektiv je super. Pracuji jako zdravotní laborant, což je můj Bc. obor :)



Musím se přiznat, že v poslední době mě vaření a pečení moc nenaplňuje a beru to spíš jako povinnost. Uvidíme tedy, jakým směrem se blog bude ubírat. Naopak mi začal nový koníček - scrapbooking. Hledala jsem v něm útěchu, když jsem nechtěla být na počítači. A taky teď výletujeme, opravdu skoro každý víkend a moc mě to baví! Už se těším, až vám ukážu všechna místa, které jsme v poslední době navštívili. Protože kdo by nechtěl stanovat na levandulové farmě či nasávat atmosféru Rosa Coeli? Fotkami vás nalákám na následné články, které budou víceméně jet výletní.









Pokud jste na mě nezanevřeli, tak vám moc děkuji za přečtení dnešního článku a věrnost mému blogu. Pomalu zase začnu číst vaše blogy, už se těším na všechny novinky! Moc mi to chybělo :) 

Jak si užíváte léto vy?


Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál.

19 komentářů:

  1. Míšo, gratuluju k ukončení studia a těším se na výletové (i jiné) články.

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělé, moc gratuluji! Měla jsi opravdu nabitý půl rok. Těším se na zážitky z Paříže. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Míšo, ze srdce gratuluji! Dobře vím, jaký to je mazec. V červnu mi státnicoval syn a stejně jako ty měl promoci Bc. zrušenou, tak doufám, že si tu další užijeme!
    Odpočinek a relaxace musí být, Paříž, levandule i Rosa Coeli a jak vidím i další krásná místa jsou vybraná za tímto účelem skvěle.
    Měj hezké a úspěšné dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Veľká gratulácia! Si šikovná.
    A teším sa na články z výletov a aj recepty :-)
    Pekné leto.

    OdpovědětVymazat
  5. Jé a já si říkala, kde se nám touláš:-D Moc moc moc gratuluji k tvé promoci, diplomové práci a především k práci! :-)obdivuji, jaký obor sis vybrala. Jinak já toho taky letos dost procestovala. Dělám nám s přítelem kroniku, kam také lepím fotky a zkrátka to vyšperkovávám :-) Jde vidět, že sis poslední měsíce opravdu užívala a je to senzační číst. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Velká gratulace Míšo 💐. Jsem ráda, že jsi zase zpět, už mi tvé články chyběli, těším se, až se s námi o tom všem co jsi nakousla podělíš 🙂. Já se konečně taky pustila do tvoření deníku vzpomínek, kam lepím fotky a různě vyšperkovávám viz jak psala Janča výše, děsně mě to baví a je to příjemný relax 🙂.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluju k tak velkým životním změnám :) Ať se ti v nové etapě života daří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Moc moc gratuluji! To je dobře, že je to v práci fajn :) Opravdu krásné fotky. Jsem ráda, že ses ozvala a těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  9. Člověk někdy potřebuje pauzu :). Ještě jednou moc gratuluji ke státnicím, jsi moc šikovná! :). Uvidíš, o čem budeš psát, já si ráda přečtu vše a moc se těším na cestovatelské články, budu tiše závidět :D. Jak jsem říkala, u nás teď výletění moc nejdě :D. Ať se nadále daří v práci <3.

    OdpovědětVymazat
  10. Míšo, fakt hodně ti gratuluju. Tohle je super úspěch a měla bys být na sebe pyšná. Což doufám i jsi 😍.

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluju k ukončení studia! Jak říká Dušek, už jsi člověk s papírem! Tak si na něj dávej pozor.. 😄☺️☺️ ať se ti daří 🙂

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji ke státnicím, už se těším na články :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  13. Obrovská gratulace, jsi moc šikovná! :) Těším se na články. Cestování mám moc ráda. Rosa Coeli jsme nedávno také navštívily :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Míšo,
    jsem moc ráda, že ses zase vrátila ke psaní. Blahopřeji k titulu, dobře si pamatuji, jak to bylo náročné. Je skvělé, že jsi hned sehnala práci a že se ti tam líbí. Já se už moc těším na všechny články a doufám, že tě pečení a vaření bude zase bavit, protože jsem u tebe často hledala inspiraci.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jů, gratuluji k ukončení studia :) to je perfektní úspěch.

    OdpovědětVymazat
  16. Koukám, že se mi komentář nepublikoval :/, proto ještě jednou. Obrovská gratulace, jsi moc šikovná!! Moc se těším na cestovatelské články :).

    OdpovědětVymazat
  17. Nějak se mi nedaří napsat komentář, už ho píšu potřetí :/. Moc gratuluji! Jsi šikulka :) těším se na cestovatelské články

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :( Ale musím ti říct, že ani ty mé komentáře u tvých článků se mi nezobrazovaly... Nějaká chyba v matrixu :D Jsi hodná a že i po třetí jsi ho napsala. Děkuju moc!

      Vymazat
  18. Gratuluju k úspěšně složeným státnicím, titulu a rovnou i nové práci 😃 já když psala bakalářku, upřímně jsem neměla na blog ani pomyšlení. To samotné psaní by nevadilo, ale už tak jsem trávila spoustu času hleděním do obrazovky, že jsem raději pak dělala cokoliv, co obrazovky nezahrnovalo :/
    Na výletní články se moc těším a jestli budou i nějaké scrapbookové články, tak budu skákat radostí do stropu😍 tvoření to já můžu v neomezené formě 😁

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥