neděle 17. dubna 2022

Old CarlsBad Grill - dobré jídlo v centru Karlových Varů

Poslední článek týkající se letmo našeho prodlouženého víkendu v Kalových Varech (o pobytu ZDE, o výletech TADY). Karlovy Vary, například ve srovnáním v Mariánskými Lázněmi, jsou opravdu drahé město. Jídlo nevyjímaje. Sice zde najdete například i KFC, ale to je od kolonády asi 5-6 km. Různé kebaby a pizzérie se také nachází od kolonády na druhou stranu. Avšak jedno světlo na konci tunelu na kolonádě najdete.


Old CarlsBad Grill se nachází přímo uprostřed na konci Mlýnské kolonády, čili byste ho určitě neměli minout. Na Google jeho hodnocení není teda nic moc (3,5*), ale my byli moc spokojení (březen 2022). Je to na styl fastfoodu, kde si můžete vybrat z několik druhů hambugerů, řecký kebab či ze sladkého bubble wafle či plněný trdelník. A mnoho dalšího.

My vyzkoušeli 2 druhy hamburgerů a oba nám moc chutnaly. V menu, tj. s 300 ml pitím a porcí hranolek zaplatíte 200 kč. Vyzkoušeli jsme i řecký kebab (cena cca 160 kč), který muži moc chutnal a já nemohla odejít bez vyzkoušení trdelníku. Na plněný zmrzlinou je ještě zima, tak byl aspoň pořádně promazaný bílou čokoškou (cena cca 120 kč). Chtěla jsem klasickou, ale tu měli bohužel vyprodanou. 


Porce za tu cenu parádní, krásně jsme se najedli a za hezké peníze. Obsluha byla velmi milá. Jídlo bylo připravené asi do 10 minut. Jediné mínusy, které toto místo má a s tím s Google recenzemi souhlasím, tak zde nemají záchody a uvnitř se nachází asi pouze 8 míst k sezení. V létě to člověk neřeší, ale na začátku března nebylo úplně počasí na jezení venku. Takže až vás popadne hlad na kolonádě, určitě zavítejte do Old CarlsBad Grillu.


Já vám moc děkuju za návštěvu a a přečtení! ♥ Určitě blog sledujte i na další sociálních sítích, jako je Facebooková stránkaInstagramový účet či Youtube kanál.


EXKLUZIVNĚ 25% sleva s kódem "wantbefitm"

Jakou poslední restauraci jste navštívili vy?

13 komentářů:

  1. Jedlo vyzerá výborne a určite tak aj chutilo :-)
    Predĺžený víkend to musel byť parádny.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tipy, Míšo a přeji krásné velikonoční pondělí, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Hned na to prvním obrázku bych si dala 😀, vypadá to dobře! Alespoň mám teď tip, kam zajít na jídlo až se zase vydáme do K.V.

    OdpovědětVymazat
  4. U Mlýnské kolonády jsme byli, ale téhle restaurace jsme si nevšimli, ale fakt je, že jsme jídlo nehledali.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to na parádní podnik :) škoda těch záchodů a sezení pouze venku :/

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to lákavě a není to asi zas taková pálka :) Ale to mínus by bylo mínus i pro mě teda... Jinak moc ti to sluší, jak se usmíváš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam, děláš mi chutě :D. Někdy se nesmí věřit recenzím a vyzkoušet se vše na vlastní pěst :).

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to skvěle, Burgery miluji a tenhle vypadá extra dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  9. V Karlových Varech jsem nebyla, ale ty ceny jsou teda husté. Trdelník vypadá lákavě, plánuji, že si ho zkusím upéct doma, tak jsem zvědavá, jestli chuť bude srovnatelná s kupovaným.

    OdpovědětVymazat
  10. Mňam, nevěděla bych, co si dát dřív! :D :))

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda že jsem o tom nevěděla dřív, když jsme ve Varech na podzim byli:( Ale určitě tam zavítáme znovu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥