sobota 12. srpna 2017

Spolupráce a nové projekty

Ahoj!

Dnes tu pro vás mám informační článek co se týče blogu. Chci k vám být maximálně upřímná, tak si myslím, že i o tomhle by jste měli vědět. Určitě jste si všimli, že jsem navázala spolupráci s eshopem RageFitness. Nabízejí produkty, které sama často používám, tak jsem si řekla proč ne. V jejich sortimentu můžete najít různé oříšky, semínka, vločky, mouky, těstoviny, sušené ovoce, ale i proteiny a jinou sportovní výživu. Dokonce nabízí i sestavení jídelníčku nebo tréninku. Je to moje první zkušenost a zatím bych řekla, že je spokojenost na obou stranách :) S Daliborem (vlastník eshopu) dokonce pro vás máme slevový kód MS5, kdy dostanete na objednávku slevu 5%. Zatím to není moc, ale eshop je tepve "v plínkách" a běží od začátku června, takže se třeba sleva bude časem zvyšovat, ale také záleží hodně na vás. Eshop kromě zboží provozuje také blog, kde ode mě můžete vidět pravidelně vždy ve čtvrtek ve 16 hodin recept, který jsem vymyslela já a většinou ještě na blogu ani není. Stránka s recepty je zde. Také jsem se Dalibora zeptala, že kdybych před Vánoci pořádala giveway, zda by něčím přispěl do odměny. Jeho reakce byla kladná, což mě moc potěšilo! Takže se určitě máte na co těšit, uvidíme, co si pro vás připravíme :) Viděla bych jí tak od začátku listopadu s tím, že třeba na první adventní neděli bych zveřejnila vítěze, takže určitě sledujte blog, ať vám nic neuteče :)


Druhá spolupráce se týká s Miškou z blogu https://navrmi.blogspot.cz/. Míša mě kontaktovala na emailu, zda bych s ní nechtěla vymyslet nějaké projekty. Daly jsme hlavy dohromady a vymyslely jsme 2 druhy článků, které budou každý vždy 1x měsícně vycházet. K 10. měsíci bude vycházet článek s receptem, který bude ze dvou náhodných surovin, který si vzájemně s Míšou napíšeme. Budeme střídat sladký a slaný. Jsem na nás mooc zvědavá, jak nám to půjde :D Když si to budeme nezávisle psát :D No a druhý typ receptových článků bude vycházet k 15. v měsíci, kdy já uvařím něco od Míši a ona uvaří zase něco ode mě. Na konci pak vždy najdete zhodnocení receptu pomocí smajlíků, které budu mít stejné s Míšou, aby jste věděly, že se jedná o stejný druh článků.

Moc se těším Miši, jak nám to půjde :)

No a do třetice bych vás chtěla informovat o tom, že jsem si speciálně k blogu založila instagramový účet. Ještě uvidím, co vše tam budu dávat, jestli i nějaké příspěvky ze soukromí nebo tak. Co tam ale určitě vždy najdete, tak to budou nejnovější recepty a články, které výjdou na blogu. Takže pokud vás nebaví vždy kliknout na blog, zda se tam objevilo něco nového, tak si přidat instagramový účet do sledování je pro vás skvělá varianta! :) Vždy se vám ukážou nejnovější příspěvky na blogu a v popisku (fotky i účtu) najdete přímo odkaz na článek :) Jinak soutěž bude také pravděpodobně probíhat přes instagram, ale ještě nic není jistého.

(profilové fotky si zatím nevšímejte, budu muset zapracovat na nějakém logu :D neznáte někoho šikovného přes počítače?) 


Tak to by bylo prozatím vše, co se týká organizace blogu, aby jste měli o všem přehled :) Kdyby jste měli jakékoliv dotazy či se se mnou chtěli o něco podělit nebo by jste chtěli poradit, nebojte se mi kdykoliv napsat na můj osobní mail michalkasislerova@seznam.cz (kontroluju ho denně). Také kdyby jste chtěli navázat jakoukoliv spolupráci - i třeba jen vzájemný odkaz na blozích, jsem určitě pro, tak mě prosím kontaktujte na emailu.

Tak to by bylo pro dnešek vše, mejte se krásně a užijte si víkend, pa ♥


4 komentáře:

  1. I já se těším :) určitě to bude fajn....
    Na stránky RageFitness už jsem se dívala dříve a vypadají dobře, určitě si tam neco objednám :)
    Insta účet si jdu hned přidat, dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :) Vypadají a hlavně ty ceny jsou dost fajn :) Děkuji! ♥

      Vymazat
  2. Hodně slevových kódů je také na http://slevovykupon.net/ =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥