neděle 6. srpna 2017

Co jsem dnes jedla VI.

Ahoj! ♥
Po dlouuuhaánské době vydávám co jsem dnes jedla. Konečně nějaký den o prázdninách, kdy asi nebudu moc cestovat, nikam nejdu a budu sedět doma. Doufám, že na to budu pořád myslet a fotit, co papám :D ze začátku na to člověk vždycky myslí a je natěšený, ale pak třeba na večeři zapomene :D :D Ale já věřím, že na to nezapomenu! :) Dopadlo to dobře, na nic jsem nezapomněla :D Tento článek vydávám místo klasické nedělní inspirace, protože moc fotek jsem nenasbírala během dovolené, nebyl čas fotit, ale pevně veřím, že vám to nebude vadit :) Tak se jdeme podívat, co jsem měla dobrého ♥

8:00 snídaně
  • 2 kousky stracciatella dortíku, horká čokoláda

Dneska ráno nebylo moc teplo a protože jsem měla na snídani upečený cuketový perník, který po rozkrojení byl nedopečený (který ještě teď dopékám a dám si ho až se mi vytráví), tak jsem musela mírně improvizovat. Dala jsem si 2 kousky straciatella dortíku (výsledek jsem čekala narovinu lepší :D), který jsem chtěla až odpol na svačinu a horkou čokoládu, na kterou jsem měla hroznou chuť ♥ Samozřejmě vše zdravé :) Na čokoláda by se dobře hodila k tomu perníku, ale co se dá dělat :D Ani jsem si dneska k tomu nepustila video a to z toho důvodu, že tu v obýváku spí mamka s tetou :D Momentálně jdu dělat nějakou práci na pc a až si budu dávat perník, tak se zase ozvu :)



11:20 oběd
  • bramboráky (cca 200g brambor, 1/4 velké cukety, 1/2 vejce), omáčka s tempehem (50g rajčatového protlaku, trocha bazalkového pesta, 100g marinovaného tempehu, 3 žampióny, 1/4 plechovky kukuřice, jedna bílá paprika)

Asi v 10 jsme šly nakoupit a celkem se to protáhlo a já byla hrozně hladová. Původně jsem měla v plánu si dát před 11 ještě svačinku, ale nakonec jsem se rozhodla už pro oběd. Měla jsem fakt hlad a už se blížila doba oběda, tak proč ne :D Porce to teda byla slušná a bylo to mooc dobré!! Uvařeno už v úterý, takže jsem jen ohřála, parádička - takové obědy jsou nejlepší :D :) Teď budu asi jen lelkovat a trávit vydatný skoro vegan oběd (až na to vejce no:D). Asi si půjdu na chvíli číst. Momentálně čtu Hledání Aljašky od J. Greena.

15:00 svačina
  • 5 kousků cuketového perníku, 120g bílého zrajícího jogurtu z Lídlu ochuceného 2 kapkami flavdrops
Tak, teď mám trochu času a k odpolední svačině si pustím video od Camie, které přidala ráno. Nebudu lhát, že její dřívější videa se mi líbila mnohem více a raději se k těm starým vracím. Ke čtení jsem se ještě nedostala, nakonec jsem pracovala na videu z Dánska, kde jsem byla s kamarádkou o jarních prázdninách. Ale teď doufám, že už si k tomu lehnu a budu u čtení odpočívat. Doufám, že u vás je lepší počasí (tady chčije) a užíváte si dnešek :)

18:45 večeře
  • 75g žitný uzel (nově v albertu), míchaná vajíčka ze 3 vajec, 2 plátky 92% kuřecí šunky, malá cibule, ledový salát, kus okurky

Na vajíčka jsem zrovna měla chuť a taky se mi nechtělo nic moc dělat, nojo, to volno v práci je dost unavující a jsem více produktivní, když do ní chodím :D Vajíčka jsem dělala na teflonce bez tuku, bílky i žloutky. Ten žitný uzel jsem teď viděla nově v albertu, stál myslím 7kč a tak jsem si řekla, že ho zkusím. Chuťově je moc dobrý. Jídelníček se prostě musí ozvlášťovat a taky mě furt nebaví jíst ty hutný hnusný z Kaufu, protože dlouho vydrží :D A čerstvé pečivo já ráda.

Pohyb
Možná vám sklamu, ale dnes jsem necvičila, i když mám volno a hromadu času a hrozně mě to štve, že nic nemůžu. Když jsem byla s přítelem na dovolené v Praze v Aquapalac, tak jsem jela jedním tobogánem a pěkně jsem se tam domlátila, ale jako fakt. Narazila jsem tam nohou do strany tobogánu. Ze začátku jen bolela, ale na konci dne jsem měla prostředníček na pravé noze totálně fialovej, naštěstí naražený a ne zlomený. Celej den jsem poté kulhala a dnes je to 4 den poté a pořád mě to bolí, když špatně došlápnu, tak nebudu nic riskovat.

Tak, to by bylo pro dnešek vše. Tento článek nejspíš výjde až někdy mnohem později, než je dnes, ale to si myslím, že nikomu nevadí :) Jedla jsem intuitivně bez počítání.

Mějte se krásně a užívejte prázdniny a zase někdy ahoj ♥

6 komentářů:

  1. Stravovat se bez počítání je i pro mě lepší, není to tak...stresující :) :D Ten cuketový perník vypadá moc dobře a na tobogánu jsem byla snad někdy ve 13 letech, to už je doba... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně :) mě pak z toho začne hrabat a začnu se hrozně hlídat :) děkuji :) to teda, měla by jsi napravit :D :)

      Vymazat
  2. Moc hezky jíš :) A ta směs k bramborákům - vypadá to super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam! :) Tvé články sleduji už dýl a fakt moc pěkně jíš Chtěla bych zkusit tu snídani! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji :) Noo, dělala jsem ten chlebík podle sebe a moc jsem s tím spokojená nebyla xD ale když se to ohřálo, tak to bylo celkem dobré :) ale ten recept by chtěl ještě vychytat :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥