úterý 30. října 2018

Podzimní SWAP s Kubi

Před nedávnou dobu jsem na blog vyvěsila na blogu nabídku na podzimní spolupráci a přihlásily se mi dvě slečny - Terezka z blogu Kubi Life a Šárka z blogu Excessive mind. Původně jsem měla v plánu vytvořit pouze jeden swap, ale protože mám obě slečny moc ráda, rozhodla jsem se ho vytvořit s obouma. Dnes vám přináším swap s první z nich - s Terkou, která má přezdívku Kubi :)

Abych vám ji trochu přiblížila, tak si píše osobní blog, kde najdete všechno možné. Od receptů přes recenze až k tipům na výlety :) Určitě se na její blog samozřejmě pod dočtení článku :D mrkněte!


Balíček jsme si posílaly poštou. Sice byly drobné komplikace, ale nakonec nám v pořádku oboum balíčky došly. Nejdříve vám ukážu, co mi poslala Terka.

Musím říct, že až na jednu věc se mi úplně trefila do vkusu! Opravdu, přesně můj styl. Už když mi Terka o sobě psala věci, abych věděla něco málo o tom, co se jí líbí, zjistila jsem, že jsme si hodně podobné :)

První věc při otevření na mě vykoukl moc milý dopis na uvítanou ♥ Co jsem tedy v balíčku našla?


Jablečno - skořicová svíčka, která voní už sama o sobě ♥ Moc se těším, až si s ní s přítelem zpříjemníme večer. 

I knížka mě zaujala. Do této doby jsem o ní nevěděla, ale vůbec špatně nevypadá. Teď se teda učím, ale pak se na ní vrhnu!! Jedná se k knížku Podzim, na který nezapomenu od Robin Constantinové.

No a ponožky, doufala jsem, že nějaké dostanu!! A ještě tyhle chundelaté? To je sen! Už jsem přesně tyhle měla, ale v jiné barevné kombinaci a když si je vezmete, je to jako chodit po obláčcích, a to nekecám.  Ještě ten vzor, k blížícím se Vánocům krása :)


Tyhle sušenky z DM jsem ukazovala v posledním nákupu a jsem ráda, že jsem o nich dostala další balení, opravdu jsou moc dobré :) 

Pod názvem Rosnela se skrývá 100% mandlové máslo, na který se moc moc těším. Mandlové máslo mám hrozně moc ráda. 

Zelený čaj s goji - pro mě novinka. Doma už mám poslední pytlík zeleného čaje, takže ho určitě o víkendu vyzkoušíme :) 

Nakonec jablečná tyčinka. U nás v práci jsem na ni koukala už dlouho, tak se těším! Konce jsou namáčené tuším v jogurtu.

Sprchový gel od Balei s vůní Vanilky a kokosu. Zrovna mi teď můj kokosový pomalu ale jistě dochází, takže jsem moc ráda, že jsem tam objevila i sprcháč. Když ho otevřu, cítím teda z něj jenom kokosovou vůni, ale to mi vůbec nevadí ♥ 

Lak od DM značky Trend It Up Nail Foundation - i ten mi udělal velikou radost. Skvělá nude barva, krásně se hodí na pozdim :) Zrovna jsem ho vyzkoušela a i první vrstva krásně kryje! Uschnutí, to byla teda rychlost. Uvidíme, jak dlouho vydrží :)

No a poslední věc - jelenní lůj od Balei, jedinou tuhle věc z balíčku nevyužiju. Měla jsem problémy s závislostí na něm, takže se ho snažím používat minimálně :D Nejspíš ho někomu daruji :) 

Původně jsme s Terezkou byly domluvené na cenně, ale Terka měla balíček sestavený rychleji než já a říkala, že trochu přesáhla, tak jsem tedy taky přesáhla trochu nad limit :)

A co jsem poslala Terezce já? Můžete se podívat k ní do článku! Zde je malá ochutnávka :)





Ještě jednou moc Ti Kubi děkuji za krásný balíček! Doufám, že i přes naši vzdálenost se jednou potkáme ♥

Tímto bych dnešní článek uzavřela :) Užívejte si krásného podzimu :)

Znáte SWAP? Posílali jste si už někdy takhle balíček s někým?

Jaký je váš názor na spolupráce mezi Blogery? :)


Pokud se Ti recept, fotka či má tvorba líbí, moc mě potěší Tvůj komentář na blogu či přidání se k mým pravidelným čtenářům, like na FB stránce, odběr na Youtube nebo follow na instagramu :)




  Sociální sítě:
Facebook stránka - https://www.facebook.com/wantbefitm/
Instagram účet - https://www.instagram.com/wantbefitm/
 




Moc děkuji za jakoukoliv odezvu a podporu

20 komentářů:

  1. tak to je nejvic roztomily :) a jak je to sladeny do podzimni tematiky, to je opravdu vymazleny do posledniho detailu, Kubi je teda neskutecne sikovna :) je videt ze si s tim dala zalezet a premyslela co a jak :) moc se mi to libi a napad je to skvelyyy. .:) takovy darecky pred vanoci potesi, me vubec tesi prekvapeni, mam je hrozne rada :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkujeme za takovou krásnou pochvalu! Její balíček mi udělal velikou radost ❤ mám to úplně stejně, příprava na Vánoce :)

      Vymazat
  2. Jéé, jsem ráda, že se ti věcičky líbí:) Příště budu vědět, že pomádu na rty nee :D Jo, já mám doma taky pár takových ponožek a miluji je, tak jsem ti je musela dát taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné! A udělala jsi mi s něma neuskutečnou radost! V poslední době mě snad ponožky dělají největší radost :D:D

      Vymazat
  3. To je super! Já jsem se ještě nikdy swapu neúčastnila, ale vypadá to skvěle a zábavně! Z balíčku mě hodně zaujala knížka a musím říct, že ta tyčinka je opravdu dobrá! Jako malá jsem je zbožňovala a musela si je pořád kupovat. :D Teď už je u nás ale bohužel myslím nikde nemají, což je smůla, tak si tu svou vychutnej i za mě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle take byla moje premiera a rozhodne nelituji :) jo, byla, snědla jsem ji hned potom, co jsem to dofotila :D u nás je mají ve zdravé výživě :)

      Vymazat
  4. To je skvělý nápad. Už jsem to chtěla tolikrát zkusit, ale nikdy jsem neměla s kým. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju Teri :) měla jsem to úplně stejně a jsem ráda, že jsem se rozhodla někoho najít takhle přes blog :)

      Vymazat
  5. Fakt pěkný swap. Já docela dost swapovala přes Swaplace, ale tam je to teď mrtvé (teda hlavně nefunkční), takže mám swapovací pauzu. Ale trochu se mi po vytváření balíčků pro někoho jiného stýská ;-).
    Hezký den a já jdu kouknout na Terčin článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju Stáňi :) taky jsem si všimla... taky mi přijde, že tam jsou hlavně děti a za ty částky by tam nic moc smysluplného nevytvořil :/ chápu, mám z toho úplnou radost, že jsem udělala Terezce radost :) děkuji, hezký den i Tobě!

      Vymazat
  6. To je super! Moc se mi líbí tahle myšlenka, ale asi bych neměla na něco podobného čas. Každopádně balíček krásný a hlavně to jídlo. A teď se jdu podívat co si koupila ty :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že teď toho máš hodně podle toho, co se mi objeví na fb na zdi :) Moc Ti děkujeme za krásnou odezvu ❤

      Vymazat
  7. Bomba, ty věci z vašeho swapu jsou fakt nádherné! Doufám, že ten náš vyjde stejně tak úspěšně (ačkoliv mám mnohem větší strach :D)Závislost na luji by tedy bylo asi to poslední, co bych čekala! :D Ještě že to už víme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím Tě, určitě dopadne stejně skvěle :) to spíš já se bojím, ze se Ti netrefím do vkusu :) hele, fakt to jde :D vůbec jsem to netušila :D:D

      Vymazat
  8. No páni! Dostalas fakt krásný věci! Úplně z toho čiší podzim a určitě ti budou zpříjemňovat každej den i večer :)!
    A moc se těším ještě na ten druhej swap! <3

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) i já jsem s balíčkem více než spokojená ❤

      Vymazat
  9. Pěkný balíček. Swap znám od jiných blogerek, ale nikdy jsem ho s nikým nedělala a moc mě to ani neláká, nicméně si myslím, že jakákoliv spolupráce blogerek je super. :)Přeci jen tvoříme určitou komunitu :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji Kači :) Mě to teda bavilo moc :) Správně! ♥

      Vymazat
  10. Woow, on je i sprcháč s vůni vanilky a kokosu? Ten musí být můj! Myslela jsem, že je pouze šampon a ten já od Balei nerada.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooo ♥ Taky mě velmi potěšil :) Chápu, taky mi šampón od Balei nevyhovuje :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥